Floricele de Liliac mai - iunie 2010 (32)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nikolett2445 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Dienutza

Buna dimineata

Ioana - multumim pentru info ref avocado. Sincer eu am mancat o singura data si, pentru ca nu mi-a placut, nu am mai luat. Inteleg ca este recomandat pentru copii?

Carla sunt foarte dulci mazarichile cum mananca ele singurele .

Ce fructe mai merg pentru inceperea diversificarii? Astazi vorbesc cu pediatra si imi da detaliile pentru inceperea diversificarii. Inteleg din ce am citit pe net ca sunt OK mere si pere dintre fructele de sezon. Voi ce altceva le mai dati? Pentru fructe care nu sunt de sezon, dar care se pot manca in perioada asta de crestere, voi cum procedati: luati fructe de la supermarket, luati borcanele de copii din comert sau renuntati la ele?

Imi venise o idee, dar vroiam sa verific si cu voi ca poate nu este buna. Ma gandeam sa pun sare de mare in cadita de baita a fetitei. Mie imi face bine. Credeti ca pentru bb este ok sau ar fi vreun inconvenient.

Diana, mamica Evei (18.05.2010)

ssarea de mare eu am folosit-o la ambii copii,la cel mare mai multa....mami ma mananca....iar la cea mica putina,nu a reactionat in nici un fel
in schimb o prietena mi-a spus ca e periculos la fetite mai ales in zona genitala ,ar putea avea mancarimi ,roseata ....deci probleme,nu stiu nu mi s-a intamplat am folosit doar o data si o cantitate mica o lingurita la cadita ei

Nikol ANTONIA MARIA(06 MAI 2010)
DAVID(15 MAI 2006)

Mergi la inceput

salut fetele ,cafeaua am baut-o deja

Carla curajoase mazarichile la masa,se pare ca Artu ne-a dat curaj cu filmuletele,am incercat si eu cu banana ,mar copt,firmituri de painica,le duce la gurita le molfaie ceva mananca ceva pe jos,oricum sunt multumita

Nici eu nu recomand premergatorul ,nu am avut nici la baiat nu am simtit lipsa daca vreau sa pun copilul undeva o fac in scoica ,care o mut oriunde ,in special pe masa din buc sa ma admire copilul,in scaunul de masa .....sau in leagan....il am agatat de tavan in sufragerie are 4 ani carligul e inca acolo cred ca deja i-a venit randul il voi monta in curand,adica il voi agata,poate va trimit poza

DAVID(15 MAI 2006)

Mergi la inceput

meniul de ieri
5 00 lapte 170 ml
8 00 cereale cu mar + para
11 00 lapte 170 ml
14 00 piure de morcov aburit + spanac un pic+ cartofior
16 00 100 ml lapte
19 00 lapte cu cereale 50 ml din nou foarte putin lapte

DAVID(15 MAI 2006)

Mergi la inceput

Artu pretioase informatii despre avocado

DAVID(15 MAI 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns veronicach spune:

Carla despre e-bay sunt cam multe de spus
ok
exista 2 variante de cumparare:
prin licitatie, bid
sau buy nowfara (licitatie)
produsele second sunt, de regula, cu licitatie
ca sa licitezi, o poti face in avans, de exemplu la un produs care costa 1 $(am gasit semnul usor) poti licita cu suma de 10$ care o consideri maxima si vezi rezultatul(asta daca nu ai tmp de stat pe net)
daca nu sunt alte persoane interesate, sau ofera un pret mai mic, o vei cumpara la ultimul pret licitat
deci, daca s-a ajuns la 3$ acesta e si pretul de cumparare chiar daca tu ai oferit mai mult
asta ar fi licitatia in avans, sa-i spunem
daca insa vrei sa licitezi in ultimele minute poti introduce fractiuni, de regula se urca cu 0,5$ sau mai putin
partea proasta e ca daca cineva a licitat conform modelului de mai sus iti va aparea mereu ca ai fost supralicitat...pana vei depasi suma licitata de respectiva pers
asa...
daca ai castigat licitatia e musai, obligatoriu sa cumperi produsul
altfel vei primi feedback negativ si nimini nu iti mai vinde nimic (cred)
produsul il cumperi in primele 2 zile si platesti prin prepay
este un cont pe net pe care i faci relativ usor dar trebuie sa te duci la banca inainte, sa spui ca vrei sa-ti faci cont paypal, ca sa-ti dea o parola
legat de transport
exista mai multe variante
cea mai dragutza atunci cand apare pretul de expeditie in Romania
cand nu apare, chiar daca scrie delivery in uk, le poti trimite mesaje private, f politicoase, in care ii intrebi daca trimit in ro si cat costa(chestia asta trebuie facuta macar cu o zi inainte sa se termine licitatia ca altfel s-ar putea sa nu primesti raspunsul)
mai e varianta in care scrie collect in person unde nu trimit prin posta, trebuie sa le iei de la usa, de regula gratuit, dar distanta e cam mare
pretul de cumparare e pretul cu care se termina licitatia castigata de tine plus transportul

