Iepurasi Mar-Apr 2010 (79)
Raspunsuri - Pagina 20
Ioanact spune:
Multumesc mult pt urari: bluekidoo, Ramy si andira!
ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + JUSTINA (14 Aprilie 2010)
MULTUMESC DOAMNE PT CELE 2 PRINTESE!!
child spune:
Pfui, ce ma enerveaza netul asta, merge in reluare si mi-a pierdut si mesajul.
OANA ghetutele, piele interior-exterior, au fost 90 lei la carre4, pentru ca la reprezentanta nu le-am mai gasit, acolo m-ar fi costat 73 lei.
ANDRA mi-am amintit, nu mai aveau la reprezentanta decat ghetute si cizmulite doar de la nr. 21 in sus , la numarul 20 aveau ceva pe mov, mergeau de fetite.
Diana indragostita pe viata de Albert-Krisztian (2.03.2010)
andra_s spune:
Citat: |
citat din mesajul lui child ANDRA mi-am amintit, nu mai aveau la reprezentanta decat ghetute si cizmulite doar de la nr. 21 in sus , la numarul 20 aveau ceva pe mov, mergeau de fetite. Diana indragostita pe viata de Albert-Krisztian (2.03.2010) |
am frunzarit un pic pe net si am vazut ca au fabrica si la Pitesti, tatal meu lucreaza in Pitesti, o sa il pun sa se uite si acolo
Poze & www.youtube.com/user/andrastephanie#p/u" target="_blank"> Video
Mami de minune mica Ianis Stefan (19.01.2010)
Suntem cei mai fericiti parinti din Univers !!!
andira spune:
Si la cererea publicului... pozele: http://picasaweb.google.com/kirinati/Canada#
Va pun si o mica legenda mai jos:
Pozele 10-12 sunt chiar aproape de margine, practic marginea cascadei e la 4m de faleza, si cand te uiti iti vine sa sari in apa sa vezi unde se duce – tentatia abisului .
Nu ma intrebati cum a facut-o Ionut pe 14, acum am vazut-o si eu, dar pot sa certific ca e inca langa mine .
Poza 16 e cascada de pe partea Americana, mai mica si mai putin impresionanta.
Poza 25 – lacul Erie, unul din Marile Lacuri.
Pozele 26 – 38 sunt din Ottawa.
Pozele 53 – 58 sunt facute la Lavender Farm, dar din pacate n-au iesit asa bine, era seara si blitzul batea cam aiurea.
Eu, Irina (14.04.2005), Nati (04.06.2006) si Iris (28.03.2010)
dayanara spune:
andira superbe pozele! ma bucur s.o revad pe iris!
si cerul are alta culoare, mai frumoasa:)
briana a crescut mare! ma uitam la prima poza si nu.mi vine sa cred :)
iar mi-am adus aminte de pantalonii aia galbeni :))
ales n.are treaba ce le doarme, dar alexandra eu stiam ca e deja in italia?¿
roxana si silvana aroa (2.04.2010) ivan leonard(2.12.2006)
"De medico, poeta y loco todos tenemos un poco"
POZE
Erina spune:
Buna seara!
Draga Lara multumesc pentru comentariile frumoase si pline de spirit!
Te sustinem cu votarea!
Irene, am vazut poze cu voi trei pe malul marii. Sunteti frumosi si radiati fericire. Sarutam Diana dulce!
Oana l-am vazut pe Eric in bej si jucindu-se acasa. E tare frumos!!!
Andira, minunate pozele. Mi-a placut mult 46, Iris e superba. Am vazut si albumul cu lucruri crosetate. Foarte frumoase.
Eu ma gindesc cu laset-urile mele si ale mamei sa fac cuverturi.
Cred ca stii comunitatea crafty din Romania (http://www.crafty.ro/colectie/491-back-in-black/). Eu activam pe craftser,org pe vremea cind aveam timp si faceam genti din piele sau material textil.
Child, multumim pentru info despre pantofii tino.sa. Noi suntem mari fani Primigi. David a primit o pereche de la prietena mea din Italia (i-a avut azi la tara-am pus poze in albumul sept-oct), Dariei ii cumparam de la Lalu Lala, linga Ateneu- de la 170 ron in sus perechea...
-------------------------------
mamica Dariei si a lui David
L'amor che move il sole e l'altre stelle./Amami di piu quando lo merito di meno perche sara quando ne ho piu bisogno.
Ramy77 spune:
Neata,
Poftiti la cafeluta...Fii-mea n-a mai avut somn de pe la 5.30 (ora veche..)asa ca...eu sunt la a doua .
Pare ca va fi o zi frumoasa azi,cu soare, desi acum e inca inghetat afara brr...
Sa aveti o duminica placuta!
Erina spune:
Buna dimineata Ramy, multumim pentru cafea. Am vazut printesa dulce la plimbare.
Am mai vazut si pe Eliza, petala gingasa in picioruse.
Fac capitol nou!
-------------------------------
mamica Dariei si a lui David
L'amor che move il sole e l'altre stelle./Amami di piu quando lo merito di meno perche sara quando ne ho piu bisogno.
carmickey spune:
buna dimineata
la multe lunite sarbatoritilor de azi
LA MULTI ANI JENI...MULTA SANATATE,FERICIRE ALATURI DE CEI DRAGI,SA TE BUCURI DE FETITA TA SCUMPA....
Ramy77 multumim de dau si eu una...
da este foarte frumos afara,eu ma simt foarte naspa,de la spalat covor,treaba...adelina nu a dormit bine,s-a trezit la ora 03.00 si se juca cu mine,a facut si putina febra...
azi plecam in vizita,la petrecerea varului ei care implineste 10 anisori...
User-ul OanaI a primit: 24 bucati ou
foarte putin am dat azi...nu inteleg...eu vroiam sa dau mai mult...
we placut....mii de
FILMULETE
POZE
mamica carmen de Adelina 16.04.2010