MELANOM MALIGN - ATENTIE LA ALUNITE !(2)
Raspunsuri - Pagina 6
Sabina spune:
Monica, eu am intrat doar sa-ti urez sanatate si sa-ti spun ca alea care zic vaaai ce slaba esti, o zic din pura invidie, stai tu calma
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Cum mi-am alaptat copiii
Sabina's blog, Sofia Galagia si bb Gheo
monica70 spune:
SABINA daaa ce sa zic ... eventual cu asta ma mai consolez si eu .Mersi de urari,la fel si tie
MONI cu DIANA (01.01.2006) si TUDOR (14.08.2009)
www.dropshots.com/DIANATUDOR" target="_blank"> POZE
10% din viata este rezultatul a ceea ce ni se intampla, 90% din viata noastra este decisa de modul in care reactionam la ceea ce ni se intampla
ARADENCELE ALATURI DE MARIA_RUBI
amalisimona spune:
Da Monica, inteleg perfect ce zici despre consultatii, dar eu am platit pentru dermatoscopia respectiva. Adica am platit consultatie + dermatoscopie si nu a fost tocmai ieftin. Altfel nu bateam drumul pana la Bucuresti degeaba, consultatie puteam sa fac si aici. Cum eu nu aveam nicio alunita rupta sa-i arat, am zis din prima ce vreau. Adica sa se uite la alunitele mele si sa-mi spuna ce crede: e sau nu vreuna suspecta. Peste tot se face propaganda si ti se spune ca-i mai bine sa previi, sa faci controale regulate la stomatologie, la oftalmologie, la ginecologie, etc. EH, eu m-am dus practic preventiv, speriata fiind de amploarea cancerelor din zilele noastre. Aveam niste asteptari, se pare ca erau totusi prea mari pentru medicul primar dr in stiinte medicale. Tot e bine ca m-am ales cu o colectie de poze inutile, ca si cum as fi platit vreo sedinta foto.
crissteo spune:
si eu care ma tot gandeam, ca decat sa merg luni la spitalul de dermatologie si sa-mi scoata alunitele de pe linia sutienului- ca la ce coada am fost avertizata ca e acolo, mare mirare sa-mi examineze toate alunitele asa cum vreau eu- mai bine merg la o clinica sa mi le vada cu aparatu, sa le observe atent pe fiecare in parte, sa am poze ptr urmarirea eventualelor modificari. Dar acum, dupa ce povestiti voi,ma gandesc oare chiar exista in Romania examinare cum vreau eu, pe bani.Of, greu in tara asta.
monica70 spune:
SIMONA cred ca faceam spume in locul tau ,pe bune.
CRISSTEO pai in mod sigur nici daca le ceri special asa ceva nu o fac,ai vazut ce a patit Simona
Dar de exemplu,la asta la care am fost eu,chiar nu stiu cand ar avea timp de asa ceva, la ce puhoi de lume e la el la usa.
Poate daca ati merge la unul mai necunoscut,care nu are atatia clienti, ar fi mult mai atent.
10% din viata este rezultatul a ceea ce ni se intampla, 90% din viata noastra este decisa de modul in care reactionam la ceea ce ni se intampla
crissteo spune:
Da Monica,multumesc pentru toate raspunsurile pe care mi le-ai dat. E o varianta sa incerc si la altul, mai liber, dupa ziua de luni, daca luni nu reusesc sa o fac pe doctorita sa se uite la toate. Cum te gandesti tu la toate mamicile speriate care apar la acest subiect. Multa multa sanatate!
crissteo spune:
Am fost azi la dermato, o alunita mi-a scos-o si merge la biopsie si inca 2 si un neg mi le-a cauterizat. Am in nari numai miros de carne arsa, ce pute. A zis ca la astea nu trebuie biopsie ca e tesut moale si nu le scoate chirurgical. Asa o fi, eu vroiam biopsie la toate sa fiu linistita. Si asa e, cum ati zis voi, s-a uitat exact la ce am indicat eu, repede, repede.Acum astept cu frica 2 saptamani. Sper sa fie bine. Poate ajung sa-mi fac sio harta cu toate alunitele ca asa le cauterizeaza si eu habar n-am cum aratau inainte si ce-i cu ele.Pupam Sanatate.
amalisimona spune:
Citat: |
citat din mesajul lui monica70 SIMONA cred ca faceam spume in locul tau ,pe bune. |
Monica, din pacate eu sunt fraiera tare, sunt mai moale de fel si nu indraznesc sa fac spume pe loc....dar apoi ajung acasa si ma consum singura .
Criss, ce era cu alunita operata? Arata suspect? Te jena/manca sau de ce ti-a operat-o pe aia, nu si pe celelalte 2? Multa sanatate si asteptare linistita pana la rezultatul biopsiei .
monica70 spune:
SIMONA pai si eu cred ca spumele le faceam tot dupa ce plecam de-acolo,ca-s fix acelasi gen
CRISSTEO tin pumnii sa iasa ok biopsia,dealtfel nici n-are de ce sa nu iasa ok .Doar chestia cu cauterizatul nu-mi place deloc Nu e cazul la tine acum,dar daca e vorba de o alunita deja transformata, e fff periculos sa fie doar cauterizata.Nici cu laser nu e foarte indicat.Mai bine excizate si trimise la laborator,oricat ar fi de mici ,sau "tesut moale" (n-am inteles cum vine asta,ce celelalte isi tesuturi tari?)
ioanacarmen spune:
Dragele mele, va doresc din tot sufletul multa sanatate.
Am si eu un OF MARE, dar nu stiu exact ce medic sa aleg. Pentru fetele care au fost la consult in Bucuresti, va rog spuneti si numele medicilor care v-au consultat si de care nu ati fost multumite. Pe mine m-ar ajuta sa iau o decizie, care trebuie sa fie cat mai rapida si as afla ce clinici/ medici trebuie sa exclud din start si pe cine sa aleg.