Abdomen extraplat (48)
Raspunsuri - Pagina 14
Teos spune:
Buna, fetele.Din pacate ziua de azi n-a fost una buna pt. mine, sint racita cobza.Sport n-am reusit sa fac , ma doare tot corpul asa ca am lasat-o balta. Singurul lucru bun e ca n-am mincat mare lucru .Asa ca.... miine sper sa fie mai bine.
Vreau sa ma puneti si pe mine in listuta, sa simt ca apartin de voi.20.04.1979.
O sa incerc sa fac cont pe picassa, daca am probleme o sa va sicii un pic, nu sint un mare as in ale calculatoarelor.
Va pup si o seara buna sa aveti!
iulix spune:
Uitati aici ceva foarte funny si dragut:
http://www.220.ro/animale/Oglinda-Sau-NU/37id3xfTB6/
........................................................................
"Adevaratul anotimp al iubirii e atunci cand credem ca numai noi putem iubi, ca nimeni n-ar fi putut vreodata iubi astfel inaintea noastra si nimeni nu va mai iubi la fel dupa noi". Johann Wolfgang Von Goethe
"Sky is the limit!!"
"YOU ARE WHAT YOU EAT"!!!
iulix spune:
Teos multa sanatate si ia vitamina C, bea ceaiuri, papa lamaie cu miere, fa bai fierbinti la picioare si stai in pat la caldurica.
"Adevaratul anotimp al iubirii e atunci cand credem ca numai noi putem iubi, ca nimeni n-ar fi putut vreodata iubi astfel inaintea noastra si nimeni nu va mai iubi la fel dupa noi". Johann Wolfgang Von Goethe
"Sky is the limit!!"
Deus spune:
neata
theos - asta este, toate trecem prin asa ceva:-) Vit C, zinc, miere, si rabdare
am doua clase de la ora 7 as aca fug sa ma pregatesc
Va
devii ceea ce practici
www.de-azi.ro
http://oscarfriends.wordpress.com/
Va rog sa-l ajutati pe ALEX! http://dianalaura.wblog.ro/.
georgia_c spune:
Shaktinel , la multi anisori micuta , sa fi sanatoasa , fericita , iubita si sa-ti indeplineasca DD toate dorintele
despre mine ..nu f de bine , sunt obosita peste poate , sapt asta a fost slaba la sport , am fost luni , sper sa mai merg azi si eventual sambata si duminica ... insa nu ma simt f bine , ma doare capatana si am ceva ameteli , cred ca si oboseala si apropierea menstrei isi spun cuvantul...ciudat este ca am mancat chiar mai mult decat de obicei , caci altfel ziceam ca e de la mancare ...dar sapt asta am papacit chiar multicel
lumi unsa treaca la fata tristetea ...tare nu-mi plac "tristetile"
deus... stai asa sa inteleg si eu ...tu ai clasa da sport (ce fel apropos?) de la ora 7 dimineata ??
va pupa fata dulce , va doresc o zi usoara , nu promit ca mai trec , caci de fiecare data cand am promis n-am mai apucat
Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim
Albert Einstein
MTHFR C677T genotip heterozigot
shakti spune:
buna dimineata :)
vreau si eu pe lista, 4.11.79.
raport pe ieri si azi nu mai dau ca este (si o sa fie) tragic dpdv calorii :). maine, vorba lui scarlett o'hara :))
o zi frumoasa tuturor!
iulix spune:
Buna dimineatza!!!
Ia poftiti la sport cu acest domn:
http://www.youtube.com/watch?v=PlYXg7veliU-
Multa sanatate fetelor bolnavioare. Eu ma bag la putin sport; abdomene, brate si bicicleta, iar diseara am intalnire cu Billy!!
Shakti LA MULTI ANI!!!! Sa fii fericita, iubita, sanatoasa si toate dorintele sa ti se implineasca.
Va si sa aveti o zi nemaipomenita!!!
"Sky is the limit!!"
Deus spune:
shakti - La multi ani deosebiti si plini de aventuri magice
georgia_c - atunci cand nu ma bag in seama pe forum, ma dau mare antrenoare de sport:-))))
si azi am avut o clasa de Abdomene/coapse/fese si una de stretching/yoga
am venit acasa, am mancat doua felii de paine bio din cereale integrale - nedospita cu niste avocado si un pahar mare de kefir
am plimbat catelul, am strans gunoaie din jurul blocului si acuma ma ocup de mine
devii ceea ce practici
www.de-azi.ro
http://oscarfriends.wordpress.com/
Va rog sa-l ajutati pe ALEX! http://dianalaura.wblog.ro/.
iulix spune:
Sa vedeti ce noroc am: cand faceam sport primesc un telefon cu nr. necuoscut si raspund. Erau o domnisoara de la ING Slatina (unde am depus cv-ul virtual mai mult ca nu am avut ce face ) si imi zice sa ma prezint maine la un interviu la ora 15.30. Asa ca maine sa imi tineti pumnii ca sa nu ma fac de ras. Gata sportul (doar brate si abdomene). Mai incolo am program de iesit cu fetele in oras si prin parc asa ca o sa ma plimb muuult azi.
"Sky is the limit!!"
georgia_c spune:
eram curioasa deus, datorita programului ...sa inteleg ca ai "eleve" la sport la ora 7 dimineata?foarte tare!!!..pe bune
eu sportul il fac seara (sala la care eu merg nici nu are program decat de la ora 16.30)..
ei si acum ca esti mai libera , si eu la fel , sa te intreb o cestie
am reusit sa dau jos cca 12kg ,cum ziceam ma zbat sa scad sub 64 de kile , neam de mai vrea;stiu ca nu e ok sa am o obsesie din kg , dar cum spuneam , pt mine sa vad la cantar mai putine kg e un stimul f puternic...si acum intrebarile:
1.sa stagneze oare organismul pt ca s-a "obisnuit" u programul de sala (fac numai step aerobic) si cu alimentatia ...mananc destul de putin variat
2.ok diversific , sa zicem, dar oare nu pun muschiuleti peste grasime ceea ce nu bun deloc (eu am cam 169-170cm si cele 64kg ..as vrea un 56-58kg)
uite chiar azi am primit un compliment de la un coleg care mi-a zis ca din zi in zi sunt mai "slim"; se vede ca am slabit , normal ca se vede , de la masura 44 am ajuns la 40...dar totusi eu as mai vrea .. treaba ii ca am un target , caci altfel as privi totul ca pe un stil de viata ..dar imi trebuie ,sau poate nu , atingerea targetului de timp si kg si apoi SPER sa abordez "problema" pe termen lung
iulix..tin pumnii
Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim
Albert Einstein
MTHFR C677T genotip heterozigot