cafeneaua noastra vesela !!!-3

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns 13diana79 spune:

CRYSS MUlta, multa sanatate si fericire maxima!!!!
Te pup si ma bucur din suflet ca ai trecut cu bine peste operatie si cand incepi munca iti promit ca vin sa beau o cafeluta cu tine, in pauza ta de la pranz

Ely, la cat de matinala ai fost, trag concluzia ca n-ai murit de la febra musculara

Pupici si o zi pe placul vostru!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elypetrov spune:

no way dar nici mult nu mai aveam
m-am culcat devreme si m-am trezit devreme

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 13diana79 spune:

Dedicatie pentru sarbatorita noastra de astazi

http://www.youtube.com/watch?v=xBdTls5sJx0&feature=related

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluci_b spune:

Neatza,

scuzati deranjul, apelez ca cafeneaua vesela pt a va ruga daca va plac pozele noastre din concurs sa ne votati

multumiri si plecacini

venim la impartit premiul

un vot daca va place www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20vara%202010&page=23" target="_blank">rab1 sau rab2 multumim

sunt mamica de 1 AnRemus Andrei(8 nov '09)

pt bb2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DanaAlex spune:

Citat:
citat din mesajul lui raluci_b

Neatza,

scuzati deranjul, apelez ca cafeneaua vesela pt a va ruga daca va plac pozele noastre din concurs sa ne votati

multumiri si plecacini

venim la impartit premiul

un vot daca va place www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20vara%202010&page=23" target="_blank">rab1 sau rab2 multumim

sunt mamica de 1 AnRemus Andrei(8 nov '09)

pt bb2
hehehe, salut!...din punctul meu de vedere sunt cele mai reushite poze din concurs, de aceea le-am votat pe amandoua inca din prima zi succes!

p.s. eu nu mai am puncte, mi-am epuizat voturile pe pozele care imi plac sau... cateva, recunosc, le-am votat din prietenie

Dana, mama Tianei (23.08.06) si a lui Tiberiu (07.07.07)

Mergi la inceput

CRISTINA

pupici, muzica, baloane, mancarica buna....mmmmmmm e ziua lui Cryss_Cryss

petrecem pan' diseara, da?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madamsadamy spune:

Buna dimi....ZIUA!!!!!!

Ufffff, cu greu la deal cu shalele astea ale mele!!!!
Multumesc pentru urari fetelor.
Party pentru sotul meu a fost super -super. Am ras ca de obicei. Prezentza unei prietene ANDA, este si duce la un spectacol adevarat. Nu am cuvinte si nu ma credeti. Atunci cand este prezenta, party e ca un spectacol din ala de la cafenea, unde vine un actor si razi de nu mai poti(ajutati-ma voi cu denumirea, please). Cat de curand cred ca trebuie sa o facem membru la aceasta cafenea pentru momentele ei funny. A doua zi , desi ma culcasem tarziu in noapte-sau devreme in zori, m-am trezit la ora 8 si am pregatit un tort pentru finutza mea Mihaela-Daniela, a care-i zi de nastere este 9 noiembrie si care implinea 1 anishor. Pentru ca petrecerea de an parintii au fixat-o pe 21 noiembrie, nu am vrut sa treaca ziua asha, si am actionat. Tortul....o minunatie o sa-l vedeti ca pun pozici imediat. Am incercat sa invatz fata sa sufle in lumanari, asa ca dupa cateva tentative esuate am suflat eu. Azi sunt la pat in repaus, nevoie maxima. Va poop si fug la tv. Am langa mine un vin rosu de butuc si cateva floricele. Un somnifer numai bun ptr somnul de frumusetze de la ora asta.

Apropos, Doamne cat a-ti mai scris si aici. Nu am recuperat tot dar sper sa o fac cat de curand. Pooop.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Madamsadamy

Buna dimi....ZIUA!!!!!!Party pentru sotul meu a fost super -super. Am ras ca de obicei, prezentza unei prietene ANDA este si duce la un spectacol adevarat. Nu am cuvinte si nu ma credeti. Atunci cand este prezenta, party e ca un spectacol din ala de la cafenea unde vine un actor si razi de nu mai poti(ajutati-ma voi cu denumirea, please). Cat de curand cred ca trebuie sa o facem membru la aceasta cafenea pentru momentele ei funny.

... deja lucrez la insigna de membru de onoare pentru draga de Anda shtiu de cine povesteshte Madam...am ras maxim la party!!!!mai vreau...
se cheama "stand up comedy", dar musai sa fie shi domn Robert in sala

ai grija ce poze pui ... cu vinul de butuc al mamicii soacre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cryss_cryss spune:

buna fetele mele dragi!va multumesc din suflet ptr urari si sa-i dam drumul la distractie

eu sunt f bine,azi am fost f fericita,toata lumea m-a cocolosit si mai ales sotul care nu stie ce sa-mi mai faca.
deci sefa sa-i dam drumul la distractie si sa curga beutura........

Mergi la inceput

am recuperat ieri shi azi restantele de somn, asha ca va spun cu voioshie - Buna dimineatza!!!

wow!!! atunci o aveam in toata camera, postere pe peretzi shi pe dulap

aceiashi melodie, aceishi cantareatza in mileniul actual...!!

Mergi la inceput