Floricele de Liliac mai - iunie 2010 (32)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cris_09 spune:

Nana ai mers la doctor/facut RMN-ul?
Vineri am si eu programare cu piciorongul meuEu am tot evitat RMN-ul ala,pentru ca este al naibii de scump(cum bine zici si tu),dar cred ca am cheltuit dublu pana acum si durerea persistaCand vrei sa te carpesti mai rau te rupi
Fug sa-l pregatesc pe miez sa mergem la ORL,cum nu i-am mai pus picaturi a redevenit agitat,plangacila,obosila

Cristina,mamica implinita de sufletel mic Sebastian Mihaiwww.eticker.co.za/tickers/7raxakae7qnsuro8.png" target="_blank">(14.05.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jocurban spune:

Sorana, nici fetele mele nu au probleme de la fier; le dau profilactic cate 3 pic/zi, de cand sunt mici. Legat de fluor, si eu am studiat in amanunt problema pe net si am inclinat sa nu le dau fetelor; beneficiile pentru dintisori au revers in potentiale probleme cu sistemul osos, la maturitate. Plus alte dezavantaje si avantaje... cati medici, atatea pareri.

Lena, febra fara alte simptome poate fi si semnul unei infectii in organism (urinare, de exemplu). Sper sa fie doar dintisorii, dar e curios ca nu are si alte manifestari... nu e maraita, nu plange, nu saliveaza?

Corina, multumim! Si noi abia asteptam sa se mareasca gasca BLW, sa schimbam impresii! O sa folosesc si eu pontul cu musamaua sau fatza de masa... pana reusesc sa cumpar doua bumbo si sa scap de o grija, momentan.

Scaunelele de masa sunt ABC Design, modelul acesta (http://www. bestkids .ro /p-2699-scaun-de-masa-high-tower.aspx - am pus spatii ca mi-l lua ca reclama), pretul e mare insa eu le-am luat din Ungaria, din reteaua de magazine Brendon, si au costat mai putin de jumatate (am prins si o reducere de sarbatori si au iesit cam 250 lei bucata).

Legat de eBay... multumesc si tie de raspunsuri. Mi-am dat seama ca nu e bine sa ma arunc pe prima oferta gasita, insa ma preseaza timpul si chiar nu vreau sa mai astept mult pana sa achizitionez cele doua bumbo... Unul am reusit sa-l iau azi, cu 30 lire (16 lire scaunelul si 14 lire transportul)... mai mult cam cu 5 lire decat imi propusesem initial, dar avand in vedere ca n-am avut de unde alege si toate celelalte erau ori mai scumpe, ori fara tavita, ori doar cu livrare in uk... m-am multumit si cu asta. Acum mai vanez inca unul, sper sa gasesc in maxim tot atatia bani. Nu razbesc altfel cu scaunelele mari, mizeria e imensa dupa masa fetelor, iar daca vreau sa le dau de 2-3 ori pe zi sa manance "liber", chiar nu ma pot organiza cu scaunele mari. Plus ca de sarbatori mergem la ai mei 1 luna si nu pot cara cu mine scaunele mari, deci bumbo va fi salvarea.

Sa fii mama e cea mai frumoasa meserie din lume!

Carla, mamica fericita a mazarichilor Natalia-Emilia si Sofia-Maria (25 martie 2010).

Blogul mazarichilor

Albumul mazarichilor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns n_a_n_a spune:

incep capitol nou

Nana, mamica de ubirice dulce , Adelina Ioana - 11 mai 2010
pozici si filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mai_iun_2010 spune:

capitolul 33

Mergi la inceput