Copilasi de Iulie - August 2004 * 59
Raspunsuri - Pagina 20
g_ioana spune:
Vivia bine ca a fost buna ecografia!...acum ma uit la poze...
Deci ar fi cazul sa incep sa ma gandesc si io la cadouri nu?...de Mos Nicolae scap ieftin vreau sa-i iau o carte de povesti cu cd,pe care mandra si-o doreste mult, Calatorie prin curcubeu, sper sa apara pana atunci...si dulciurile de rigoare...de craciun sunt cam incurcata,margele nu-i mai iau ca avem deja 3 cutii...da' suna bine aparatul ala de tatuaj,merg sa-l gugalesc sa vaz exact ce este...mai vrea nu stiu ce joc 3D,comoara piratilor parca...oricum trebuie sa ma concentrez zilelele astea ca toti bunicii intreaba ce sa-i cumpere asa ca trebe sa fac lista lunga
Cristalina si cum va descurcati fara bona?pupicei la galusti..
Robi Minie te-ai mutat sau inca nu?
amironeanu spune:
Salut!
Avand fetita in dotare, mare amatoare de puzzle-uri recomand si eu setul de 10 puzzle-uri cu printese din Carrefour (aprox. 60 RON - l-am ochit pentru Craciun), desi acum bazaie dupa Nenucco la scoala, ca de, este reclama pe Minimax. Si mai bazaie cand vede reclama la Moonsand (dar s-ar putea sa nu-ti mai vorbeasca parintii dupa aceea), Beados si la noi (dar nu va fi pe lista de Craciun din cauza lui Matei), chiar si Lego-uri. Am aparut si jocuri interesante de masa (gen Piticot, dar mai complicate) si cum spunea si Carmen, orice cu sclipici, diamante.
Azi am ajutat-o pe educatoarea lui Matei sa merga la teatru cu copii (a fost toata gradinita de fapt, dar educatoarea Stefaniei a spus ca se descurca cu ei), am ajuns acasa pe la 12 cu o durere de cap crunta, toata stima si admiratia mea pentru educatoare, nu stiu cum resista la 30 de copii zi de zi. Joi merg cu grupa Stefaniei sa vizitam casele memoriale din Iasi (cu aceasta ocazie am aflat ca avem muuuulte), sper ca cei de la grupa pregatitoare sa nu fie la fel de obositori.
szivarvany spune:
Azi dau eu cafeluta ca sunt libera si azi pr motiv de sedinta la gradi (si am oricum de recuperat duminicile).
La noi ploua ... cine ne trimite niste soare ?
Daria & felina fioroasaGIULIA(2004 08 16) cu Sela
_"Meglio sole, che mall`accompagnate !"
roxanaz spune:
neata!
noi raportam ieri al 4-lea dinte cazut... zana i-a adus un lego mic de care s-a declarat ff nesatisfacut "ca e aproape de bebelusi" asa ca data viitoare zana se mai gandeste daca mai pune ceva
Daria, distractie placuta la gradi azi si noi avem sedinta, maine
ma duc la munci
sa aveti o zi exceptionala!
pako spune:
Buna dimineata, imi beau si eu cafea cu voi....
Olivia, ce curajos e baiatul tau....noi suntem la faza de ponei...il calarim pe Fulger...10 minute\10lei
Andreea la 6 anisori si 4 luni are doar un singur dinte cazut si abiiia daca, creste.
Suntem bine sanatosi, asteptam sarbatorile...tot cu gandul la jucarii suntem si noi
szivarvany spune:
Feli, ma bucur ca ai scris
Mi dor de voi si vrem poze cu copiii frumosi
Noi aseara am facut doo kestii: una, Giulik a mancat spanaaac, n-a mai mancat de cand avea 1 an ca e prea verde ... aiurea, ca patrunjelul dp cartofi il mananca fara probleme. Bine, cu doo ochiuri, dar a mancat
Si doi, ma uitai si io la ea in gura si vazui sanjeeee, mul sanje. A iesit si al 4-lea molar. Nu ma`ntrebati cum de nu simte
Daria & felina fioroasaGIULIA(2004 08 16) cu Sela
_"Meglio sole, che mall`accompagnate !"
g_ioana spune:
Neatzavin si eu la cafelutza ca-s cam zombi azicred ca din cauza vremii..
