Nov-dec2010- FELICITARI ANDREEA!! HAI DOURA! (145)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MSymo spune:

Burticute multumim de aprecieri!

Doura, mult curaj, va fi bine....micuta Maysaa abia asteapta sa te cunoasca!

Noi am fost astazi la dr , mi-a scos firele, iar Diana a avut prima consultatie: totul este ok, mai putin cresterea in greutate, are exact cat avea si sambata la externare. Doctorita spune ca probabil ea a mai scazut si la sosirea acasa si abia de o zi doua poate a inceput sa ia in greutate. Am luat cantar in seara asta si incepem testele: cantarit dimineata si apoi de 2-3 ori pe zi inainte si dupa masa.
Problema este ca sanul stang are niste pete rosii...sper sa nu ajung la mastita, acum stau cu comprese reci, ketonal supozitoare si mulg la 3 ore sa golesc sanul.

Fug la baitza. Va

Symo - mami de printesa Diana Nicole

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns douradoudou spune:

amalia de ce nu iei ceva pt arsuri???ranitidina e f buna

alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri (17.09.2009- 12.11.2009)
si 37+ cu Maysaa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EvaF spune:

Citat:
citat din mesajul lui MSymo

Burticute multumim de aprecieri!
Problema este ca sanul stang are niste pete rosii...sper sa nu ajung la mastita, acum stau cu comprese reci, ketonal supozitoare si mulg la 3 ore sa golesc sanul.

Fug la baitza. Va

Symo - mami de printesa Diana Nicole

Symo, pe un san umflat, angorjat sau care are galme respectiv pete rosii nu pui nimic rece. Intra la dus si stai in baie 15-20 de minute cu dusul cat suporti tu de cald sa curga pe sani. Asta desfunda tot tot, dispar galmele, petele, incepe sa iasa laptele singur efectiv in urma apei f calde/ fierbinti care curge pe san.

Apa rece iti da tie o stare de bine dar nu rezolva nimic, blocheaza canalele, fa dus cat poti de fierbinte pe san sa desfunde tot. Nu faci nicio mastita, stai linistita, dar nu lasa sanul asa, goleste tot si fa dusuri dese si f calde pe sani.

Pune pe san si frunze de varza, cruda, daca ai, stiu ca si astea ajuta. Eu in afara de dusuri nu am folosit varza dar stiu ca e un remediu natural fff bun.

Eva & Luca (08.09.2008) acum 31+ cu Noah (30. 12. 2010)

"To fill the hour -- that is happiness." (Ralph Waldo Emerson)

Mergi la inceput

PS: Symo, petele alea rosii ascund canale infundate. Maseaza exact acele pete dinspre exteriorul sanului spre interior sa le desfunzi si sa le golesti. Pompa singura nu reuseste fara apa fierbinte in prealabil si masaj intens pe canale. O sa simti la mana.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns douradoudou spune:

da symoooooooooooo..clar dus cald cat suporti sau un prosop ud cu apa calda il pui acolo..am patit si eu asa si cu apa calda s-a rezolvat..tot pete rosii aveam...

alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri (17.09.2009- 12.11.2009)
si 37+ cu Maysaa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simona-maris spune:

Amelia,! stiu ca fiecare lucru frumos in lumea asta cere sacrificii,altfel nu are mai fi atat de valoros.Iar durerea e ok, tatal meu imi zice ca ar trebui sa ma bucur cand ma doare ceva, ca inseamna ca sunt vie ( si mai e si medic...).Dar adevarul e ..ca are dreptate,mai ales in legatura cu durerile fiziologice,normale.
Miruna,Crisuletz,unde sunteti? e totul ok prin campurile voastre de resedinta?
Alexa(Doura),CE FACI? CUM ESTI? SUNTEM LANGA TINE!

