Prietene - 69 - Felicitari Alexa!Bun venit Maysaa!
Raspunsuri - Pagina 13
monis5 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui douradoudou fetelor credca eu nasc ..peste 1 an ..am dilatatie tot 3 cm..am fost si la monitorizare fetala: maysaa sta bine acolo ..cica sa astept ..contractii nu am, doar f f f rare si slabe si nedurereoase...merci pt sustinere , pup u all. alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri (17.09.2009- 12.11.2009) si 37+ cu Maysaa |
Alexa eu is aia cu pariul de noiembrie . Hai mami ca nu mai e mult .
Noi suntem aici pe baricade!
Monis si piticutzul Santiago (02 nov '09)
simina_kin spune:
Astept sa vina sotul acasa si ma duc la spital ca nu mai pot respira de durere.......daca mi-l pune in gips o sa fie vai de capul meu cu scara interioara
fericita de ranjita delicioasa Maya Andreea , din data de 6-oct-2009
Povestea nasterii printesei cu ochi albastri
www.youtube.com/watch?v=EZMAyvih51Q" target="_blank">Ceva special pentru fata si sotul meu! VA IUBESC!!!
dana n. spune:
Salutare!
luniversatilor de astazi!
Dankutza, multa sanatate mamei tale!
Ralu, condoleante!
Lili, multa sanatate printesei.
Angi, felicitari ptr micuta mergareata.
Many, distractie placuta si de-abia astept sa vad poze
Ancutza, spor la curatenie...noi astazi am sarmalit
Lumi, ce torturi frumoase . Am dat si eu comanda de tort ptr David...dar am asa o presimtire ca nu imi va placea.
Alexa
------------------------
Dana, mami fericita de David (2 noiembrie 2009)
Ancutza_Bro spune:
Alexa cred ca Monis a avut o presimtire buna , stai linistita ca nu nasti peste 1 an
Hai Maysaa !
Dana spre rusinea mea, nu stiu sa fac sarmale...adica nu am facut niciodata , dar la mancat sunt prima...imi plac foarte mult sarmalutele cu smantana, pot spune ca e mancarea mea preferata chiar
ma intorc la smotru, sambata faina!
Anca, mamica fericita de Sabina Ioana (03 nov 2009)
dana n. spune:
citat din mesajul lui Ancutza_Bro Dana spre rusinea mea, nu stiu sa fac sarmale...adica nu am facut niciodata , dar la mancat sunt prima...imi plac foarte mult sarmalutele cu smantana, pot spune ca e mancarea mea preferata chiar ma intorc la smotru, sambata faina! Anca, mamica fericita de Sabina Ioana (03 nov 2009) |
Ancutza eu stiu sa fac...dar de data asta le face mami. Ale ei sunt cele mai bune. Mai ales ca a adus varza acra din tara.
------------------------
magdaz_ina spune:
Alexa, stai linistita ca agitam si in noiembrie!
_
*Diferenta dintre rai si iad este una de perceptie si de adaptare*
Magda,mami detopmodel categoria pana Liviu-Rares Andrei 18.11.2009 si Iarina 31.01.2006
dana n. spune:
un scurt cra-cra: David a inceput sa isi dea drumul la manute si a facut un pas singurel ( apoi a cazut)
------------------------
Ancutza_Bro spune:
citat din mesajul lui dana n. un scurt cra-cra: David a inceput sa isi dea drumul la manute si a facut un pas singurel ( apoi a cazut) ------------------------ Dana, mami fericita de David (2 noiembrie 2009) |
felicitari David !
Anca, mamica fericita de Sabina Ioana (03 nov 2009)
laura - andreea spune:
Va pupilim, am lipsit din motive tehnice: s-au gandit astia ca e wk si ca nu am vrea sa stam la net sau TV, deci pauza. Acum merge asa din doi in cinci
Sa profitam si sa o pupam pe Lilioasa mica si pe Mateiutz (a mea nu a avut facut febra pana aproape de 9 luni si nu cred ca ar fi facut daca nu mergea la gradi). Iar eu nu am facut decat atunci cand am avut mastita, nu mai facum de cand eram copil de tzatza Tb sa salvez retetele alea pt torturi ca sa le diger cat mai bine, ca suna complicat
Ralu, condoleante, ce poate fi mai trist sa pierzi pe cineva drag
Dana, si mie imi plac sarmalele,de varza acra nici nu mai zic. Cum mai e cu eritemul, ca ziceai la un moment dat ca iar i-a aparut? unde ai comandat tortul? Vreo firma cunoscuta?
Angi, bravo, tot inainte
Atat ma lasa gargaritoasa, mai zic de meniu si ne mai auzim mai tarziu:
- lapte praf (pe la cinci) si lapte de vaca (3.8 injumatatit cu apa) vreo patru ore mai tarziu
- fructe: mango cu banana si suc de portocale
- legume: spanac, cartof dulce, pastarnac, peste, marar verde si ulei de rapita. De data asta le-am pasat cu furculitza
- ne mai gandim ce papam pe la sase: branzica cu un pic de cous-cous cred si cu iaurt(daca nu e fluid refuza)
Am niste retete interesante si vreau sa le postez cat de curand!
poze
laurairina13 spune:
Ralu, condoleante! Imi inchipui ce a fost in sufletelul tau zilele astea, hai vino la noi si mai povesteste!
Felicitari pt David, ginerelu meu mergaret
Ancutz, gata curatenia??
Many, petrecere frumoasa, asteptam stii tu ce...pozele
Monis, tare te invidiez ca o ai pe mami la tine, asa as vrea-o si pe mami a mea sa fie de ziua rechinasei....
Dankutza, noutati? ce face mami tau? ai reusit macar sa vb cu ea la telefon?
Natalia, si la noi Amalia a cam inceput sa zica pas la fructele de dimineata care erau pasiunea ei odata..Imi mananca legumele mai cu spor decat fructele Cred ca treptat treptat tre sa ii dau altceva de dimiDa' ce??
Madam Capishon spor la torturit pt Mateiu dupa alea recipeesSa ne pui si poze cu etapele, da??nu ca la biscotti..
Lumi, cand papati gargarita??
RamoXXX, ce faci?
Alexa, iote neste Sa stii ca le-am hepilat, deci is pregatite Hai Maysaa!!
Noi suntem in cumparaturi, pregatiri pt motzu rechinasei. Umblam dupa diverse, ca nu gasim nica in orasu asta..Avem vro 15 invitati..deci sa ne tinem bine cu pregatirile. Tot mai caut pe net poze cu aperitive mai aratoase si mai huschite sa dea bine la poze
Mami de rechinasa Amalia Teodora (03.11.2009)