In ajutorul bugetarilor

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mediajust spune:

Natasa, mai sunt si "ore-gura". Aia care, de obicei, bate fundu'.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ali spune:

Citat:
citat din mesajul lui Serialbastre

Basca ca alea de la supermarket nu-s crapate.

Concurs Clipe de vara - ser1, ser2

Super replica.

Pe de alta parte la un moment dat se discuta de o lege prin care numarul angajatilor primariilor sa fie in fuctie de nr locuitorilor din orase, comune....Asta mi se pare in regula.

Chiar de curand am vazut o emisiune in care se aratau comune care nu mai indeplineau nr de locuitori ca sa mai aiba primarie si totusi aveau angajati primar, viceprimar si nu stiu cati functionari.Aici mi se pare chiar risipa de bani.

Dar sa tai salariile profesorilor care oricum aveau salarii mici, sau a doctorilor.Nu poti concepe ca un dr dupa ce termina facultatea si isi face rezidentiatul sa castige in jur de 800 lei.Si sa mai ai pretentia de la ei sa nu ia spaga.Sunt si ei oameni, trebuie sa-si plateasca chirie,masa....
Problema e ca se tot striga in gura mare ca trebuie sa strangi cureaua ca e criza, dar ce exemplu iti dau cei de sus.
A, ei pot sa-si inchirieze avion cu 400.000 $ sa mearga in USA ca nu le sufera avionul de linie,lasa ca la prosti li s-a taiat salarul si avem de unde sa dam banii pe "lucruri importante"
Imi pare rau Muffin ca asa gandesti.Fiecare job isi are importanta lui.Nu iti dai seama decat atunci cand ai nevoie de omul respectiv.

Si se pare ca au reusit sa starneasca privatii impotriva bugetarilor.

ali
Mama fericita de Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Natasa spune:

Citat:
citat din mesajul lui Mediajust

Natasa, mai sunt si "ore-gura". Aia care, de obicei, bate fundu'.

"Procesele iti rapesc timpul, banii, tihna si prietenii." (Proverb englezesc).

Astea se pare ca le presteaza toata lumea pe la noi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denizel spune:

Natasa, .

Pentru parinti, de dragul copiilor

"Omul care a inventat distractia a fost copilul" - din jurnalul unei mămici de băietel.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Natasa spune:

Citat:
citat din mesajul lui denizel

Natasa, .

Pentru parinti, de dragul copiilor

"Omul care a inventat distractia a fost copilul" - din jurnalul unei mămici de băietel.

pup!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valentinag spune:

Natasa,serialbastre,Mediajust

"La vita e bella"
www.youtube.com/watch?v=-3fbAZECphs" target="_blank">Explore Romania

www.lizidesign.com/" target="_blank">Bijuterii hand made
De mancare
Dulciuri
Din gradina mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olina87 spune:

Muffin chiar exista? nu e un troll cumva? "noi muncim, noi nu gindim"?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanadara spune:

Da, exista. Si face parte dintre majoritari .De aceea nu se va schimba nimic in Romania.Din cauza modului de gandire al populatiei majoritare. Daca faci un sondaj pe strada in orice oras din tara o sa ai surpriza sa vezi ca cei mai multi asa gandesc, ca muffin.
Ei nu cer o schimbare radicala in legatura cu impartirea banilor de la buget, ei cer anularea bugetarilor. Asta cere populatia votanta, asta i se da de catre cei votati.Si tara merge inainte pe cai inalte de furturi si compromisuri.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvi_2005 spune:

Sincer vb am crezut la inceput ca Muffin o fi vreun gen de sociolog pus pe teste la reactii in masa la prostie dar dupa o pleiada intreaga de subiecte deschise unul mai dulce ca altul , m-am convins ca nu e asa ceva este chiar ea/el. Nu imi sta in fire sa fiu rautacioasa si nici nu e vorba de asa ceva ...dar raman uimita de cum pot sa gandeasca unii oameni, eu chiar nu cred ca vorbesc serios.
Ma bucur sa vad ca sunt "ceilalti" care iau pozitie si gandesc totusi altfel, personal cred ca Muzeele, Scolile, Vestigiile ...au ramas printre putinele comori nefurate sau nedistruse inca in Romania asa ca tot respectul meu pentru arheologul din Caracal care a ramas...inca ...acolo.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mickyyy spune:

Apropos de arheologi, chiar discutam ieri seara cu barbata-meu care-mi povestea cum e cu "meseria asta", in Sighisoara de exemplu, toti arheologi buni colaboreaza cu diverse ONG-uri pe tot felul de proiecte nationale sau internationale. Iar bugetele pentru asemenea proiecte sunt de ordinul miilor sau chiar a sutelor de mii de euro. Asa ca oricat de lipsita de perspective pare la prima vedere aceasta meserie, se pot scoate bani frumosi muncind, altundeva decat la stat! Totul e sa vrei, sa-ti dai intereseul, sa cauti.

Cat despre profesori....no comment! Eu una sunt inca cu un gust amar dupa primele saptamani de scoala.
La ultima sedinta cu parintii:
Invatatoarea: daca remarcati sau vi se pare ca observati unele probleme la copii legate de intelesul materiei, daca vi se pare ca nu se descurca bine cu temele, etc., ma anuntati si eu sunt oricand dispusa sa ii ajut.
(eu in sinea mea: oaaau, ce bine ca se implica, ca asculta si parerea noastra si tine cont de nevoile fiecarui copil in parte, si nu de ale "turmei")
Continuarea: Sunt oricand disponibila seara, sa lucrez cu ei (individual sau in mici grupe), evident CONTRACOST!
Adica niciun fel de jena, meditatii la clasa I, in afara orelor de scoala, cu proprii elevi! Clasa I! Oi fi eu mai inapoiata, dar chiar asa de greu e sa-i inveti IN TIMPUL ORELOR sa traga niste liniute corect, sa faca niste litere, cifre sau adunari? Sa desparta in silabe, sau ce-or mai face ei in clasa I.
Probabil ca daca ar fi fost un parinte cel care s-o intrebe asta, n-as fi fost asa de oripilata, dar sa vina din partea ei initiativa, mi se pare bataie de joc pe fata!

Mergi la inceput