Copilasi de Iulie - August 2004 * 59
Raspunsuri - Pagina 12
roxanaz spune:
buna dimi!
am avut de dimineata aventuri cu soacra-mea care a avut probabil o sincopa, a lesinat in bucatarie, s-a lovit la cap... salvare, din astea.
ma duc sa recuperez din treaba
o zi frumoasa tuturor!
szivarvany spune:
Buna dimineata.
Io`s varza de gripata-virusata,naiba stie, dar sunt varza.
Rox, ce patanie
Kim, ma bucur ca Luca e bine
Leeloo, cat e la voi circul ? Ca la noi de banii de circ am platit o luna la dans si fix asa i am explicat si Giuliei
Daria & felina fioroasaGIULIA(2004 08 16) cu Sela
_"Meglio sole, che mall`accompagnate !"
carmenp spune:
roxana, imi pare rau, sper sa nu fie nika grav
d`ale stolului;))
http://family.webshots.com/photo/2774654850082489038xVyDNf
roxanaz spune:
Carmen, ata ete.. ale tineretii valuri
frumooos stoluu'... pupam!!
ete si maimutoii la plaja
carmenp spune:
mama, ce apa limpede, frumoase poze, frumosi protagonistii
si casa http://family.webshots.com/photo/2972585260082489038Ovdltn
szivarvany spune:
Vazut stolul strirb si constantenii la soare frumosi foc cu totii
Daria & felina fioroasaGIULIA(2004 08 16) cu Sela
_"Meglio sole, che mall`accompagnate !"
leeloo2004 spune:
Da, foarte frumosi fratiorii de la Iesi!!!
Daria - cel mai ieftin bilet la Circ e 30 lei, cel mai scump 60 lei...dar nu imi cer ei, ne-am gindit noi sa-i ducem...
Roxana - multa sanatate soacrei!
Gabriela mami de Stefan David (8 Iulie 2004) si Tudor Andrei (21 Mai 2008)
Poze
Povestea nasterii lui Tudorel
Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.
roberta04 spune:
Helou!
Roxi, urata intamplare! Sanatate!
Vazut Giulik, constanteni, stirbii de la Iasi si CASA! Woaw!
Noi ne zbatem sa mai facem rost de fonduri Mai avem nevoie de foarte putin dar pentru noi putinul e mult acum...
Sambata am scos cu Matei din cutii cartile, vasele, duminica am inaugurat gratarul si am stat afara de la 10 la 6 seara... I-am spus lui Petro ca deja ma simt acasa acolo si ca TREBUIE sa ne mutam...
Ca sa sar la alte dureri, sunt foarte ingrijorata de comportamentul lui Matei ... Dintr-un copil cuminte in limite normale, sare acum calul mult prea des, raspunde urat, se poarta urat cu prietenii nostri... si ai lui, ma sfideaza efectiv...
A facut cateva faze care ma cam pun pe ganduri, culminand cu faptul ca a luat bani de la o fetita si mi-a spus ca i-a gasit (dar a recunoscut pana la urma si i-a dat inapoi cu scuze).
Nu identific cauza, poate e varsta manifestarii personalitatii, poate e doar faptul ca Petro e mai mult absent, chiar nu stiu...
carmenp spune:
da, pe doua nivele.
partea cu etaj: la etaj in fata sunt cele doua dormitoare, baia si dressing iar la parter dormitor, birou, camera tehnica, baie
partea fara etaj: living, bucatarie
Citat: |
citat din mesajul lui kim222 Carmen vazut placut! Aveti casa pe 2 nivele?Partea cu doar un etaj ...ce va fi acolo? |
gabi, mi-am amintit ca ionut la 4 ani a cerut bani de la o vecina (cu care ma rezum la buna ziua) si s-a dus la magazinu` din colt si si-a luat caramele;)) initial a zis ca a gasit banii, doar ca io m-am intilnit cu vecina si aflasem.cred ca au faze si faze