Floricele de Liliac mai - iunie 2010 (32)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Onana spune:

Salutareee!

Artu, eu de ce nu pot vedea filmuletul?? Ai cum sa mi-l trimiti si mie, plsss! Nu pot rata

Am scris mai devreme un mesaj kilometri si nu stiu pe ce-am apasat si s-a pierdut in eter Incerc sa reiau, mai pe scurt..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madamar spune:

Citat:
citat din mesajul lui Vivela

mary, scaunel bumbo mai ieftin gasesti pe ebay.uk, am vazut si la 9-10 lire, cu tot cu masuta.
ma tenteaza si pe mine, insa incerc sa ma stapanesc, nu mai vreau sa cheltui aiurea pe lucruri care nu-mi sunt indispensabile. mai bine investesc in jucarii.

(eu am acasa agatat la tocul unei usi un leagan, in care se da de obicei david. ii pun o paturica sa mai captuseasca locul si il distrez si pe cel mic. asa ii place acolo ).

bia, 8 kile???? uaaau, felicitari, ai vointa nu gluma.
sorana, la fel si tie, felicitari. n-am inteles pana la urma care e secretul? ce regim tii?
eu in ultimele zile am dat iama in de toate, aseara pe la 9 mancam crema de zahar ars, pe la 11 jumate o pizza . nu stiu de ce, dar a dat foametea peste mine, parca n-am mai mancat de o luna. si asa o tin de vreo saptamana.
dar de azi mi-am propus sa-mi revin cumva, ca nu-i sanatos deloc ce fac.

Traiesc in Orasul Alandala

Vivela, merci mult pt pont - sun chiar ieftine.
PUpici!
Pe cineva care sa aduca de pe ebay, sa fie mai ieftin la transport, nu stii? Ca am auzit ca se practica.
Multumesc!

Mary, lui Tudor Mateo, 19.05.2010, ora 12.10
Doamne Ajuta-ne sa fim sanatosi si sa ne crestem bebelusul in pace!
Fericita, puiul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arturicii spune:

Sorana, ai dat click pe link si nu merge?
Ca fetele l-au vazut

De trimis nu am cum ptr ca e enorm de mare

Uite linkul, poate merge asa
http://www.youtube.com/watch?v=iK-fjpe8Doo

Ioana & Arturicii'S

Mergi la inceput

Tatiana, mie dr mi-a spus sa las macar 2 zile intre alimente nou introduse, eu insa am mers 3-4 zile cu mar si abia apoi suc de morcov. Parerea mea ca e mai prudent sa nu le dai in aceeasi zi.

Cris, hihi, ar fi culmea sa fim pe 13 la acelasi botez. lui Sebi bebi, vad ca e mare mancacios, bravo lui!

Artu, ce tare esti cu galeria si cu ceaiul, multumesc macar de s-ar duce kg mele cum se duce ceaiul tau..Oricum, m-ai molipsit asa ca in fiecare seara (de foame si in loc de mancare) beau 2-3 cani de ceai. Sunatoare+tei, sa calmeze

Vivela, multumesc de felicitari, dar mai bine pastreaza-le pt finish, daca ma tine sa ajung pana acolo
Eu nu merg asa rapid ca Bia cu slabitul. Adica am 5 kg scazute intr-o luna, ma apropii acum de -6 Regimul nu e un secret si nicio filozofie, l-am facut eu dupa niste principii de bun simt din cartea Mihaelei Bilic. Adica: nu exclud nimic din alimentatie, reduc drastic cantitatile, dar mananc zilnic si paine si ceva dulce, nu mananc glucide dupa ora 6 seara, nu mananc cu 3 ore inainte de culcare, beau apa si ceai si merg la sala macar de 4 ori pe saptamana. Si nu sunt infometata, nici foarte frustrata, desi cateodata mai scap rau pe alaturi, dar cat timp asta ma ajuta sa continui cursa, e ok. Oricum, cica sanatos e sa nu dai mai mult de 1,5 kg/saptamana, desi eu as vrea sa pot mai mult de-atat..

Laurita, scumpa, legat de botez sa nu uitam ca in plus fata de tine eu o am pe mama si cateodata pe soacra sa ma ajute cu cei mici, de-asta am putut sa ma ocup de botez mai in detaliu. Fara ele nu as fi apucat sa fac mare lucru. Adevarul e ca imi si face placere, e un moment unic si vreau sa fie deosebit.
O sa pun si poze, incerc maine..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madamar spune:

Citat:
citat din mesajul lui corinasmile

Citat:
citat din mesajul lui Vivela

mary, scaunel bumbo mai ieftin gasesti pe ebay.uk, am vazut si la 9-10 lire, cu tot cu masuta.

Si eu de pe ebay l-am luat, astept sa ajunga la noi.
Am dat 12,5 lire, plus 12 transportul. E folosit, cu tot cu masuta.
Am iesit cam de 2 ori mai ieftin decat unul nou de la noi.

Corina, mami de Maria (14.06.2010)

corinule -de ce nu ai strigat - ca ne cuplam...
nu se cupleaza nimeni cu mine... poate gasim unul cu 2 scaune:P

Mary, lui Tudor Mateo, 19.05.2010, ora 12.10
Doamne Ajuta-ne sa fim sanatosi si sa ne crestem bebelusul in pace!
Fericita, puiul

Mergi la inceput

Hmmm, da, am eu o problema la calculator de nu pot vedea filmuletul, sper s-o rezolv..