mamica fericita de cuminte Matei Sebastian 10.05.2010
bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Onana spune:

Neatzaaa!

Savurez o cafea (desi fara zahar) si va citesc. Sa bag si eu 2 vorbe:

Carla, dulci foc mazarichile, super filmuletul si succes in continuare la BLW!

Artu, deci au efect ceaiurile..Super! La mine tot stagnare, pe moment, dar continuam..

Multumim de info cu avocado, eu nu prea am folosit la Matei (nici noi nu i-am descoperit inca gustul, desi stiu de calitatile lui) dar la Tudor voi folosi. Deja am inceput sa-i dau si lui Matei, dar in combinatie cu alte fructe, sub forma de piure.

Premergator, si eu impotriva. Nu am folosit la Matei si nici nu am de gand.

Meniul nostru ieri: masa de fructe (mar si para), masa de legume (piure de morcov, albitura, dovlecel) si 3 mese de lapte.
Azi introducem ardeiul gras.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jocurban spune:

Neatza,

Eu chiauna de somn, fetele active ca doua dinamite... Le-am cumparat doua canite speciale de baut apa/suc, sunt foarte faine, au un ”cioc” de silicon din care apa nu curge decat cand trag ele cu buzele... deci nu-mi bat capul ca se uda pe haine sau pe cap, iar ele intre timp chiuie si scutura canitele de parca ar fi descoperit o noua lume...

Alina, multumesc de pontul cu cartoful dulce... eu imi fac cumparaturile din Auchan si n-am gasit niciodata, eventual o sa ajung cumva la un Kaufland sa ma aprovizionez de acolo cu cateva bucati.

Ioana, o fi avocado fructul zilei si excelent pentru bebelusi, dar mie mi se pare anost de-a dreptul... Nu-mi place sa-l mananc cu nimic! Sper ca fetele sa nu ma mosteneasca si sa le pacalesc sa-l manance...

Diana, multumim! In legatura cu fructele, eu iau de la hypermarket orice gasesc, cu conditia sa ”para” proaspat si sa arate bine... mai putin citricele - pe care le mai las putin deoparte pana vor manca solid mai variat, ca sa nu le faca acid la stomacel.(Imi imaginez o plantatie de banane, cu niste negrotei pe acolo, catarati in varful pomului, cu un sort de paie la brau si atat, culegand ciorchinii de fructe cu mainile goale... vor si ei sa faca un ban, nu cred ca reinvestesc profitul ce le asigura subzistenta in cine stie ce chimicale si ingrasaminte care sa conduca la mutatii genetice... ) Borcanelele nu mi se par sanatoase; mai mare incredere am intr-un fruct proaspat, indiferent de unde e importat.

In legatura cu sarea, eu nu le-as pune. Nu stiu de ce, n-am explicatie medicala, dar nu sunt adepta ”legatului la cap daca nu te doare”, adica nu vad de ce sa le pun fetelor chestii in baie, daca n-au nevoie, sau sa le dau cu cosmetice, daca pielea lor e perfecta si fara... Au timp o viata sa devina sclavele industriei cosmetice si de infrumusetare!

Nikol, Sorana, multumim de complimente!

Sa fii mama e cea mai frumoasa meserie din lume!