EvaF,multumim pt ca impartasesti atat de frumos experientele tale din perioada alaptarii.Ce nu pricep eu este ca ,daca alaptarea necesita indarjire a vointei,lupta,indurarea durerii uneori,oboseala maxima,cum mai poti avea si calmul,seninatatea,si relaxarea atat de necesare pt o alaptare cu succes???
Simona +39 cu Stefan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana_Mami spune:

HAI DOURA!!!NASTERE USOARA!

Fericita 38+ Raisa Maria
................................................................
AMR ...cat vrea printesa...cine suntem noi sa stim ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana_Mami spune:

Yupiii... raportam si noi contractii neregulate dar dese si nedureroase dar deranjante !!!
Sper sa faca si colul meu ceva ....sa se deschida si maine sa ma opreasca la spital...
Dar in seara asta stau cuminte , sa fie toate motatele pentru Doura ...
Ca doar am stabilit sa nastem organizat nu ???
Aaaaa...si dupa fiecare contractie , bebelina mea imi trage cateva picioare!!!O fi normal sau o deranjeaza ceva?

Fericita 38+ Raisa Maria
................................................................
AMR ...cat vrea printesa...cine suntem noi sa stim ?

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui simona-maris
EvaF,multumim pt ca impartasesti atat de frumos experientele tale din perioada alaptarii.Ce nu pricep eu este ca ,daca alaptarea necesita indarjire a vointei,lupta,indurarea durerii uneori,oboseala maxima,cum mai poti avea si calmul,seninatatea,si relaxarea atat de necesare pt o alaptare cu succes???
Simona +39 cu Stefan

Pai aici este cheia. Sa fii calma, sa dormi bine si sa te alimentezi corect. Astfel ai lapte. Asta e un paradox, ce sa zic. Copilul te trezeste, sanii te dor, dar iti spun sigur ca exista o forma de euforie a mamei, un soi de bucurie ca ai gagalicea ta mica in brate si la san, asta iti da o stare de pace. Tine si de vointa daca vrei, sa iti impui sa nu ai stres extern, cearta cu familia, prieteni, job, singurul tau "stres" sa fie copilul.
Eu de aia zic ca e greu, totusi. Pentru ca apar sani durerosi inevitabil nopti nedormite, copiii unii sunt colicosi si plang des noaptea de durere-m-a ferit Dumnezeu cu Luca dar poate Noah o sa aiba- si ma rog, etc etc. Tu trebuie sa fii calma, sa incerci sa te alimentezi fff bine si sanatos, sa te hidratezi fff mult si sa fii calma! Sa te focusezi numai pe copilul tau.

Asa e viata asta un paradox si o lupta, nu? Tot ce obtii obtii cu ambitie si lupta, nu pica nimic asa. Trebuie sa ne ingrijim pe noi si pe copii si vor fi toate bune. O sa vezi.
De aia zic sa terminati cu prostiile si sa nu va mai comparati cu alte femei: eu am lapte mai putin, al meu nu e bun, copilul meu nu ia in greutate ca al nu stiu cui etc. Astea sunt aberatii. Aduc stres, panica si dispare laptele. Fiti senine, la orice problema apare o solutie si va fi bine.

Ce va mai zic eu e sa nu ignorati aspectele grave legate de alaptare, sa aveti grija de sani sa nu ajungeti la mastita, sa dormiti ca sa nu va imbolnaviti, trebuie sa fiti pregatite fizic si psihic pentru un copil pentru a e o raspundere enorma, nu e basm si atat, e o fiinta care va este data in grija si la san. De aceea sunt realista.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amelia_ilie spune:

Ukume, si eu imi simt bebica undeva in chiloti. De sughitat nu stiu daca sughite, dar sigur se simte absolut dementiala mandra, mi se misca burta cu totul, zici ca-s pe valuri.

Mistic, La multi ani tatalui tau! Sa-ti traiasca, sa va bucurati multi ani de-acum inainte de zilele de nastere!

32+

Mergi la inceput