Sa va zic de noi: am fost azi cu Tudor la homeopat, i-a dat un remediu (2 granule de 3 ori in 24 de ore si gata!) Mi-a zis ca ajuta si la imunitate, si la dermatita, si la durerile cauzate de eruptia dentara
Tot azi am fost la pediatru, dr zicea ca sunt in avantaj, adica am una bucata de copil (Tudor) mare, frumos, sanatos, lenes, si mare mancacios. Vad ca ia tot cate 1 kg si ceva pe luna, se ingrasa si din aer, cred Am facut si vaccin, am vb si de diversificare.
Apropo, ghiciti ce carte citea doamna dr? despre autodiversificare Si m-a incurajat sa incercam si noi, cel mult mai slabim un pic daca nu s-o putea hrani. Mai grav e ca el nu intinde mana cand ii ofer ceva, deschide gura
A primit si fier, 3 luni cate 7 pic/zi, pare si anemic, are talpile si palmele ff albe.

Ah, nu v-am pove de vaccin. Aflu ca exista vaccin Infanrix hexa mai ieftin decat la Tei in farmaciile Helpnet (mersi inca o data Theo), intru in reteaua helpnet, aleg o farmacie in zona care il avea la pret de 245 (ca altele din retea il aveau la 280) si azi inainte de dr merg sa-l iau si...stupoare! imi cere 280 Zic: pai nu este 245, cum scrie pe site?? Ah, nu, avem intr-adevar si cu 245, dar sunt rezervate de altcineva si pt dvs nu avem decat cu 280 Imi venea sa-i zic sa si-l bage undeva (pardon de expresie), dar cum eram in criza de timp ca aveam programare la pediatru, l-am luat si am plecat . Asa ca oricat ati incercat sa ma ajutati (si va multumesc inca o data), eu tot cu 280 l-am luat
Morala: daca as fi sunat inainte sa intreb cat costa, poate reuseam sa fac totusi o economie..

Mergi la inceput

o, Sorana, ce zi ai avut....

ce ticalos cel cu pretul la vaccin

ma bucur pt ca te-m molipsit cu ceaiul

la noi e ora 13 si am but deja 2 l; urmeaza sa plecam din casa peste 2 ore si trebuia sa imi fac planul l baut ceai ca altfel caut toalete in oras

f frumos pt pediatra ca se intereseaza si de alte vriante de diversificare

daca vrei, pune-i bucatile in fata si lasa-l sa se descurce;

(cica in 10 min e gata filmuletul de incarcat..)

Ioana & Arturicii'S

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aleesicoo spune:

artu, foarte frm filmuletul
asa rade si printesa(dar numai cu mine)

ALE fericita de printesa Karinutza Scorpiutza (01.06.2010)
multumesc Doamne pentru aceasta minune sanatoasa!

Are mama o fetita frumusica foc, are mama o fetita cat un ghemotoc!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vivela spune:

sorana, n-am stiut ca preturile sunt in functie de cumparator . ce nesimtire!! mai bine zicea ca nu-l mai au la pretul ala, dar sa-ti zica asa, cum ca au dar e rezervat...suna a badaranie. tipic romanesc, ce sa zic...
sper sa nu aveti efecte neplacute, noi n-am avut, nici la 2 luni nici acum la cel de 4. nici febra, nici agitatie, absolut nimic.
la ce homeopat ati fost? m-as programa si eu pt david, dar as incerca alt medic decat cei la care am fost pana acum. m-as duce la dr cadar, dar stiu ca la el faci programarea si astepti pe putin 3-4 luni. cand am vrut sa fac programare, in mai, cica ajunsesera cu programarile in octombrie , mi s-a parut mult si am renuntat. dar uite ca mai bine faceam, ca ne venea randul pana acum. uff...

artu, vazut filmuletul . pupici scumpetei si fratiorilor . si al meu e un razacios, rade in hohote f mult, daca il pup pe burta rade pana se ineaca .
imi place ca baietii tai vorbesc romaneste . (cand ati plecat din tara?).

mary, nu stiu pe nimeni care sa mai vrea bumbo, poate gasesti o cunostinta acolo la tine in oras, ca e mai simplu cu transportul. la 10-12 lire merita.

fug ca plange piticot, s-a obisnuit numai in brate si cu program de enterteinment. ma duc sa fac pe clownul .

Mergi la inceput

Cum va spuneam ieri, avocado e nazdravan tare si aluneca din manute

Marul copt e foarte...copt si se strecoara printre degete cand il strangem in pumn

Cam asa arata prima parte dintr-o masa in faza de incercari:

(daca nu merge ok aici dati dublu click pe filmulet)

p.s.
- S-a suparat cand nu a mai avut bucati ci doar piureuri (imprastiate peste ) iar manutele erau f alunecoase; am curatat-o si am continuat
- vedeti cum scuipa cand are bucati mai mari in gura
- picioarele si le agita asa de incantare
- pana la final a mancat cam 70% din avocado si tot atat din marul copt

Ioana & Arturicii'S

Mergi la inceput