Nov-dec2010- FELICITARI ANDREEA!! HAI DOURA! (145)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns douradoudou spune:

wow,,am vazut titlul si am niste palpitaii..chiar daca nasc noaptea sau dimineata sau maine in cursul zilei o sa trimit un msg uneia dintre fete..merci pt sustinere
sorry am uitat:FELICITARI ANDREEA SI BINE AI VENIT ILINCA

alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri (17.09.2009- 12.11.2009)
si 37+ cu Maysaa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ukume24 spune:

fetelor care aveti bebe intorc cu capul in jos il simtiti pe bebe sughitand jos in col?? Eu iar incep cu paranoia dar tot ma intreb daca s-a inotrs dar de sughitat il simt in toate partile. O data jos, o data in stanga, o data in dreapta. Nu mai inteleg nimic. sa mai aiba atata spatiu la 34 de spatamani bincat sa se tot intoarca??

34+ Luca Stefan
S-a intamplat minunea mult asteptata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatrice75 spune:

Citat:
citat din mesajul lui douradoudou

da natural...a zis ca o sa fie si epidurala pregatita just in case..off m-au luat emotiile

si 37+ cu Maysaa

Ce-mi vad ochisorii?

Pregatim motzatele, Alexa!!!!!

37+
38 ecografic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns douradoudou spune:

Citat:
citat din mesajul lui ukume24

fetelor care aveti bebe intorc cu capul in jos il simtiti pe bebe sughitand jos in col?? Eu iar incep cu paranoia dar tot ma intreb daca s-a inotrs dar de sughitat il simt in toate partile. O data jos, o data in stanga, o data in dreapta. Nu mai inteleg nimic. sa mai aiba atata spatiu la 34 de spatamani bincat sa se tot intoarca??

34+ Luca Stefan
S-a intamplat minunea mult asteptata!

cred ca simti altceva..daca e cu capul spre "iesire" ar trebui sa simti acolo sughitul...nu cred ca la 34 de sapt mai face intoarceri asa dese..maxim una pana la nastere

si 37+ cu Maysaa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vasari spune:

Felicitari, Andreea!! Bun venit Ilincai!

Miruna, Madalina tinem pumnii! Sa veniti cu vesti bune de la dr!
Eva, ce-i drept si in Ro poti evita tratamentele astea daca ai un dr care e mai mult pt remedii naturale. Greu, aproape imposibil.:) Dar sunt si doctori homeopati pe care-i poti consulta de fiecare data. In general, daca te informezi si treci printr-o perioada grea cu copilul, cum ar fi raceli repetate, pneumonii sau mai stiu eu ce nebunii, incepi sa recunosti singura cand trebuie sa te ingrijorezi. Exceptie facand primele episoade febrile din viata puiului cand i-ai da probabil orice, numai sa-i treaca.:)) Eu am avut noroc si de o dr buna, care imi da doar in cazuri extreme antibiotic si atunci nu-mi da din cele cu spectru larg, care scad imunitatea per total, ci directionate unde trebuie. Regula e ca primele 3-4 zile sa nu se dea antibiotic sub nicio forma. Multe episoade febrile, mai ales dupa ce intra in contact cu alt copii, gradi, etc pot fi virale si atunci chiar nu ai de ce sa dai antibiotic. Daca trec mai multe zile si dr spune ca s-a suprainfectat bacterian, indicat e sa faci analiza de sange sa fii sigur ca are dreptate (noi am ales varianta asta de 2 ori). Deci sunt metode sa eviti tratamentele inutile. Din pacate la noi cei mai multi pediatrii recomanda repede antibiotic si nu de oricare, ci chiar de spectru larg, de care nu e nevoie.
Iarna trecuta, chiar in noaptea de Craciun, am ajuns cu M la urgente, dupa 3 zile de febra peste 39,5. Era vorba de o pneumonie virala, dar care se si suprainfectase, s-a vazut la radiografie. Ala a fost unul din putinele antibiotice pe care le-am luat. De asemenea, si unele infectii bacteriene pot trece fara antibiotic. Ramane sa vezi analizele, sa-ti dai seama cat de grava e situatia si sa-ti asumi si raspunderea ca nu va evolua repede (eventual cu un control zilnic sau macar la 2 zile la dr). Eu deja am radar cand e vb de Maria, mai ales ca ea are si ceva istoric de bronsita astmatica.
Acum de ex nu mai auzea, iar diagnosticul a fost de bronsita, cu otita si conjunctivita. Nu stiu ce a fost asta, ce virus a prins, dar chiar urat. Ea nu se plange niciodata, nu spune ca o doare ceva, conteaza ochiul de mama. La 39,2 voia bataie cu perne si radea de mama focului.

_
dna Ceainic, cu Maria - 3 nov 2007 si bb2 s35

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatrice75 spune:

Alinus, da, am stabilit luni, pe 1.11

Ratusca, mi-e asa de frica!!!

Andreea, deci nu-i chiar asa de rau dupa ce trece anestezia, nu?

37+
38 ecografic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simona-maris spune:

Miruna,Heidy,Ukume,multumesc pt raspunsuri,fetelor!Daca a ramas 2 ani,peste un an poate vin cu al doilea.De altfel si concediu de maternitate se poate mari pana la 20 de sapt,daca proiectul va fi aprobat de UE
Mistic,la multi ani tatalui tau! Multa sanatate si fericire!
Eu mai am treaba garla..de calcat hainute, de spalat carut,landou...de facut curatenie generala in casa...da'cine sa faca? Parca o astept pe Mary Poppins...Eu sapt viitoare "nasc"
Doura 3 cm????.Nastere usoara si lina,suntem alaturi de tine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana_Mami spune:

Citat:
citat din mesajul lui misticgirl

Miruna, Ioana, infiintam "Clubul destupatelor"? Suntem 3 deja. Fac si eu haz de necaz, ce sa zic, sper ca nu va suparati pe mine. Ma duc sa mananc ceva, nu am mancat de pranz, mi-a cam pierit pofta de mancare.

Claudia 37+ si Nicholas (25.11.04)

Pai de ce sa ne suparam???Chiar e de ras !!!
vai de noi

Fericita 38+ Raisa Maria
................................................................
AMR ...cat vrea printesa...cine suntem noi sa stim ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns allexxia_m spune:

nu ukume24, eu am BB intors cu capul in jos si nu o simt cand sughite jos, chiar pot sa zic ca o simt prin zona buricului.
deci nu cred ca asta cu sughitul este determinanta pt pozitia lui BB, stai linistita.
Oricum eu am avut confirmarea ca s-a intors fetita la 35 saptam

39+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vasari spune:

Doura, uau, ai grija de tine, vazi cum cobori si urci scarile pana atunci. Cred ca ti-ar fi greu sa cobori cu contractii prea puternice. Ne antrenam si noi intre timp. Nastere usoara daca nu mai reusesti sa intri!

_
dna Ceainic, cu Maria - 3 nov 2007 si bb2 s35

Mergi la inceput