Prietene - 69 - Felicitari Alexa!Bun venit Maysaa!

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dankutza spune:

Urmeaza ca sora-mea sa se duca la spital la mama sa o vada si poate sa vorbeasca cu dr. Astept telefonul ei cu sufletul la gura. M-as duce sa o vad, dar daca sunt contagioasa? Nici eu nu am imunitate la rubeola. Daca o fac acum? SI mai rau, si i-o dau si mamei? Of, viata!

Dana, mama lu' Pinky

Mergi la inceput

Uite www.dinodany.ro/produse-plasmon-biscuiti-c-7_44.html" target="_blank">asa fac eu biscuiti. Astia sunt biscuitii ei preferati. Am incercat Hipp. Ii plimba cu zilele, in schimb nu rezusta la Plasmon. Atunci, Plasmon sa fie!

Va admir determinarea, dar eu nu ma vad facand biscuiti. In primul rand sunt un antitalent in de-ale gatitului. Pe locul 2 este lenea si pe locul 3 este timpul. AM multumesc cu ideea ca macar nu-i dau Petit Beurre sau din aia cu ou.

Combinatia de snack a fost tare. I-a placut rau. Imi curgeau mie balele. O repet

iaurt+ricotta (luata d ela aia de Sibiu)+bicuiti sfaramati+un mot de magiun Topoloveni.

In rest nu ne-a lipsit orezul cu carniat de vita. AM incercat para+mar copt+ricotta. Nu bun. Ce-i drept, soiul d epara nu era prea dulce.

Dana, mama lu' Pinky

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coquelicot spune:

Dankutza, eu n-am mers atat de departe cu piticii, ma gandeam mai degraba la anemie...
Ai gasit cirese swarovski?

Citat:
citat din mesajul lui dankutza

Citat:
citat din mesajul lui coquelicot

Mai, eu mai am o intrebare.

AM observat de cateva ori bune ca Matei ameteste cand se ridica brusc, cand intoarce capul brusc. Daca ameteste dupa ce se agita si da din cap, nu imi pun probleme. Daca se intampla cand intoarec capul brusc, e ok? Adica stiu ca-i normal sa i se intample asta cand isi restabileste echilibrul, ma gandesc sa nu fie altceva.
Cum arata cand ameteste? Se opreste pe loc si clipeste foarte rar, pare dizzy, ametit pentru o clipa, intelegeti voi.

Oricum, mergem la analize, am decis.

mami de MATEI -TUDOR (10.11.2009)

Pentru linistea ta, fa-i o vizita lui madam Burloiu Carmen. o gasesti la Sanador si la Obergia. Eu as vedea un neurolog pediatru. Am decis ca o sa ma duc la dr de fiecare data cand o sa cred eu ca ceva este in neregula. PArerea mea, of course.

Dana, mama lu' Pinky

mami de MATEI -TUDOR (10.11.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu_seby spune:

Buna seara,

fetele si !

Inca un pup pt Raluci!

Nu am timp de prea multe, sunt obosita si tr sa ma spal si pe cap (cu toate ca asa nu am acum chef..)

Vladut sa fii sanatos tun si iubaret si frumusel ca acum toata viata! Sa ai parte de cat mai multe experiente placute in viata!

Cu prea multa intarziere tr sa urez din toata inimioara mea Rares si Danut, sa fiti veseli toata viata si sa va bucurati inimile parintilor forever!

scumpa Ramonika, multi

sot si tatic de Dana.n

Felicitari Dna. Blaga, cum se zice: Casa de piatra si copii de caramida! sa fiti toata viata fericiti si impliniti langa cele 2 minuni

siiiiiii, not the last....

ALEXAAAAA

Noi am revenit acasa, bunicul s-a dus, ne-a asteptat pe toti sa ne strangem, am fost langa el pana in ultima clipa. Matei a rezistat eroic, de fapt a fost f mult plimbat de copii de pe strada in carucior si distrat prin casa pe la matusa mea. Mi-am cam revenit dupa noptile nedormite de la priveghi, Matei baleste la greu cred ca incisivul lateral de sus e vinovatul.
Voi scrie mai multe maine, fug sa vad ce ar mai fi de facut.

Va pupix!

EDIT: Dankutza, sanatate muuulta mamei, sa se refaca 100%, btw, magazin Svarowsky e si in AFI COtroceni.

poponitzu' meu Matei-Andrei

Credinta face totul posibil, Dragostea face totul usor :)

Mergi la inceput

Tocmai am vorbit cu sora-mea. Mama este bine. S-a trezit. Operatia a durat destul de putin, cam o ora jumate. Nu se compara cu 6 ore ca data trecuta. Acum, ramane sa vorbim cu dr sa vedem ce spune. Ce a gasit pe acolo. VA mai avea o operatie, peste vreo 6 luni pt ai pune o plac de titaniu. Dar asta cam pe la sf lui iunei ca sa iau eu vacanta.

Coque nu am vrut sa te sperii, dar eu sunt Stan Patitu'. Nu am ajuns pe la nici un magazin. Am fost blocata cu asta mica. Saptamana asta am fost in vacanta. Nici nu am simtit. Vreau sa ajung pe la swarowski. Mai mult vreau capusuni, desi nici ciresele nu sunt de lepadat.

Eu ma gandesc la tort, in forma de capsuna sau ponei. Sa vedem. ..

Dana, mama lu' Pinky

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lili_a spune:

Buna seara!
mai zic o data dragul meu Vlad, sa stii ca Liloasa avea temperatura si d-aia a fost tifnoasa cu tine de ziua ta, dar isi cere scuze si promite sa fie mai simpatica la urmatoarea vizita
Capisonica sar'na de reteta,si sper sa nu fie anemic Mateiu mic. Daca il duci la analize, la Sanador si Medlife iau singe din degetel, la Medicover ii cauta vena si e mai traumatizant
Monis ce bine ca a venit maman pe la voi, poate iti mai tragi sufletul. Imi pare rau de durerile de git si de insomnii, si eu ma lupt cu ele. Am auzit de niscai pastile cu melatonina bune pt reglat somnul, din pacate nu e voie la femei alaptatoare ca tare m-ar tenta
Raluci ce face Bubu?
simina eu nu i-am dat nici un fel de suc (de lene) asa ca nu stiu ce sa zic
ralu
dankutza multa sanatate mamei
Lumi, Gabitza frumoase alegeri de tort
Ma duc la culcare si va las www.homemade-baby-food-recipes.com/healthy-first-birthday-cake-recipes.html" target="_blank">asta pt inspiratiune
NB!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns many_bani spune:

Lili_a eu o inteleg perfect pe Lila sa fie tafnoasa, o fi fost ziua lui dar tot trebuia sa se poarte frumos cu donsoara nu sa se repeada la ea de cate ori avea ocazia.
Multumim tare mult de vizita, Vlad a fost impresionat si a acceptat sa doarma 40 min. in semn de recunostinta ptr. vizita Lilei.

mami de Vlad (29.10.2009)

Mergi la inceput

Ralu o imbratisare si un mare de la mine ptr. tine si Matei de comitet

Mergi la inceput

Alexa nici un semn? sa fie printesa pe 30.10?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lili_a spune:

?
Mai multa ?
Noi tot cu febra

Mergi la inceput