Ghiocei de martie-aprilie 2009***270***

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adrisimo28 spune:

Citat:
citat din mesajul lui denisamada
Piticii i-am agonisit cu greu... ca de cand m-am pus eu pe cautat, parca au intrat in pamant.

bine ca mai stau pe pereti, la noi saracii au ramas fara picioare, numai pana acolo ajunge dragos

dragastoasa de Dragos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrisimo28 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Anaan
Claudela, stiu ca este si o pagina web, dar fetele care nu vor sa-si faca pozele publice nu le pun acolo, ci pe mailul comun. Acolo stii parola?

picasa te referi? le poate face nush cum sa nu le vada toata lumea... stie bianca cum... si noua doar ne da link-ul si vedem

dragastoasa de Dragos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olishka spune:

Buna dimineata!!!

Eu un pic suparata ca nu-i mai trece tusea asta

Dyana

Olga, mamica lui David iepurasul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ela78 spune:

Citat:
citat din mesajul lui olishka

Mada maine ma duc la Ikea dupa scaun, mai ales ca este si la oferta. Sper sa mai gasesc. Bianca tu sa te duci poimaine

Unde ai vazut ca e la oferta, ca eu pe site-ul lor nu l-am gasit (nici la pret intreg)?

Elena, fericita de Ianis Cezar (04.04.2009)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Ela78

Citat:

Mada maine ma duc la Ikea dupa scaun, mai ales ca este si la oferta. Sper sa mai gasesc. Bianca tu sa te duci poimaine

Unde ai vazut ca e la oferta, ca eu pe site-ul lor nu l-am gasit (nici la pret intreg)?

Mada a zis ca l-a luat la oferta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anaan spune:

Citat:

Buna dimineata!!!

Dyana

Of, imi pare rau. Si pe-aici circula o viroza care se manifesta printr-o tuse interminabila. Prietenei mele si copiilor ei le-a trecut cu Coughend, exista si pentru copii si, cica, ar fi mai eficient decat celelalte siropuri la viroza asta. ( a fost cu ei in Cluj la medic si el le-a recomandat Coughendul asta)

Ana, mama lui Andrei (14.03.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anaan spune:

De fapt si pentru copii si pentru adulti e acelasi produs, numai dozajul difera. Avantajul lui i-a zis medicul ca ar fi acela ca e si pentru tusea seaca si pentru aia productiva.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ela78 spune:

Citat:
citat din mesajul lui gigelica20

Al meu ar fi zis ca nu i-am zis, ca am uitat sa fac asta...adica vb cu el, spune da si apoi uita ca am discutat...Are un filtru special pentru si aude doar ce e interesant conform radarului personal...
_

Gigelica ,mami de Victor-Andrei - Pitonul
30 martie 2009

Si la noi e exact aceeasi situatie Daca ii fac o aluzie subtila, n-am nici o sansa sa retina discutia Daca ii spun ceva concret, trebuie sa-i reamintesc si a doua si a treia zi, daca il trimit sa cumpere ceva de la chioscul de jos, ii zic de 5 ori ce sa ia si tot uita pana iese din casa, iar daca sunt peste 3 produse de tinut minte trebuie sa-i fac lista deja De ce oare femeile sunt cicalitoare?

E adevarat ca la mancarea copilului n-a uitat niciodata ce si la ce ora sa-i dea, mi-a respectat cu strictete instructiunile.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudela spune:

Adrisimo, mersicut!Am primit ambele parole...Sa imi fac acum timp sa pun cateva pozici...

POVESTEA MIRUNEI

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Anaan

Citat:

Buna dimineata!!!

Dyana

Of, imi pare rau. Si pe-aici circula o viroza care se manifesta printr-o tuse interminabila. Prietenei mele si copiilor ei le-a trecut cu Coughend, exista si pentru copii si, cica, ar fi mai eficient decat celelalte siropuri la viroza asta. ( a fost cu ei in Cluj la medic si el le-a recomandat Coughendul asta)

Eu ii dau de marti Eurespal, dar inca nu vad nici un rezultat. Sau cine stie, daca nu i-as fi dat ar fi fost mult mai rau...caci acesta am inteles ca ajuta la eliminarea mucozitatilor si cred ca de-asta tuseste. Daca nu trece maine, poimaine, bagam siropul de care zici tu, ca am vazut ca este bun

Mergi la inceput