sunt insarcinata si vrea sa ne despartim

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Selene_Bunny spune:

Citat:
citat din mesajul lui lemia50

In anul 2008 cineva a nascut fara sa fie cununata la primarie.In mod automat copilul a luat numele mamei,desi tatal era acolo,si-a exprimat dorinta sa fie pe numele lui,raspunsul a fost ca asa e procedura.Cu hirtiile de la spital tatal copilului a mers la primarie si a dat o declaratie ca vrea copilul pe numele lui ,iar mama a dat o declaratie la spital ca este de acord ca fiul ei sa poarte numele tatalui.
DECI,ce as face eu?
As merge la mama, as merge sa nasc si acolo as vedea daca domnul se sinchiseste sa vina sau nu.Cind va trebui sa dau declaratie ca sunt de acord sa treaca copilul pe numele lui as mai cere un timp de gindire.S-ar putea ca tu sa-ti faci planuri de tot felul si el sa vina cu o varianta care nici prin cap nu ti-a trecut.
Oricum,din ce am citit,tu esti destul de sloboda la gura(adica ce gindesti imediat si spui)iar este foarte supus mamei care,daca si-a pus in plan sa va desparta,nu se lasa pina nu va reusi.Asa ca deschide ochii bine si gindeste-te daca dupa divort iti va fi bine cind el va veni sa ia copilul (are dreptul)si il va duce la ma-sa.
Nu uita ca D-zeu are planuri pentru toata lumea si va fi soare si pe strada ta.Numai bine

Nici noi nu suntem casatoriti, dar nu ne-a cerut nimeni nicio declaratie. Din spital am plecat singura, cu certificatul acela provizoriu, Daria era pe numele meu. La Primarie ne-am dus amandoi si am fost intrebati ce nume dorim sa aiba copilul. Am optat, de comun acord, pentru ambele nume, al meu primul, ca suna mai fain combinatia eu + tati decat tati + eu. Iesea mai melodic.

Blogul meu - de la noi, pentru ei!

Bazar general - fiecare implicare conteaza!

Pantofiori de vanzare - noi, frumosi!

Daria-Nandini, haiosenii si dragalasenii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andruskandu spune:

Nici noi nu suntem casatoriti, iar la primarie a fost doar tatal copilului de l-a declarat, eu fiind inca in spital. Putea sa-i dea orice nume... in lipsa mea nu? Doar a dat o declaratie pe propria raspundere ca-i copilul lui si-atata.
Da, in spital a figurat cu numele meu, intr-adevar. Dar asta doar pentru 3 zile.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DarkBendis spune:

Maricica, tu esti gravida in luna a 8-a iar taticul copilului, partenerul tau de 7 ani iti spune ca vrea sa va despartiti ACUM? Ooooo mare domn, mare caracter! Draga mea, eu atat as spune:good riddance! Tu vezi-ti de sarcina, de copil si de viata ta... iar el sa se duca ... (completeaza fiecare cum vrea). Daca e doar "speriat" si-si "revine", apai sa faca bine sa vina cu MULTE MULTE scuze pe care ti le datoreaza si cu DOVEZI ca intr-adevar i-au trecut "bazdacii". Daca nu... asa cum am zis "good riddance"!

Dark Bendis
& Hogmanay Baby (31.12.2008)

"I dream of wolves. With them I run."
"Ye harm none, do what thou wilt shall be the whole of the Law"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns petra spune:

Maricica,
Omul asta nu se v-a face un sot bun si un tata dedicat familiei niciodata! Daca la 33 de ani face jocul mamei lui inseamna ca inca nu are cordonul ombilical taiat !si o sa faca toata viata lui ce zice ma-sa.
Pacat ca ai pierdut 7 ani de zile langa el.Acum trebuie sa intretii relatiile de prietenie cu el, pentru ca daca mamicuta lui ii ciripeste sa nu recunoasca copilul, s-ar putea sa vina cu vro surpriza.
Oricum eu iti doresc nastere usoara , bebe sanatos si toate lucururile sa se aseze frumos in viata voastra!

Mergi la inceput