Mamici si burtici de sept-oct 2010 (193)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns K.A.T. spune:

Donna, da-i mamei tale sarcinile cu gatit, curatenie, daca tot e cu tine si are energie.
Eu nu ma prea ocup de astea, se ocupa ceilalti. De bebe ma descurc sa ma ocup eu, si ma indoiesc sa o fac altcineva mai bine ca mine.

_
Kristina, happy mama & Tessa May 50% mommy + 50% daddy = 100% love
Our baby girl so cuddly and sweet, our hearts filled with joy, our lives made complete. K+A=T

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sabu_dk spune:

Citat:
citat din mesajul lui donna79

Voi cum va descurcati? As fi fost tentata sa incerc varianta fara ajutor, dar la cat ma solicita bebele si cum nu l-am lasat niciodata sa planga mai mult de 30 secunde... nu am cum. Nu stiu cum reusiti voi sa faceti curat, sa gatiti etc ca eu nu reusesc nici sa ajung la baie, sa fac un dus e o aventura daca sunt singura iar de gatit nu se pune problema... Doar daca nu ma apuc sa le fac noaptea, cand doarme el, ca ziua nu inchide un ochi.

Donna, mamica lui Tudor Gabriel

Donna, stiu exact ce vrei sa spui... Nici eu nu stiu cum reusesc fetele astea sa le imparta pe toate... Eu sunt singura acasa cu bebe si cu un catelus de 6 luni si nu am timp nici sa respir. Nu am mai gatit de dinainte de a naste, curatenie fac p'aci p'acolo, da' nu asa cum faceam eu - sa fie toate luna. Da' noi sa fim sanatosi!

Sabina, mami (a.k.a. boob lady) de Nicklas (12-09-2010)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui eveline
E superba Tessa, sa va traiasca! Mai, si va invidiez(prieteneste, of course) ca la voi e caaald... ce n-as da sa fie si aici cald, sa-l scot pe ala micu cu bulanasele goale afara, nimic nu-i mai bun ca soarele pentru ei, of... La noi deja sunt temperaturi cu minus noaptea. Una peste alta, tare bine aratati toti, se vede implinirea pe chipurile voastre.

mamica de Andreea Bianca si Victor Darian

Multumesc frumos!

Copilul este aidoma albinei care aduna nectarul pentru a face miere. Copilul preface totul in miere. Antoine de Saint Exupery.

Noi am fost dintotdeauna, cred, un cuplu si o familie fericita. Iar Tessa e implinirea noastra. Viata noastra este completa acum. Ii multumim Lui Dumnezeu pentru aceasta in fiecare zi.

_
Our baby girl so cuddly and sweet, our hearts filled with joy, our lives made complete. K+A=T

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui donna79

Hai ca iar m-am luat la harta cu mama!
Uf, nu mai reusesc deloc sa-mi tin gura! Ce ma fac? Acum il schimbam pe bebe si el urla la schimbat ca din gura de sarpe pana se lamureste ca are scutec curat pe el. Evident mi-e tare greu sa-l aud tipand dar trebuie sa ma concentrez sa termin treaba ca altfel m-as pune pe plans si ar ramane copilu cu fundul murdar. Si mama sare cu gura pe mine ca de ce nu-i vorbesc lui bebe in timp ce il schimb. In mod normal ii vorbesc, ii cant dar acum nu stiam cum sa termin mai repede, ma durea sufletul de mila lui, incepuse sa-mi tasneasca lapte din sani ... ce sa mai zic... bine ca are cine sa ma bata la cap.

