Bobocei de sept-oct 2008, la 2 ani (316)
Raspunsuri - Pagina 14
babytza spune:
Lumi , angy sanatate puilor ! pupici multi 
Kllemi felicitari pentru folosirea toaletei !!!! 
Paula imi era dor de voi . Muuaah !
Ada va pupicesc 
Claudia da am scapat de paraziti cu o solutie de la farmacie. Ii dau iar duminica , asa ne-a zis farmacista :)
Si apa de la piscina nu era f calda, era calaie, dar a fost extrem de cald ieri (15 grade ) si erau multi afara cu copiii, asa ca am iesit si noi sa vedem cum e . Si nu ne-a fost frig , a fost marfa :)
Babytza si puii
Valentina
David
www.youtube.com/watch?v=NAF7KnfmI6s" target="_blank">Mama
gaia.nevia spune:

Hai Niko!!! Hai Kendra!!!

Doamne ajuta sa fie cu noroc si sanatate!
Alinutzo, am ramas doar noi doua la pariu... sa vedm, vine Kendra pana in 12? Sau e ca tine... ![]()
La multi ani pentru Cipri!
gaia.nevia spune:
Muuh, Teo inca nu vrea sa faca "la copac"... face doar stand jos, si numai pe WC, pe oala nu vrea.
Deci va fi o discutie la gradinita, in primul rand pentru ca au olite acolo, nu ii pune pe WC.
O sa fie o tevatura de dimineata... clar. In primul rand a inceput sa faca mai tarziu decat ora noastra de plecare, dar vedem noi ce si cum. Cand facea in pampers si mergeam la gradi, facea totusi inaite sa plecam.
Oricum in traficul mizerabil pe cei 4km de acasa la gradi chiar nu am unde opri, dar nici nu s-a intamplat vreodata pana acum sa-l duc la gradinita cu pampersul plin, deci trag sperante ca va fi ok, desi intarziata la munca sigur voi fi.
Oricum, ce sa zic, tu vorbesti de Dimitri... eu de Teo ![]()
Mai e cale lunga pana vom vorbi de Radu...
Ankussa spune:
Niko pai ce facem? Ma lasi in stand by? Hai cu Kendra ca nu pot dormi la noapte draguto. Mai presus de toate sa ai nastere usoara si sa fiti sanatoase.
Pup gagici, noapte buna.
Lala happy birthday sa fii fericita mamico alaturi de minunile mici.
kllemi spune:
HAI NIKO 
...BAFTTA MULTA, NASTERE USOARA
...deci am avut dreptate ca de luni incolo se va intampla minunea......MARE GHICITOARE ma fac ![]()
![]()
lidia am vazut 2 "dracusori" si cu mami 3 frumosi foc 
...acum nu am reusit sa dau si sonor...dar maine dabea astept....tare dulce Izabella 

Monyca.C spune:
HAI NIKO !!!!!!!!
M-AU LUAT EMOTIILE GANDINDU-MA LA TINE...ACUM 6 LUNITE SI CEVA PLECAM SI EU LA SPITAL..TOT PE LA ORA ASTA..SA DEA DOMNUL NUMAI BINE !!!!
MA GANDESC LA TINE IN NOAPTEA ASTA...
claudinna spune:
neata!!
wow! naste niko

Cipi
sa cresti mare si sa fii sanatos si norocos!!!
vreau sa vad si eu pozele!!! cum intru pe gmail?
angelynna82 spune:
Neatza,
Alina unde putem vedea pozele? 
Ciprian
, sa cresti mare, sanatos si numai bine.
nicio veste de niko?
noi la fel...azi noapte mandra mea a zis sa stam la taclale pe la 02.00...asa ca sunt putin mai mult obosita
de
Crina(12.10.2008) "pinsesa lui mama"