Nov-dec2010- FELICITARI ANDREEA!! HAI DOURA! (145)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sashenka_h spune:

Citat:
citat din mesajul lui allexxia_m

gata sashenka cu toate datele pentru BB de Andreea!

39+

multumim

Mami Andreea 36+ Horia Paul+, Iustin Nicolae (03.04.2006) + Sasha Andrei (30.12.2008)

AMR...teoretic 3 sapt....practic oricand

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sashenka_h spune:

Citat:
citat din mesajul lui allexxia_m

Eu, eu, eu ! Eu vreau in noiembrie!

Bravegirl felicitari pentru BB precoce si pt plimbarica voastra in 3 !

39+

si eu la fel

Mami Andreea 36+ Horia Paul+, Iustin Nicolae (03.04.2006) + Sasha Andrei (30.12.2008)

AMR...teoretic 3 sapt....practic oricand

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdaz_ina spune:

ce de ursuleti in octombrie!!!

Pregatim de luni, 1 noiembrie, cu dedicatie speciala pt. stie ea cine + sustinere de la veteranele noiembrie-decembrie 2009

"Diferenta dintre rai si iad este una de perceptie si de adaptare"
Magda,
mami detopmodel categoria pana Liviu-Rares Andrei 18.11.2009 si Iarina 31.01.2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatrice75 spune:

"Bravo Andreea!!"

Luni iar e greva, trebuie sa plec de acasa de la 6..
Ratusca, sosesc hainutele in 3 sapt, asa ca ai grija sa comanzi mai mari. Vei primi si un set de gentute cadou.

Claudia, ai PM.

Miruna, nici nu mi-a zis de col(nu mi-a facut dr meu eco), am si uitat sa intreb. Oricum, nu se compara eco facuta la Filantropia cu cele facute la privat.

37+
38 ecografic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns allexxia_m spune:

magdaz_ina multi pentru sora mea!
multam si veternanelor noiemb-dec 2009!

39+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns celesta spune:

Felicitari ANA, LETZY, DANA si ANDREEA !!!
Bine ati venit ursuletilor DAVID, SANDRA, LUCAS si ILINCA

Sunt in urma cu cititul, dispar sa recuperez... Raportez o stare fizica si psihica proasta, ma dor toate, simt ca abia ma mai tarai de azi pe maine. Ma enervez la culme cand sotul si prietenii imi spun sa am rabdare ca oricum mai e pana pe 7 noiembrie cand am DPN, nu e niciunul in stare sa inteleaga ca nu e vb de lipsa de rabdare, ci de puterea de a mai suporta durerea din trup, parca-s taiata in doua la bazin si apoi batuta cu ciocanul de snitele Le-as sari la beregata

38+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns allexxia_m spune:

offf, celesta suntem langa tine!
stiu ca este foarte enervant sa-ti tot zica ca mai ai de stat asa, ca trebuie sa suporti .... si toate astea de la persoane care poate nici nu stiu cum este .....
daca as stii cuvinte care sa-ti aline durerile sau care macar sa te faca sa uiti de ele, ti le-as scrie numaidecat ....
dar nu stiu, din pacate nu le stiu ....
stiu doar ca minunea din burtica noastra merita toate eforturile !

poate pozele cu ursuletii veniti pe lume iti vor mai alina durerile!
uita-te la ei, cat sunt de scumpi, de dulci ....
la mine merge solutia asta cand sunt asa intr-o pasa proasta!

multi sa treaca!

39+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lore76 spune:

FELICITARI ANDREEA SI BINE AI VENIT BEBE ILINCA

beatrice stai linistita ca bebe nu vine pana luni, nu te mai stresa ca-l superi si pe el
uite un de la mine sa-ti treaca

eva esti fff tare daca reusesti sa nu pui sare la nici o mancarica, eu am incercat si mi s-a parut horror
nu pun multa, dar deloc e jale

mistic scoatem motatele sau e alarma falsa ?

Lore 32 + &

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simona-maris spune:

Citat:
citat din mesajul lui celesta

Felicitari ANA, LETZY, DANA si ANDREEA !!!
Bine ati venit ursuletilor DAVID, SANDRA, LUCAS si ILINCA

Sunt in urma cu cititul, dispar sa recuperez... Raportez o stare fizica si psihica proasta, ma dor toate, simt ca abia ma mai tarai de azi pe maine. Ma enervez la culme cand sotul si prietenii imi spun sa am rabdare ca oricum mai e pana pe 7 noiembrie cand am DPN, nu e niciunul in stare sa inteleaga ca nu e vb de lipsa de rabdare, ci de puterea de a mai suporta durerea din trup, parca-s taiata in doua la bazin si apoi batuta cu ciocanul de snitele Le-as sari la beregata

38+

Sa stii ca exact asta simt si eu...ma dor coaste,ficat,stomacul infiorator, burtica daca merg sau stau in picioare,coloana cu operatiile ei...Dar ce sa fac,ma gandesc ca o sa treaca ele toate cand imi voi vedea bebluncul.
Noaptea plang de durere, si sotul meu stii ce face daca ma vede ca plang? Aproape ca plange si el cu mine.Imi face lapte cald noaptea pe la 2 ,cu lacrimi in ochi...imi trece tot bocitul cand il vad

Simona +39 cu Stefan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monnica spune:

Buna,

nu am fost prea activa in ultimul timp.

Vreau sa felicit si eu toate mamicile pentru ursuletii lor . Sa fie cumintei, sanatosi si mancaciosi!!!

Eu inca merg la servici. Am reusit sa imi fac bagajul pentru spital, dr se incapataneaza sa merg la spital atunci cand am primele semne ale nasterii. Nu vrea sa imi faca cezariana sau sa imi provoace nasterea. Mie imi este frica sa nu nasc in masina

Va multumesc ca nu m-ati sters din listuta

mamica lui Alexandru (04.06.2006), 36+ cu David

Mergi la inceput