Aaa, din acest motiv mama mea nu e aici. Saraca mea mama il vede pe Nicklas prin webcam, vede poze cu el, ii vorbeste cand vb pe YahooMessenger, si tot asa. Ea e somera in Romania, si mi-a propus de multe ori sa vina aici sa ma ajute cu bebe si curatenia, insa prefer sa am casa nematurata de 3 saptamani si sa nu am mancare gatita deloc! Imi si inchipui cum ar fi sa o am pe mama mea langa mine "Sabina, da' de ce nu ii pui si pantaloni peste body-ul ala? Cand erai tu mica, te imbracam mai bine!" (da, mama, insa in Romania noi nu aveam caldura, si in casa sunt 22-25 grade), "Sabina, da' de ce il iei asa de des in brate? Ca o sa se obisnuiasca rau si alintat", "Sabina, da' de ce il scoti afara ca ploua si e frig?", "Sabina, Sabina, Sabina!!!". Asa ca preferam amandoua sa pastram distanta mai ales acum la inceput, ca sa nu ne scoatem ochii. Amandoua stim ce certuri ar iesi, si amandoua stim ca cealalta e cea mai buna prietena si ne iubim pana la cer si inapoi.
Sa stii, Donna, nu e asa de scary sa fii cu bebe singura. O sa planga in timp ce tu te duci la toaleta, insa ii dai 2 pupi mari dupa aia, si gata cu lacrimile. O sa planga de oboseala, lasi curatenia si restul lucrurilor si il pui in pat cu tine - il asezi pe o parte, il acoperi cu manuta ta, si trageti amandoi un pui de somn ca niste indragostiti ce sunteti! O sa planga de colici, dai muzica mai tare cat sa ii acopere putin glasul si dansezi cu el prin camera.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui sabu_dk
"Sabina, da' de ce nu ii pui si pantaloni peste body-ul ala? Cand erai tu mica, te imbracam mai bine!" (da, mama, insa in Romania noi nu aveam caldura, si in casa sunt 22-25 grade), "Sabina, da' de ce il iei asa de des in brate? Ca o sa se obisnuiasca rau si alintat", "Sabina, da' de ce il scoti afara ca ploua si e frig?"

Exact!

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mari78 spune:

Citat:
citat din mesajul lui office

Citat:
citat din mesajul lui mari78

Salutare dupa o absenta de 10 zile

Despre noi numai de bine, avem 4800 grame, suntem bine acum si suntem si crestinata. Botezul a fost foarte frumos,mai ales ca a fost de ziua mea :-). Anca a fost cumintica la biserica, dar la restaurant a fost miraita rau, asa ca a stat in camera de hotel cand cu mama, cand cu soacra mea (ma duceam eu sa ii dau sa pape). Restaurantul a fost super (si mancarea si personalul), ii multumesc inca o data lui Clabuc ca a spus despre el. Pe copii i-am "aranjat" aducandu-le o Cenusareasa buna rau de ma intrebau si taticii daca nu cumva e pentru ei

Gata, ca m-am intins cat o placinta.
Anunt cand pun pozele de la botez la semnatura

www.flickr.com/photos/10472485@N02/" target="_blank">poze
poze noi
Teodora 2 ani+ si Anca

Felicitari pentru micuta crestina si la multi ani pentru ziua ta! deci ai avut doua evenimente intr-o singura zi!Bravo! Bine ca a iesit bine!Asteptam poze!

Tina, de Mihai Alexandru si Iulia Maria

Multumesc Tina

www.flickr.com/photos/10472485@N02/" target="_blank">poze
poze noi
Teodora 2 ani+ si Anca

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui sabu_dk
lasi curatenia si restul lucrurilor si il pui in pat cu tine - il asezi pe o parte, il acoperi cu manuta ta, si trageti amandoi un pui de somn ca niste indragostiti ce sunteti! O sa planga de colici, dai muzica mai tare cat sa ii acopere putin glasul si dansezi cu el prin camera.

De acord! Asa fac si eu. Curatenie? Mancare? Atat cat e necesar. Si cat pot, fac ceilalti. Tati in special. A fost mereu bucatar iscusit. Acum are ocazia sa-si arate talentul. Iar eu il laud, si-l incurajez. Am mare noroc de ajutor din partea matusii mele care e aici. Cu soacra nu prea ma am, vine doar in vizita. Nici Andy nu-i dependent de ea.