Carla, mamica fericita a mazarichilor Natalia-Emilia si Sofia-Maria (25 martie 2010).

Blogul mazarichilor

Albumul mazarichilor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_09 spune:

Asadar,pun pe premergator.
Bine ca l-am primit,daca mai dadeam si bani pe el

Cristina,mamica implinita de sufletel mic Sebastian Mihaiwww.eticker.co.za/tickers/7raxakae7qnsuro8.png" target="_blank">(14.05.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jocurban spune:

Citat:
citat din mesajul lui veronicach

Carla despre e-bay sunt cam multe de spus
ok
exista 2 variante de cumparare:
prin licitatie, bid
sau buy nowfara (licitatie)
produsele second sunt, de regula, cu licitatie
ca sa licitezi, o poti face in avans, de exemplu la un produs care costa 1 $(am gasit semnul usor) poti licita cu suma de 10$ care o consideri maxima si vezi rezultatul(asta daca nu ai tmp de stat pe net)
daca nu sunt alte persoane interesate, sau ofera un pret mai mic, o vei cumpara la ultimul pret licitat
deci, daca s-a ajuns la 3$ acesta e si pretul de cumparare chiar daca tu ai oferit mai mult
asta ar fi licitatia in avans, sa-i spunem
daca insa vrei sa licitezi in ultimele minute poti introduce fractiuni, de regula se urca cu 0,5$ sau mai putin
partea proasta e ca daca cineva a licitat conform modelului de mai sus iti va aparea mereu ca ai fost supralicitat...pana vei depasi suma licitata de respectiva pers
asa...
daca ai castigat licitatia e musai, obligatoriu sa cumperi produsul
altfel vei primi feedback negativ si nimini nu iti mai vinde nimic (cred)
produsul il cumperi in primele 2 zile si platesti prin prepay
este un cont pe net pe care i faci relativ usor dar trebuie sa te duci la banca inainte, sa spui ca vrei sa-ti faci cont paypal, ca sa-ti dea o parola
legat de transport
exista mai multe variante
cea mai dragutza atunci cand apare pretul de expeditie in Romania
cand nu apare, chiar daca scrie delivery in uk, le poti trimite mesaje private, f politicoase, in care ii intrebi daca trimit in ro si cat costa(chestia asta trebuie facuta macar cu o zi inainte sa se termine licitatia ca altfel s-ar putea sa nu primesti raspunsul)
mai e varianta in care scrie collect in person unde nu trimit prin posta, trebuie sa le iei de la usa, de regula gratuit, dar distanta e cam mare
pretul de cumparare e pretul cu care se termina licitatia castigata de tine plus transportul

bebe

Vero, mersi!
Mare aprte din sfaturi le dibisem singura aseara, mai putin partea cu livrarea doar in uk si rugamintea la owner sa trimita si in Romania....

Asa ma necajisem ca din zeci de bumbo, unul singur am gasit cu livrare in Europa, ca sa-l licitez... si, daca aseara il lasasem la 9,5 lire, azi am ajuns la 16 lire, exact pe modelul licitatiei in avans. Cineva bagase maxim 15 si eu am licitat din lira in lira lana la 16, ca sa nu fiu outbid. Dar mai sunt 5 ore de licitatie si probabil se va oferi mai mult. Eu nu sutn dispusa sa dau mai mutl de 16 lire scaunelul + 14 lire transportul = 30 lire. Mai incerc, eventual si cu mesaje private la proprietari.

Inca ceva... eu mi-am facut aseara un cont paypal si nu mi-a zis nimic de parola de la banca sau asa ceva... Pur si simplu am introdus datele mele,d atele cardului, mi-am activat un cont si o parola si mi s-a scris ca totul e okey si pot licita... Sa sun oare la banca sa intreb?

Sa fii mama e cea mai frumoasa meserie din lume!

Carla, mamica fericita a mazarichilor Natalia-Emilia si Sofia-Maria (25 martie 2010).

Blogul mazarichilor

Albumul mazarichilor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns veronicach spune:

Carla poti suna...s-ar putea sa nu ti se permita retragerile, in momentul in care vrei sa platesti, dar se rezolva repede, posibil prin telef

bebe

Mergi la inceput