Copilasi de Iulie - August 2004 * 59
Raspunsuri - Pagina 17
carmenp spune:
vi`i prezint pe noii membri ai stolului, bella si gion, http://family.webshots.com/photo/2374029000082489038kWvZbs cica se vor ocupa prin rotatie numa` ei, `oi videa`o si p`asta. io`s inca la faza`n care imi vine sa tip cind ii vad;))
las` si citeva poze pentru miine dimineata la cafea;)) sunt de azi din parc ca iar am avut temperaturi nalte http://family.webshots.com/photo/2879650760082489038Cpiviq
gata, sting becu`, noapte buna
roxanaz spune:
neata!
Carmencito, bai, ce rozatoare is alea? veverite zburatoare? esti o mama taaare buna ca iei asa ceva la copii, zau
noi am avut un week end normal - pe la plimbari, cald afara, frumos...copchilu cel mare e teribil de trist ca nu o sa avem zapada si nu mai vine mos Craciun.
pup iu, o zi frumoasa tuturor!
g_ioana spune:
Neatza
La multi ani Marutza sa fi sanatoasa si norocoasa!! Mitzu sa-ti traiasca printesa,pupicei
Carmencita ce animalutze sunt alea???Io zic ca-ti trebuie ceva curaj sa cumperi asa ceva..Faine pozele din parc
Si noi raportam un week-end cu de toate,sambata am avut o sesiune de comunicari la care am luat-o si pe mandra,a primit diploma pentru cel mai tanar participant si cel mai cool poster...a desenat colegii mei de catedra...seara am avut telecinemateca,am vizionat o comedie frantuzeasca usurica da' numa buna pentru seara de sambata "Little Nicholas" si duminica plimbarica prin targ...
hai sa avem o saptamana excelenta si pupicei
carmenp spune:
la multi ani, mara! mitzu, sa va traiasca
animalele ie din banii de cadou de la nana`sa, a trecut o luna de la ziua lui,atit mi`a terbuit sa cedez psihic la rugamintile lui, m`am tinut tare;))initial a vrut pisica sau ciine, am zis nu, ori io ori ei, barem astia stau inkisi ;)) de stat am stat la mai multi metri distanta de ei ca n`am vrut sa le stric bucuria;)) pt mine tot soareci ramin si cum v`am zis inca imi vine sa tip cind ii vad, sa ma scuze iubitorii de animaluri
pies, nu vreau sa stiu ce ma asteapta cind m`oi muta la casa ca`s in stare sa`mi transforme casa in gradina zoologica;))
szivarvany spune:
MARA
Carmen, supeeeeeeeeeer
Daria & felina fioroasaGIULIA(2004 08 16) cu Sela
_"Meglio sole, che mall`accompagnate !"
leeloo2004 spune:
La multi ani MARA!!!
Carmen - vazut achizitiile - deci ce sunt alea? Veverite sau hamsteri sau ce-s??
Eu vin de la dr cu Tudor - febra aparuta miercuri seara nu a cedat, ba ieri a ajuns la 39, muci cit curpinde, ochi plini de conjuctivita, tuse...in fine, tot tacimul... asa ca de azi suntem 7 zile pe antibiotic...si stat acasa...
Sanatate la toata lumea!!
Gabriela mami de Stefan David (8 Iulie 2004) si Tudor Andrei (21 Mai 2008)
Poze
Povestea nasterii lui Tudorel
Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.
szivarvany spune:
Sunt chinchilla ... cred
Cramen, poate faceti afaceri cu blanuri
Leeloo, sanatate puiului mic
Daria & felina fioroasaGIULIA(2004 08 16) cu Sela
_"Meglio sole, che mall`accompagnate !"
carmenp spune:
da`s si veverite pe piatza?;)) nu, is hamsteri (ca sa nu zic soareci, incerc sa ma dezvat;)))si dind gugal am vazut ca are si`un nume rasa lor, campell
g_ioana spune:
Da sunt niste veverite canadiene pe la carrefour...mandra vrea 3 ca-n Alvin si veveritzele....oricum io-s in clubul tau,mi se face pielea gaina numa' cand ii vad in poze
Leeloo sanatate lui Tudorica!!
Am uitat sa va zic ca am reusit sa invat o poezie de Otilia Cazimir in 10 minute, mentor fiind mandra deci se pare ca nu mi-au murit toti neuronii si ca tot week-end-ul ne-am chinuit sa scoatem un dinte,mama lui de dinte ...asa ca vreau sfaturi de scos dinti cat mai rapid sau te mituit cupilu ca sa stea la dintolog sa-i scoata...am incercat cu embargo-ul saptamanal:nu i-am cumparat cartea cu Incredibilii,nr 8 din comorile pamantului, si fara mc donalds!!...da' n-a mers
carmenp spune:
in era poate, bine ca n`am ajuns acolo;))
felicitari pt poezie;)) io saptamina trecuta am invatat doo poezii cu toamna, am dat si autodictare;)) nush ce sfat sa-ti dau cu stomatolu` ca nici la mien n`a tinut, a stat de i sa balanganea pin gura ma mri ca nu l`a inghitit;))