Ghiocei de martie-aprilie 2009***270***

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Bianca2503 spune:

Neata la pranz,

Intru repede ca am foarte multa treaba si acum am prin un minut.

ANCA, imi pare rau ca te-a suparat mesajul meu. Din reactia ta, poti sa negi tu cat vrei, mie imi rezulta ca ti-a sucit putin creierii dom' doctor.

Am spus ce am spus nu pentru ca as fi eu una in masura sa iti dea sfaturi ci pentru ca:
- mi se absurd ca la a doua intalnire sa vorbesti unei persoane despre planuri de viitor (impreuna adica)
- spun aici ca suntem doar fete (la Moeciu o sa fie si baieti). Am cunoscut acum cativa ani, un ARAB (libanez) MEDIC (dermatolog). Ne-am cunoscut "bine" intr-un timp scurt. Precizez ca inca de la prima intalnire mi-a spus ca ma iubeste si ca AR PLECA CUMINE ORIUNDE IN LUME si ca si cate si mai cate. Nenea asta era frumos de pica. L-am cunoscut la Paris si acolo a ramas si el (iar eu la Bucuresti). Dupa aceasta aventura nu am mai vorbit niciodata. Mai mult...m-a prezentat fratelui lui.

Asa ca faci ce crezi, iarta-ma ca te-am suparat. NU TE-AM JUDECAT!
Si inca ceva si iarasi o sa te superi pe mine. Ai grija cum si cat o implici pe Vero in relatia/situatia asta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inapreda spune:

Hola cucuiete,

Slaba miscare azi.
Anaan, multu' de ceai ca-i bun rau dar anevoie si de-un oloi cu kafei ca-s nedormita iar

La multi, multi ani cu sanatate, bunicutza de Novus!

Cami, daca-ti iau roz si rosu e ok? N-ai mai dat nici un semn si as vrea sa merg sa cumpar baticuturile pentru tughiocei.

Petrean, nici tu nu ti-ai exprimat preferintele cromatice.

multi pentru Chiti devotata dar, la cum o stiu, nu cred gipsu' sta in calea imaginatiei ei! Cu siguranta e vesela si de David protectoare

Imi place si mie camera Adelei. Chiar ca are iz de poveste iar Adela e din ce in ce mai scumpa

Simpli, nu stiu ce sa zic da' inteleg prin ce treceti si ma gindesc la voi. pentru Luca mic si bolnavior.

Imi place tot mai mult gasca moeciana; se anunta distractie pe cinste!

PS. Uitasem sa zic ca ne-am distrat si eu si Ian, urmarind filmuletzul cu Dragos! Lui Ian i l-am pus de mai multe ori si parea ca intelege ce zice pentru ca il aproba bucuros.

Gina lu' Ian
Daca pastrezi copilaria mereu cu tine, nu vei imbatrani niciodata. - Tom Stoppard
Ian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monnvas spune:

Hola.

Fac capitol nou sau va place asta?

CRISTIAN (7.03.2009)
--------------------------------------
Where there's a will there's a way
cioburi de viata in 3
SILUAN are dreptul la viata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carla28 spune:

fetelor salutare!

Am intrat sa va spun ca inca mai traiesc, suntem bine, pe Raul l-am intarcat acum 3 zile si a fost cu cantec, in rest mergem inainte si ne pregatim de cresa.
Sper ca voi sunteti bine, am vazut ca se apropie o alta iesire, felicitari ca va tineti de excursii. Va pupam si numai bine!

www.flickr.com/photos/40168372@N05/" target="_blank">POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mart.apr09 spune:

capitolul promis

de data asta e bine?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisamada spune:

Citat:
citat din mesajul lui cativ13

Venim si noi la Moeciu dar momentan n-am sot in tara sa-l trimit cu banii la banca...marti e ok?

Am pe mama la mine si pazeste copila sa nu cada din pat o s-o gasesc adormita langa ea dar se cheama ca am si eu liber, nu?
Pana nu ma prinde si pe mine dragul de perna, sa zic si eu ceva...
Am retinut ca si idei de discutii urmatoarele:
1. Barbati harnici, gospodari- al meu face de toate dar cand are el chef. sa nu-l pui ca "nu-mi spui tu mie ce sa fac!" spala vase, da cu aspiratorul, face si mancare dar cel mai important e ca se ocupa de treburile administrative. adica, el plateste telefoane, facturi, tot. bine, eu nici n-as avea cu ce plati toate astea dar imi e si foarte lehamite de cozi si ghisee si ...lucrul cu banii, mai ales sa-i dau. in concluzie, pe o scara de 1 la 10, as putea spune ca B e de 8. sa nu ma spuneti
2. Povestea Ancai - e mare, vaccinata, responsabila. sigur stie ea ce sa faca

Super! Abia asteptam sa be vedem!
Facturi plateste si motanul meu... On line.

Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )

www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute

Mergi la inceput