Copilasi de Iulie - August 2004 * 59

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bunny spune:

intru si eu sa va dau binete.... sper sa ma primiti , macar asa din cind in cind

Noi am avut o sapt de vacanta aici ( half term) ne-am plimbat in Londra , workshop-uri, Haloween , biblioteca , innot - ce mai la sf saptaminii eram epuizata mai rau ca dupa Craciun.
Sper ca sunteti bine si piticii s-au reacomodat cu programul de iarna - noi nu !

Vin cu o rugaminte off topic - am un app in Tineretului , as vrea sa-l inchiriez si sincer nu cunosc nici o agentie serioasa. Vin sapt viitoare acasa ptr citeva zile ( parastasul tatului meu ) si as vrea sa umblu pe la angetii sa vina sa vada app si apoi sa le las sa-l inchirieze. Credeti ca pot sa am incredere ? Va intreb ptr ca in Ungaria ca si aici agentiile se ocupa de inchiriere si sunt responsabile pe tot parcursul contractului. Stiu ca la noi nu se face asa, dar macar sa am incredere , sa fie seriosi ca dupa aceea va trebui sa organizez de aici totul. Pe mama nu pot sa o mai bag in astea ca e in virsta si nu mai are putere .Sper ca nu va suparati de asa msg lung si astept - sincer - parerea voastra si sfaturile.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

buna dimineata
spor tuturor la case!
Ioana mai ce imi place de Maria costumata! super
Mani nu stiu agentii.... dar intreb. si noi suntem in program de adaptare cu noua ora.. mai mult eu decat copiii
pupicei!
la munci cu mine
o zi exceptionala va doresc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roberta04 spune:

Buna dimineata!
La Multi Ani, Carolina!

Am vazut poze frumoase cu costumati de Halloween, de la Iasi si nu numai

Ioana, pai una dintre moldovence e in concediu pentru ca nu si l-a luat la timp da'concediu de asta cu curatenie generala, mai bine fara Sa stii ca si eu sunt cam leguma toamna asta, mie imi face bine Vitamax-ul, cred ca o sa bag o cura.
Saptamana viitoare plec in team building, baietii mei nu sunt foarte happy, ar fi fost week-end-ul de curatenie la casa si poate mutare...
Poate imi fac ei o surpriza

Bunny, bine ai revenit

Va pup, o zi buna, eu plec azi cu Matei la cofetarie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns g_ioana spune:

Neatza..dau eu cafeaua azisi ceai cu miere pentru gadilici in gat
La multi ani Caro,cu multa sanatate si fericire!!!Sa stii ca ne este dor de tine si de printesele tale,sper ca sunteti bine!!
Multumim pentru vizionari si complimente...adevarul este ca mie mi-a convenit halloween-ul anu asta ca a fost mandra ocupata vreo saptamana cu desene,decupat si alte chestii...
Robi deci cum stai cu DPM?...la ce cofetarie mergeti,unde aveti curaj?
Bunny eu cred ca exista si agentii serioase care se pot ocupa de toate numai sa ai norocul sa gasesti una,poate-ti recomanda fetele din capitala ceva!
hai pupicei si o zi excelenta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

KRO
Pup si eu trupa, vazut poze de Helouin pupam protagonistii mari si mici Tudor, Stefan, Maria
Noi stem bine, am de lucru cat China la birou dar asta e de bine, trec orele de ma apuca panica la 5
Giulia aseara m-a uimit. Am mers la hip-hop si a dansat in grupul ala nou-noutz, a facut si solo-ul de la final, ce mai, o nebunie Se vede ca am lamurit-o bine acasa si a mers dezinvolta si fara emotii

Daria & felina fioroasaGIULIA(2004 08 16) cu Sela
_"Meglio sole, che mall`accompagnate !"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristalina spune:

Neata!

La multi ani Carolina!

Bravo Giulia! Spor la munca Daria.

Bunny, la noi saptamana asta e vacanta.
Eu nu stiu agentii sau agenti, dar ne putem interesa (nu stiu insa cat mai pot garanta in felul asta si tie cred ca iti trebuie cineva recomandat...oricum ma interesez)
(Eu ma pregatesc sa plec la sfarsitul lunii in Anglia, voiam chiar sa te intreb daca poti sa-mi trimiti pe PM un numar de telefon, in caz ca petrec vreo zi prin Londra sa ne intalnim la o cafea...)

La noi programul e cam acelasi, plimbarea de seara o facem cam pe negura dar oricum nu tine mult pentru ca incepe sa inghete nasul asa ca nu e o problema majora.
Schimbarea de fus orar nu se simte, se simte in schimb faptul ca Mariuca doarme singura acum, se trezeste cu noaptea in cap (in jur de 6 dimineata) si incepe sa bantuie , vine la mine in camera sa ma cheme. Oana o simte si se trezeste si ea...sunt incercanate amandoua dar sper ca asta sa fie numai o faza, pana intelege Maria ca pana la 7 trebuie sa stea linistita in pat sa nu ridice casa in picioare.

Gabi, frumoase poze!

Ioana, si voi ati petrecut frumos .

Roxana, inseamna ca Eva nu se mai trezeste noaptea?!

Roberta, Carmen, concedii placute in continuare, fara smotru daca se poate!

Noi am sarbatorit ziua lui John singurei, am avut dovlecii nelipsiti dar mie mi-a fost lene sa-i sculptez Am facut tort, am facut salam de biscuiti...pe care le-am mancat eu si Maria

Mama cat am de munca si ce lenee mi-e!!!
O zi frumoasa sa avem!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

Caro, la multi ani fericiti!!! treci pe aci cu o felie de tort sa mai motivam din absente
Cristal, da, s-a trezit doar o data pe la 2.30 mandra. s-a scarpinat la noi in pat pana m-am crizat si am dus-o la ea la loc. si a adormit acolo (cred... ) unde-i John??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

la multi ani caro, multi si buni!

si a doa la fel, da`jur ca la anu mi`l iau pe tot in august, acu mi se pare ciudat parc`as fi in crestere copil;))

Citat:
citat din mesajul lui roberta04

Ioana, pai una dintre moldovence e in concediu pentru ca nu si l-a luat la timp

poze
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=36243" target="_blank">Povestea nasterii

n`am vazut inca pozili evident din motive de concediu;))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

tot io c`am reusit sa vad pozili de la halouin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo2004 spune:

Bunny - ti-am trimis pe PM numarul unei agente...sper sa-ti fie de folos!
Ioana - super pozele, super fantome !
Roberta - lasa ca e bun si teambuildingul - deci weekendul asta aveti sanse sa va mutati? Super, iti tin pumnii - si astept poze!!
Daria - bravo Giulikai!!

La multi ani Kro!!!!!!!

Gabriela mami de Stefan David (8 Iulie 2004) si Tudor Andrei (21 Mai 2008)
Poze
Povestea nasterii lui Tudorel

Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.

Mergi la inceput