stare de agitatie

stare de agitatie | Autor: tyna.nistor

Link direct la acest mesaj

Buna fetelor, este pentru prima data cand intru pe un blog.
Am o mare rugaminte la voi. Am 27 de saptamani de sarcina si sunt f agitata, nu stiu exact cauza. Ma trezesc noaptea si imi bate f tare inima, imi creste pulsul...oricat incerc sa-mi vin in fire este de prisos...nu stiu ce sa mai fac...Nu imi fac ganduri negre, nu sunt depresiva pt ca nu am prbleme. Sunt f sensibila la zgomote...cand aud boncanelile vecinului de sus iara am starea aceea de agitatie...nu stiu ce sa mai fac...Sper sa nu-mi afecteze copilul...sunt cam disperata, am incercat si dopuri de urechi, muzica, etc...degeaba

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns RAMONELLA spune:

Eu zic sa mergi la doctor,el va stii cel mai bine ce sa-ti spuna.Poate ai tensiune mare si asta nu e deloc bine in sarcina!

Ramonel,mami de Bea(08.11.2007) si 7+

2 sarcini oprite din evolutie la 5s si 7s-MTHFR C677T heterozigot, PAI1 4G/5G genotip heterozigot
tratament aspenter 1/zi,femibion 1/zi,acifol 1/zi,magneB6 2/zi,utrogestan 400,clexane 0,4

In cartea vietii, un înger a scris despre nasterea copilului meu. Apoi, închizand cartea, a murmurat: "Prea frumos pentru acest pămant!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CorinaDani spune:

daca tot vei merge la medic, roaga-l sa-ti dea trimitere si pentru analizele specifice pentru glanda tiroida
cum ti-au iesit restul analizelor ? presupun ca ai facut pana acum, nu ?

Corina - mami de printesa Lori ( 25.06.2007 )

"Oamenii eficienti sunt cei mai mari lenesi, dar sunt niste lenesi inteligenti" (David Dunham)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikol31 spune:

buna
parerea mea este sa stai linistita. anumite stari de agitatie sunt perfect normale in sarcina. hormonii sunt responsabili de aceste stari, cat si de cele de tristete, de sensibilitate, nervozitate. tot ceea ce trebuie sa faci este sa incerci sa te controlezi si sa ai rabdare sa treaca, ca sigur vor trece, de asta sa fii sigura. nu sunt medic, dar eu cred ca te confrunti cu mici atacuri de panica, nu de alta, dar si eu am experimentat astfel de stari.
nu te panica, cand mai simti noaptea aceste stari, stai linistita si asteapta ca vor trece. si mai important, cand simti ca te apuca, gaseste-ti o preocupare, orice, si va trece mai repede.
pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikol31 spune:

apropo, n-ar strica sa-ti faci ceva analize de sange, eu stiu ca prin saptamana 28 se fac calciu, magneziu, fier etc..., pentru ca si o deficienta de magneziu poate sa dea astfel de stari, poate e de acolo.
pa

Mergi la inceput