MELANOM MALIGN - ATENTIE LA ALUNITE !(2)

Raspunsuri - Pagina 25

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Amelie111 spune:

Am ajuns pe site-ul asta dupa o cautare pentru melanom pe google. Cineva foarte drag mie tocmai a fost diagnosticat cu melanom, si acum citesc tot ce se poate, incercand sa aflu cat mai mult. Acum o luna in lumea mea linistita nu exista nici un concept de melanom, habar n-aveam ca asa ceva exista si poate fi atat de periculos.
Monica70: Vreau sa-ti spun ca apreciez foarte mult generozitatea ta de a da informatii foarte utile despre melanom, si de asemeni apreciez mult atitudinea ta, esti foarte puternica si pozitiva,un om deosebit. Am cateva intrebari concrete, dar o sa-ti scriu pe privat.
Ma bucur ca am gasit pagina asta de forum.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

AMELIE imi pare rau ca ai ajuns pe forumul asta dintr-un asemenea motiv.Dar daca tot ai ajuns, o sa vezi ca merita,e un forum unde gasesti informatii din orice domenii , ajutor, prieteni ,show-uri ... tot ce vrei. Pentru mesaje private poti sa iti activezi optiunea PM,pe undeva pe la optiuni profil din stanga trebuie sa fie.

Eu n-am noutati din Ungaria,luni au zis sa sun azi,azi au zis sa sun luni Lunea viitoare desigur.

Voiam sa va mai zic ce-am citit despre apa aia saracita in deuteriu
- citatul e chiar din reclama apei respective.
"Cum putem reduce concentratia de deuteriu din organism
Exista doua cai majore:
1. Consumul de legume si fructe proaspete, de alimente vegetariene în general, care sunt bogate în apa cu continut redus în deuteriu, spre deosebire de carne si de produsele din carne care, din contra, sporesc cantitatea de deuteriu.
2. Consumul direct de apa cu continut redus în deuteriu
Cele doua cai de reducere a deuteriului din organism, prin alimentatie vegetariana si prin administrare de apa cu continut reudus în deuteriu, sunt complementare, deci nu se exclud una pe cealalta, ci se completeaza într-un mod fericit."

In concluzie cine n-are bani de apa d-aia ,n-are decat sa consume numai legume si fructe si/sau suc proaspat din legume si fructe,ca tot aia e. Si luand-o asa ajungem ... tot la teoriile cu vindecarea prin regim strict vegetarian . Cum ar veni ... toate drumurile duc la Roma Pana una alta sigur e buna si lubenita

MONI cu DIANA (01.01.2006) si TUDOR (14.08.2009) www.dropshots.com/DIANATUDOR" target="_blank"> POZE
"10% din viata este rezultatul a ceea ce ni se intampla, 90% este decisa de modul in care reactionam la ceea ce ni se intampla"

Mergi la inceput

Merci de gand Monica.
Iata eu am incercat sa-ti trimit mesaj privat, dar uite ce raspuns imi vine: Scuze, monica70 nu accepta mesaje private
Fac eu ceva in neregula? Am activat optiunea PM la mine in profil..
Pana la urma am trimis mesajul prin optiunea email, dar nu stiu daca l-ai primit..

-Am gasit un articol interesant despre un doctor din Bucuresti care foloseste tratamente naturiste si are rezultate. A mai auzit cineva de el? Este vorba despre doctor Cristian Boerescu, iata articol:
http://www.doctor-boerescu.com/rezultate/cazuri-rezolvate/asa-m-am-vindecat.html

Mergi la inceput

AMELIE vad ca ai activat deja pm,acum da click la mesajul meu deasupra,acolo unde scrie cu rosu PM si o sa mearga . Probabil doar la email-uri o fi setat ca nu am dat accept.
Am citit si eu articolul ala mai demult,dar pe niste forumuri am gasit ca ziceau de el ca e cam ciudat.Si eu sunt curioasa,daca stie cineva ceva despre el ar fi dragut sa ne zica.

Edit ca mi-am amintit: pana nu ai peste 10 mesaje esti moderata si s-ar putea ca in perioada asta sa nici nu poti trimite/primi pm-uri.Mai scrie cateva mesaje pe ici pe colo ...

MONI cu DIANA (01.01.2006) si TUDOR (14.08.2009) www.dropshots.com/DIANATUDOR" target="_blank"> POZE
"10% din viata este rezultatul a ceea ce ni se intampla, 90% este decisa de modul in care reactionam la ceea ce ni se intampla"

Mergi la inceput

ah, am incercat iar, raspunsul a venit iar:
Scuze, monica70 nu accepta mesaje private.

Edit: da, si eu am citit despre acest doctor Boerescu mesaje contradictorii: metodele lui ar da rezultate, dar pare ciudatel in relatia cu omul, intrerupe omul, nu are caldura..
Poate sunt si altii care au auzit de el..?

Mergi la inceput

Am si eu vesti: se pare ca am mutatia genetica la gena BRAF si urmeaza sa merg sa imi faca intai investigatii CT,RMN ... abia pe urma aflu si in ce brat ma repartizeaza.
AMELIE bine ca ai reusit cu pm.Daca mai gasesti chestii interesante,posteaza-le si aici, ai vazut unele info poate mai pica bine vreodata cuiva ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aligator spune:

Monica, cred ca e bine ca ai mutatia, nu? Asta inseamna ca participi la trial! Tin pumnii!

Mergi la inceput

Ma bucur Monica, asta e o veste foarta buna!

Iata un articol inspirant, un interviu cu un neurolog care a supravietuit cancerului:
http://www.psychologies.ro/Dezvoltare-personala/Stilul-de-viata-anticancer-580291?p=1

Mergi la inceput

Pentru cei interesati in medicina alternativa in caz de melanoma: am gasit ceva despre efectele benefice ale unei ciuperci japoneze Coriolus versicolor , o fi ceva adevarat caci vad mai multe articole pomenind asta.
http://mushroomstudies.com/2010/09/14/anti-tumor-effect-of-coriolus-versicolor-methanol-extract-against-mouse-b16-melanoma-cells-in-vitro-and-in-vivo-study/

http://pharmaceuticalmushrooms.nwbotanicals.org/lexicon/coriolus/coriolus.htm

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mychydutza spune:

am o rugaminte: un medic dermatolog bun in bucuresti imi puteti recomanda (pt un control)?multumesc!!!
monica, sanatate multa !

decat sa bei si sa conduci, mai bine sa fumezi si sa zbori!!!!"

Mergi la inceput