MELANOM MALIGN - ATENTIE LA ALUNITE !(2)
Raspunsuri - Pagina 18
alinamoro spune:
Moni, uf ca am ametit eu citind mesajul tau, dar tu fugind de la o usa la alta...
Ma bucur ca vestile sunt bune, adica din cati dr. te-au vazut azi toti au zis ca-i ok.
Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze
denizel spune:
Am uitat sa spun si eu ceva despre alunite.
Asadar, atentie la alunitele micute si dragute (pot avea doar 1 milimetru diametru), maro inchis si care au mijlocul foarte foarte putin in relief, cam ca o gamalie de ac.
(Si) acestea sunt genul care pot da melanoame!!
Eu credeam ca o alunita trebuie sa fie marisoara ca sa inceapa sa te preocupe, dar am aflat acum ca nu e tocmai asa.
Eu am una gen pistrui (numai ca maro mai inchis), n-are mai mult de 1,5 mm diametru, nu e absolut deloc iesita in relief (nici macar in mijloc), dar mi-a zis doctorita ca aia e singura la care trebuie sa am grija.
adablackcat spune:
Moni, si eu ca Alina: am ametit doar citind mesajul. Sper din suflet sa fii bine si sa ai doar vesti bune!
Ada, mami de Iulia (10 iulie 2003) si Vlad (6 mai 2006)
Aradencele alaturi de maria_rubi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici plecat in ceruri
Bazar umanitar DC
Giova spune:
Moni ma bucur din suflet ca ai venit cu vesti bune...so doamne cati dr. ai reusit sa vezio in timp asa scurt.....din auzite stiu si eu ce mare nebunie e pe acolo si cat de ocupati sunt toti.
asa ca tu ai fost o super norocoasa! Tin pumnii pe mai departe!
Gio de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
www.dropshots.com/ioana_purdea#date/2010-01-07/14:30:34" target="_blank">2 prichindei, www.dropshots.com/purdeaioana" target="_blank">Paris, www.dropshots.com/Madrid_2011#" target="_blank">Madrid
mamica de 2 smecherasi
cosmi1975 spune:
Moni ...astea da vesti...Doamne Ajuta in continuare iar tie pentru optimism si tarie...jos palaria
monica70 spune:
Mersi fetele.Deocamdata m-am programat la ecografie la profesorul ala din Cluj, miercurea viitoare seara.Daca iese ceva suspect raman pe a doua zi sa fug si la chirurg.Pacat ca nu prea are nimeni program la eco dimineata si evident nici asta,ca asa as fi putut rezolva - daca e cazul - totul intr-o zi si seara sa ma si intorc acasa
MONI cu DIANA (01.01.2006) si TUDOR (14.08.2009) www.dropshots.com/DIANATUDOR" target="_blank"> POZE
"10% din viata este rezultatul a ceea ce ni se intampla, 90% este decisa de modul in care reactionam la ceea ce ni se intampla"
pufymic spune:
Moni in fata ta! Esti grozava!
Va fi bine, o sa vezi. Eu ma rog pentru tine....!
Nu poti sa imi spui , te rog, cum il cheama pe medicul care iti va face ecografia? eventual in mail...
Sanatate multa iti doresc, si sa stii ca esti in gandurile mele!
http://povestiprafuite.blogspot.com/
monica70 spune:
IOANA mersi .Uite: http://radu-badea.ro/
MONI cu DIANA (01.01.2006) si TUDOR (14.08.2009) www.dropshots.com/DIANATUDOR" target="_blank"> POZE
"10% din viata este rezultatul a ceea ce ni se intampla, 90% este decisa de modul in care reactionam la ceea ce ni se intampla"
pufymic spune:
Multumesc mult, Moni! Credeam ca e tatal unui coleg de facultate cu ovidiu....dar nu e el.... Popitza il cheama. Il stii oare??
Te pup!
Povestiprafuite
monica70 spune:
IOANA o fi asta atunci (primul)? http://www.iocn.ro/MEDICII-SI-CERCETATORII-IOCN/Laboratoare/LaboratorRadiologiesiimagisticamedicala.html Asta e cel ce mi-a interpretat CT,PET CT si mi-a facut eco.