Si noi muncim cu spor la miscat dintia promis ca azi ne scoatem un dinte acasa si maine altul la dintolog(io stresez rau cupilu pentru ca deja i-a spar gingie cei noi in spatele celor vechi si ma gandesc cu groaza sa nu-i iasa strambi)...pentru zana maselutza am pregatit un inelus dragut...ea asteapta o pungutza cu bani de aur,ca asa a vazut la desene
Azi dimineatza in drum spre gradi mi-a zis ca trebuie sa scrie mai multe scrisori mosului,pentru ca vrea mai multe jucarii din locuri diferite,iar scrisorile nu se pun la posta ci la magazinele unde sunt jucariile ca sa stie mosul exact cand vine ce sa ia...prima dorinta este un..arc cu sageti!!!!!...
Felicia ce mai fac piticii tai?Cu casutza cum stati ati terminat-o ca parca si voi va faceati casa..
hai pupicei
pako spune:
Despre noi...Andreea tot cu elergia ei, in marie, anul viitor mai facem un test de sange sa vedem daca a mai scazut IgE-ul(ca asta-i cauza...are de 3 ori mai mult fata de cat ar trebui sa aibe un copil de varsta ei).Liviu a ajuns baiat de gradinita, de grupa mijlocie si treaba mare nu vrea s-o faca decat in chilotel de bebelus( pampers) .
Eu sunt acasa...acum urmez un tratament cu acupunctura pentru afurisitele de migrene care nu-mi dau pace.
Poze nu am mai facut din motiv de lene
Am fugit la doctor....va pup, vorbim
Ioana, nu am mai facut nimic la teren...am terminat gardul si atat...suntem nehotarati, ne gandim daca suntm facut sa stam la curte sau nu...asta din motive de mare comoditate...nu stiu
kim222 spune:
iaca ziua si stresul (la mine nu la toti)
eram la spital si ma suna tata..deja se balbaia.cefalee...clar mi-a trantit un AVC tranzitoriu..m-au auzit medicii ..m-au rugat sa-l aduc la spital macar pt niste perfuzii de o zi..nu a vrut ..asa ca am trecut pe la el si l-am convins ca-i sansa lui sa fie internat si sa fie pacientul meu ..poate reusesc sa-i fac si un RMN..ca altfel in ambulator costa 9 milioane ..cred ca l-am convins,acum sa vad maine daca vrea si dr mea sa-l interneze de luni..
Luca azi a plans la gradi..este f clar a reaparut problema si va trece pe 15 iunie!..m-am scos!
Felicia iti recomand homeopatia pt alergia micutei. Ai vreun nume de alergolog bun pediatru in Buc? Ma rugase cineva..Cand am citit mesajul tau.. "nu stiu daca suntem facuti..." ,am crezut ca va referiti la Roamania..ca noi nu prea cred ca vom ramane pe aici...
Daria si lui Luca i-au aparut 4 molari..fara ca eu sa stiu..in rest raportam toti dintii sunt la locul lor!
De cadouri nu m-am ocupat..o sa vad eu..
Rox credam ca vrei sa spui ca data viitoare se va gandi sa fie mai bogata zana .
Ioana aveti multa treaba !vazut si noi Saltimbancii..ti-am zis? Deziluzie totala..asta nu este Fram , ursul polar( chiar nu are nimic in comun cu cartea)
ultima "zicere"..Mama cand tu si tata o sa muriti, eu vreau sa fiu pus intre voi..tu la stanga si tata la dreapta, in aceeasi cutie...si sa nu mai plec de acolo..