Uleiuri cosmetice: argan, cocos etc.
Raspunsuri - Pagina 2
cait spune:
Nikole uleiul de rosa mosqueta il aplic ca pe orice ulei direct pe fata, pe gat si pe decolteu(aici insist ceva mai mult pentru ca am cateva pete mici de la soare).Mie imi place pentru ca nu ramane gras si patrunde destul de repede in piele.
Cait
www.biomonde.ecosapiens.ro
nikole spune:
Citat: |
citat din mesajul lui cait Nikole uleiul de rosa mosqueta il aplic ca pe orice ulei direct pe fata, pe gat si pe decolteu(aici insist ceva mai mult pentru ca am cateva pete mici de la soare).Mie imi place pentru ca nu ramane gras si patrunde destul de repede in piele. Cait www.biomonde.ecosapiens.ro |
Multumesc Cait!
Am sa-l caut si eu, aveam in gand sa-mi cumpar zilele astea roosehip oil, insa am sa-l incerc pe asta intai.
Am citit un articol f interesant despre rosa mosqueta, insa e in portugheza.
carolinah spune:
Eu nu prea folosesc uleiurile direct pe fata, inca n-am gasit unul cu care sa ma inteleg bine... Ma mai dau cu cel de migdale dupa vreo masca mai agresiva (de ex cea cu aspirina). Insa cand m-am dat cu el constant in fiecare seara, m-am umplut de cosuri micute... S-ar parea ca cel de argan nu are acest efect, insa mie mi s-a parut prea gras si ala... Cocos insa n-am incercat in mod constant...
Insa i-am cumparat sotului meu ulei de sambure de struguri. El are ten gras si il ajuta f mult la echilibrarea secretiei de sebum, dar si la mentinerea senzatiei de hidratare...
Pe decolteu si gat ma dau cu cel de migdale si de cocos. Cel de migdale si calmeaza f bine iritatiile de pe corp.
Si evident ca-mi fac masti de par cu uleiuri: de migdale, masline, cocos, ricin etc etc etc.
nikole spune:
citat din mesajul lui carolinah Insa i-am cumparat sotului meu ulei de sambure de struguri. El are ten gras si il ajuta f mult la echilibrarea secretiei de sebum, dar si la mentinerea senzatiei de hidratare... Caro |
Caro ce chestie, eu am un ten normal spre mixt(vara) insa sensibil....
acum folosesc uleiul de seminte de struguri, si m-am umplut de cosulete mici pe fata, gat decolteu...
nu mi s-a intamplat asa ceva de la cocos, migdale, argan, jojoba, sau ce am mai folosit.
Delyutz spune:
Nikole, asta ar fi ok? http://www.akomaskincare.co.uk/product.php/68/rosehip_oil_certified_organic
tocmai ce am facut o comanda pe akoma...deci trebuie sa mai astept pana il comand si pe asta
carolinah spune:
Am o intrebare care poate parea stupida: rosehip oil si rosa mosqueta oil nu e acelasi lucru?
Am cercetat si mie asa mi s-a parut, dar numai din unele informatii..
Pls (i)luminati-ma si pe mine
nikole spune:
citat din mesajul lui carolinah Am o intrebare care poate parea stupida: rosehip oil si rosa mosqueta oil nu e acelasi lucru? Am cercetat si mie asa mi s-a parut, dar numai din unele informatii.. Pls (i)luminati-ma si pe mine Caro |
Ai dreptate, e unul si acelasi...ulei
uleiul de maces
nu am stiut, noroc de tine
edit:Delyutz, nu stiu sa-ti spun, eu imi cumparam uleiurile de aici:
http://www.nealsyardremedies.com/
insa, multe fete de pe DC comanda de pe akoma si se pare ca sunt multumite
blue eyes spune:
citat din mesajul lui nikole Caro ce chestie, eu am un ten normal spre mixt(vara) insa sensibil.... acum folosesc uleiul de seminte de struguri, si m-am umplut de cosulete mici pe fata, gat decolteu... nu mi s-a intamplat asa ceva de la cocos, migdale, argan, jojoba, sau ce am mai folosit. |
Tot asa sunt plina de bubite pe decolteu. La inceput am crezut ca ar putea fi o alergie la pielea noii genti, dar nu e asa... Am pielea sensibila, T-ul cu o productie mai ridicata de sebum. O sa incerc si eu cu uleiul de cocos
vioricac spune:
Am folosit uleiul din samburi de struguri ca si crema de fata. Este potrivita pentru orice tip de ten, nu incarca, lasa pielea catifelata. Am citit ca este foarte buna pentru ridurile de la ochi.
Costa cam 6 lei o sticluta, dar va ajunge cam o luna, deci e foarte ieftin.
alina_satena spune:
Fetelor am si eu o rugaminte la voi daca se poate,sa imi spuneti si mie de unde pot cumpara aceste uleiuri dar la cantitate spre exemplu 200.300 ml dar sa nu fie nici foarte scumpe.Nu am gasit mai pe nicaieri si daca am gasit costau foarte mult