cafeneaua noastra vesela !!!-3

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns 13diana79 spune:

Buna seara, dragutelor!
N-am prea avut timp sa intru de ceva zile, insa nu am facut nimic special, curatenie , mancare , sala si....alergatura

Cryss, sper ca ai trecut cu bine de operatie

Lali, chiar ca seamana micutul cu taticul. Sa fie sanatos ,ca este " o papusa" de baiat !

Dana, ma bucur din suflet ca te simti ca la 20 de ani si ca arati de 25, asa si trebuie Te rog, daca te intalnesti cu Madam la vreo cafeluta sa-i amintesti de ce-am vorbit , ca vreau sa le pot reface pana are nevoie de ele sau poate e libera joi sau vineri si ne intalnim toate la o

Pupici si o seara minunata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamideandrei spune:

Salutare dragelor!

Scuzati ca n-am dat vesti mai devreme. Am ajuns cu bine la Braila. Drumul cu microbuzul a fost ok. Lory a fost tare cuminte, a stat in brate si a vorbit cu toata lumea din microbuz.
Am avut o mica petrecere duminica seara. Voi incarca maine poze ca nu am reusit inca.

Lali am salutat gashca. Va saluta si ei.

Criss tinem pumnii sa fie totul bine. Multa sanatate.

Dana, oauuuu, ai avut parte de actiune zilele asteea.

Va pup pe toate.

O seara linistita va doresc.

ANDREI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loryd spune:

Am ramas pe contul surorii mele. Scuzati. De la mine era mesajul

Dana, mami de Loredana Georgiana (06.11.2008)
POZE LORY

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lali_mete spune:

Citat:
citat din mesajul lui loryd

Am ramas pe contul surorii mele. Scuzati. De la mine era mesajul

Dana, mami de Loredana Georgiana (06.11.2008)
POZE LORY

Eu ma prinsesem maaa !
Va asteptam acasa, poate la vara o aduci si pe Irina la o cafeluta de a noastra [;)[!

Lali mami de Paul-Iulian ( 01.10.2009)
Poate le puteti da un banut de ajutor : Siluan; Robi; Alexia; Alex; Bogdan; David;Ema; Ionela; Marius-Andrei; maria_rubi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dadi_t spune:

multumesc tuturor pentru urari!

Criss-Doamne-ajuta sa fie bine, si recuperare grabnica!

Madamdana[bang: La multi ani pentru finuta!(urarile pentru Mihai le-am transmis in viu grai)

Lali bine=ai revenit!plimbaretului!

Ce dor imi este de cafeaua noastra de dimineata....
Acum tastez la un laptop si niu-mi place deloc ca=i tare puturos....voiam sa pun si eu ceva haios dar se incarca tare greu.....

pup fetele si ne vedem dimineata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dadi_t spune:

Buna dimi!

astazi deschid cafeneaua si beau cafeluta solo...ce liniste...
nu-i nimic astept a doua cafea s-o beau la o sueta.

pup fetele si o zi linistita si insorita(asa au anuntat)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lali_mete spune:

'mneatza!
Am luat si eu o cafeluta,ma asez cumintica la masa,si astept sa mai vina careva la o barfulitza mica.
Dadi,ai plecat sau esti pe la baie ?

Lali mami de Paul-Iulian ( 01.10.2009)
Poate le puteti da un banut de ajutor : Siluan; Robi; Alexia; Alex; Bogdan; David;Ema; Ionela; Marius-Andrei; maria_rubi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DanaAlex spune:

prezenta shi eu la cafea....Dadi pentru cafea!
am baut cafeaua reala, acasa cu o prietena inimoasa in compania careia ma simt bine de fiecare data!!! n-am putut sa mergem la shopping hai-hui impreuna, dar nu-i nimic...data viitoare azi am treaburi legate de job pe dupa amiaza...

cat despre party de aseara...ce sa va spun, am ajuns acasa pe la doua!!!dac o tzin tot asha la petrecerea de joi seara voi ajunge acasa sambata dimineatza ...un lucru e cert! nu mai tzine baba la tavaleala, ma resimt din toate oscioarele azi

Loryd - hai mey ca ne-am dat seama ca eshti tu deghizata! nu ne pacalim asha ushor oricum o invitam shi pe mami de Andrei sa-shi bea cafeaua cu noi cand are pofta... poate facem shi ceva specialitatzi de dovlecei, deshi noi nu suntem mari gospodine, suntem doar fete de treaba (spalam, calcam, etc, etc) ....ashteptam impresii din vacantza! pupam cocolata dulce!

Cryss e bine, ca dupa operatzie... maine se externeaza shi tot maine e shi ziua ei !!!

Diana, maine nu pot sa vin la cafea...sunt implicata in activitatzi shcolareshti, Nana e personaj intr-un spectacol la palatul pionierilor shi ma alatur grupei lor, imi pare rau ca nu e Lory acasa sa strigam shi sa aplaudam impreuna am shi emotzii...ce sa mai zic, sa vedem cum o fi, caci e prima data!

daca o lasam pe vineri, e super!!!sau shi mai bine sambata mergem la locul shtiut, ca la ce calduri anuntza la meteo va fi grozav acolo

Lali ce cumintzica eshti! sau ai atzipit?

Madam Dana de doua zile eshti petrecareatza...mai potzi?
o melodie vesela ptr. dupa-amiaza de azi...vivat veselia !!!!

Mergi la inceput

Mergi la inceput

plec repede...evident laaa....!!!!

va pup!!!

Mergi la inceput