Aspirante optimiste > 20 ani (600)
Raspunsuri - Pagina 2
andr@ spune:
buna seara, astazi am avut o zi la munca de groaza alina, bella sunt alaturi de voi si vreau sa fiti tari, rabdare si mare incredere in bunul dumnezeu ralu nici o pozica cu bebica? bine ca e bine va pup pe toateeee , nu-mi mai functioneaza "sistemul", atat am retinut merg la dus si apoi la nani ca sunt franta; pe maine
SFINTE NECTARIE AJUTA-NE PE NOI TOATE
www.fertilityfriend.com/home/28fb01" target="_blank"> GRAFIC
camcris spune:
fetelor am pus acatistul la moastele Sf. Dimitrie, m-am rugat pentru toate fetele si gravidutele,am pus chiar cele 2 listute
vroiam sa va spun ca am stat aproape 5 ore dar a meritat din plin este un sentiment extraordinar de liniste si pace sufleteasca, in momentul acela cand m-am rugat la moaste simteam cum mi se inmoiaie genunchii, daca aveti vreodata ocazia sa mergeti sa va duceti ca veti simti o implinire nemaipomenita.
o intamplare: langa mine la coada era o gravida in luna a 7 care a reusit sa aiba un bb dupa 4 ani de incercari, prin FIV din prima incercare cu ajutorului dr. tutunaru, bebelu sa stii ca m-am gandit la tine
fetelor va doresc o seara placuta si noapte buna
www.fertilityfriend.com/home/31ba3b" target="_blank">GRAFIC
bebelu86 spune:
din pacate nu am nici o poza cu buba.
poate peste 2 sapt cand voi merge sa mai fac o eco sa vad cum se dezvolta.
Ralu si buburuza va
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt 30+ cu Natalia Maria
cos_minutza spune:
Ingeras eu sunt aia cu SPOCBravo pt capitol,te-ai descurcat
Bella sunt importatnte si hormonalele,din ceva motiv apar si chisturile,de exemplu la mine raportul LH/FSH nu e bun.Parola este aceeasi ca la mailul comun
Katy poate ar trebui sa-ti verifici si tu trompele
Bebelu felicitari pt Buba manechina
Camcris multumim
LorenaTi-am vazut pozicile
Dragutza ai pasii pe prima pg!
multi tuturor!!!!
Cosmi,aspiranta optimista viitoare
www.fertilityfriend.com/home/2f8009" target="_blank"> Grafic TB
www.petitieonline.ro/petitie/andreea_marin_banica_asociatia_salveaza_vieti_va_implicati_alaturi_de_noi_-p61986055.html" target="_blank">Petitie Andreea Marin Banica -Asociatia "Salveaza Vieti" - va implicati alaturi de noi?
Doamne,pustii sunt casele fara copii si triste sunt inimile sotilor care n-au urmasi. Chiar daca nu avem credinta dreptilor care pentru rugaciunile lor s-au invrednicit sa aiba copii, pentru mila Ta nemasurata, nu ne lasa, Atotputernice Doamne, ci vezi suspinul inimii noastre. Umple-ne casa de bucuria pe care o aduc copiii, iar pe noi ne intareste ca sa-I crestem cu dragoste si intelepciune, spre slava numelui tau.Amin
Ingerash_Mic spune:
cos_minutza pai trebuia sa ma descurc
bun... ce tratament/tratamente ai facut pana acum? (daca nu te superi)
"Cu speranta si rabdare mergem mai departe..."
www.facebook.com/home.php#!/profile.php?id=100000312706673&v=photos" target="_blank">poze
Katy82 spune:
Da fetele, ar tb sa-mi iau inima in dinti si dupa urmatorul CM sa ma programez la un HSG sau laparoscopie. Voi ce imi recomandati? daca iau trimitere de la medicul de fam. reusesc oare sa-l fac la stat cu mai putini bani? Am inteles ca mai intai tb sa vad daca am vreo infectie pe acolo,nu? Ca altfel o impinge spere uter. Ultima data nu aveam, dar mai sti.
Doamne te rugam da-ne si noua un sanatos!
cos_minutza spune:
M-am tratat cu anticonceptionale 3 luni,dupa am fost la eco cica am avut un folicul maricel care nu sti ce s-a intamplat cu el ca nici bebe nici niclu nu am avut.A urmat metformin + stimulare cu clostibelgyt timp de 3 luni fara nici un rezultat,foliculii sa incapatanau sa creascaAm baut si ceai de naprasnic,momentan iau Vitex,Eutyrox pt ca am avut TSH-ul la limita superioara plus metformin.Mi-am refavut din nou analizelede Z3 si z21,pt astea din z21 astept inca rezultatul si vedem e facem mai departe
www.petitieonline.ro/petitie/andreea_marin_banica_asociatia_salveaza_vieti_va_implicati_alaturi_de_noi_-p61986055.html" target="_blank">Petitie Andreea Marin Banica -Asociatia "Salveaza Vieti" - va implicati alaturi de noi?
Doamne,pustii sunt casele fara copii si triste sunt inimile sotilor care n-au urmasi. Chiar daca nu avem credinta dreptilor care pentru rugaciunile lor s-au invrednicit sa aiba copii, pentru mila Ta nemasurata, nu ne lasa, Atotputernice Doamne, ci vezi suspinul inimii noastre. Umple-ne casa de bucuria pe care o aduc copiii, iar pe noi ne intareste ca sa-I crestem cu dragoste si intelepciune, spre slava numelui tau.Amin
cos_minutza spune:
Katy din cate stiu eu laparoscopia e mai buna ca poate verifica tot ce e pe acolo si banuiesc ca da daca faci la stat iesi mai ieftin
cos_minutza spune:
Euthyrox + Metformin + Vitex