Dar pe noi ne ajuta mult muzica.
Pe bune, voi nu le puneti muzica la bebelusi?
Nu ati citit de terapia prin muzica? Aici se pune mare accent pe asa ceva.
http://www.healthychild.com/music-therapy/music-therapy-for-healthy-children-and-families/
http://www.ifamilia.ro/sarcina-bebelusi/muzica-pentru-bebelusi

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns donna79 spune:

KAT, Sabina

KAT, mama se ocupa de gatit, spala vase etc. La capitolul curatenie nu prea s-ar baga si mie nu-mi place sa-i spun ce sa faca.Sunt tot mai tentata sa caut pe cineva pt curatenie, dar cum guvernantii nostri ne-au ajusta indemnizatia... cam greu

Sabina, mi-am amintit ca abia imi mai vad cateii, saracii! noroc cu sotul meu ca ii hraneste si le da apa.
Mie mi se intampla exact ce ai descris tu cu mama. Chiar o ador, dar ea mereu s-a indoit de deciziile mele, ma judeca ff aspru... nu pot trai cu ea in aceeasi casa... Daca nu mai rezist... o sa-mi proclam independenta si o trimit acasa!

Klarisse, te inteleg asa bine... daca inchid ochii vad biberoane cu lapte praf... dr totusi daca bebeii cresc ok cu laptele nostru, poate ar trebui sa mai rabdam nitel. Poate Matei are un puseu de crestere si mai dureza putin pana se ajusteaza productia de laptic.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui K.A.T.

De acord! Asa fac si eu. Curatenie? Mancare? Atat cat e necesar. Si cat pot, fac ceilalti. Tati in special. A fost mereu bucatar iscusit. Acum are ocazia sa-si arate talentul. Iar eu il laud, si-l incurajez. Am mare noroc de ajutor din partea matusii mele care e aici. Cu soacra nu prea ma am, vine doar in vizita. Nici Andy nu-i dependent de ea.

Dar pe noi ne ajuta mult muzica.
Pe bune, voi nu le puneti muzica la bebelusi?
Nu ati citit de terapia prin muzica? Aici se pune mare accent pe asa ceva.
http://www.ifamilia.ro/sarcina-bebelusi/muzica-pentru-bebelusi

_

Si al meu sot gateste foarte bine... In traducere libera, e cea mai potrivita persoana care poate pune comanda la restaurantul de alaturi. Hihi, da' eu nu ma supar, au hamburgeri foarte buni, ca sa nu mai vb de quesadilla!

Cat despre muzica, aici nu se pune accentul asa de mult pe muzica, ci pe interactiunea cu bebe. De asta cateodata nu am timp sa respir, ca atunci cand Nicklas e treaz, nu il las sa gangureasca singur, ci stau si vorbesc cu el, ii citesc, ma joc cu el, etc. E destul de boring daca stai sa te gandesti la rece, insa cand vad cat de repede creste - imi dau seama ca zicala "Carpe diem" este cat se poate de adevarata. Si iubesc fiecare moment in care plange, in care rade, in care se uita curios la mine cu niste ochi cat cepele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paticut spune:

Mari78 - daca stiam de anapan-ul ala din Corbeanca nu mai bateam drumul pan la bucuresti...eu mai luam din ana pan-ul din Otopeni ca mi's mare fan de "cartof" iar eu cartof ca la ana din otopeni nu am mancat nicaieri. in alta ordine de idei felicitari pentru botez si La multi ani pentru tine.

Office - ma opresc la trei draga mea ca nu am chef sa zica lumea ca a venit cu bunica la scoala in clasa intai.

nastasie - da frate la 6 luni...dar probabil ca a fost o dereglare hormonala ceva ca am tot incercat pe urma sa iau anticoncetionale si am tot sangerat...ma rog.. nu mai conteaza.. sa vedem acu!

Pity - bine ca totul e ok in final in ciuda tuturor plimbarilor tale pline de stress!

Alynta - sanatate lui David pupam nasucul mucos!
Eveline felicitari pentru rezultatele bune la control! wow 5 cm! la mai multi!

Donna - te inteleg cu mama perfect.. si a mea e la mine si pentru ca vrea sa dea prea mult o mana de ajutor ma scoate uneori din sarite....stii cum e aia dusmanul binelui e mai binele! dar e mama, ma ratoi la ea, tip si apoi regret....la 73 ani cat face maine e chiar prea plina de sarg si bunavointa!of!

Klarisse - imi pare rau de durerile tale de san. asa am patit si eu la Miron si am decis sa gata!..bafta sa hotarasti cum e mai bine! si rabdare!

Mergi la inceput