Iepurasi Mar-Apr 2010 (79)
Raspunsuri - Pagina 15
dayanara spune:
asteropi hai ca ma intalnesc eu cu tine si cu niki
lara, dar sotul e mai mult decat atras de lemn , i.au placut mult paginile alea de la tine, din pacate aici nu prea se cauta inca, dar in curand vor fi foarte solicitate, unele case din poze nu sunt facute de el, le.a pus acolo ca.i plac si ca vrea sa faca, 1 sau 2, restul sunt munci facute recent, dar cum nu ii place sa faca poze...
i.am luat perna, doarme peste tot mai putin pe ea:))
saptamana viitoare cumpar biletele pt romania, ca.mi ies mai ieftin, anul trecut am dat vreo 800, daca le iau de acum, imi ies la jumate aproape!
roxana si silvana aroa (2.04.2010) ivan leonard(2.12.2006)
"De medico, poeta y loco todos tenemos un poco"
POZE
Rebiana27 spune:
ROXI la ce companie faceti rezervarea? Mi se pare super rezonabil sa platesti pentru 3 bilete intregi + un infant in jur de 400-500 euro! Ma bate gandul sa procedez la fel ca voi.
Mami de doua minuni: Luca si Mara
Rebiana27 spune:
Dic categoria "una pe zi": Oare, daca din tot galbenul toamnei s-ar cladi un apus, in noaptea stelelor ar fi iarna?
dayanara spune:
rebiana la iberia iau si de data asta, sau lufthansa cu escala
mie imi place la nebunie sa calc, nu va ganditi ca o fac perfect, dar imi place sa calc si sa ascult tv-ul:) si sa sterg praful
roxana si silvana aroa (2.04.2010) ivan leonard(2.12.2006)
"De medico, poeta y loco todos tenemos un poco"
POZE
miria_cristina spune:
ROXANA - De calcat imi place si mie, ca-mi adun gandurile in timpul ala , dar de sters praful nu vrei sa te chem?
Rebiana27 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui miria_cristina REBIANA - De unde este citatul? Cristina, mamica de George Casian (23 aprilie 2010) si Maria Damiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina "Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora." "Uita raul, iarta mult si rabda mult." Arhm. Mina Dobzeu http://bucuriaarteisauartizanuldebucurii.blogspot.com/ |
L-am gasit intamplator, notat pe-o agenda. Daca ceva-mi retine atentia notez; l-am gasit, desigur, pe net, candva. Mi-a placut si l-am impartasit!
oanaiacovita spune:
Neata!
Am intrat doar sa va salut si incerc sa revin mai tarziu. E zi de facut de toate prin casa si nu am apucat sa citesc din urma.
LML Alexia Briana (de Yaia)!!!
Am pus cateva pozici pe contul comun.
Oana, mami de minune mica, Eric Nicholas(21.02.2010)
Multumim Doamne pentru minunea data si ajuta-ne sa fim sanatosi!
Cand cineva acolo SUS te iubeste...
Un vot va rog:http://alimentara.libertatea.ro/OanaI
carmickey spune:
buna dimineata dau o pe fuga..plec la spalat covorul,masina..azi avem zi de curatenie...
la multe lunite prichindeilor de azi,multa sanatate,voiosie si sa vedem poze multe cu ei razand...
sanzi da cred,dar nu as face asa ceva cu copii....prefer sa stau noaptea sa citesc povesti...
babyangel ok ok eu credeam ca te referi la ceea ce am scris cu cateva capitole in urma ca ii dau nurofen si a dormit foarte bine in acea noapte...ok ok ok am inteles...
dar sa stii ca ai deochiato, nu a dormit deloc azi-noapte,la ora 02.00 ia se juca cu taica-sau....si chiar ma gandeam la tine...zic NA NA ca a deochiato....mii de
plange mult si zi si noapte,cred ca dintisori iar...azi vine mamaie sa stea cu ea,mami va lua o pauza...adica va spala covorul,masina... stiti incep sa nu mai fiu dependenta de sot...SI ESTE FOARTE BINE credeti-ma
Ioanact la multi ani.....
dayanara si mie imi place mult sa calc,ascultand stiri la tv
Bumbitza nu ai pentru ce...
User-ul OanaI a primit: 20 bucati ou, 10 kilograme carne, 10 litri vin, 14 bucati paine
azi am dat mult
FILMULETE
POZE
mamica carmen de Adelina 16.04.2010
irene26 spune:
Salut fetele frumoase!
Alina, iti urez si eu La Multi Ani sanatosi, o viata plina de impliniri, s-o traiesti in fericire alaturi de cei dragi! Si mai multa intelepciune!
Am vazut pozele, iepurasi frumosi, am lasat comentarii. Am mai adaugat si noi pozici, ca sa vedeti cum ne prezentam dupa o boala lunga si grea.
Am vazut filmultele cu Eric vorbaretul si Bumbitza miscacioasa!
Corimami, sa ai parte de multa distractie la nunta!
Astero, bine ai revenit de pe meleguri romanesti, imi pare bine ca te-ai simtit bine!
Atat am retinut, dar ma apuc sa citesc mai pe indelete.
Sa aveti un weekend reusit!
Si multa sanantate iepurasilor si mamicilor!
Poze
Irene, mami de Diana
It's not how good you are, it's how good you want to be.