Mamici si burtici de sept-oct 2010 (193)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns donna79 spune:

Paticut, bine ai revenit! Ce face bebe? Cum l-a primit Miron?

Donna, mamica lui Tudor Gabriel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionela.n spune:

Donna, si eu sunt una din amaratele cu dureri la sani. De cateva zile folosesc un mamelon de silicon de la avent, cel mai mic nr si se pare ca e mult mai bine. Bebelina suge destul de bine la el si incet incet mi se refac si mie sanii. Intre alaptari ma dau cu garmastan sau glicerina boraxata. Glicerina ajuta si la curatarea limbutei incarcate (asa a zis pediatra mea).

--------------------------------------------------
Fericita mamica de Raisa Nicoleta (02.10.2010)

Mergi la inceput

tot eu... scuze ca scriu atatea mesaje, dar nu stiu cat ma mai lasa piticu sa scriu si prefer sa le trimit decat sa fac unul lung si sa-l pierd.

Lipitoarea mica doarme pe pieptul meu acum asa ca mai am un minut liber.

La noi e ff ciudat cu colicii... nu se manifesta noaptea, cand doarme bine (cam agitat, dar fara pauze) ci ziua. Ziua e mare lucru dc doarme 3 ore in total, se miorlaie, se crispeaza... balamuc...

Eu mai am nitel si fac depresie, in general sunt ok, dar cand vine mama ma termina psihic. O iubesc mult si ii sunt recunoscatoare ca ma ajuta dar ma dispera. Mai devreme venise sa ma intrebe pt a nu stiu cata oara daca sigur nu vreau sa-i dau supliment de LP la bebe! DEc ce as face asta?!?! A luat cca 200 gr pe sapt si schimb minim 8 pampersi pe zi plini cu varf! Nu mai pot, am chemat-o ca ma temeam sa stau singura cu bebe 24 ore (sotul meu lucreaza azi) dar decat asa...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eveline spune:

DONNA - Pe el l-am dat doar cu glicerina boraxata in gurita si i-au trecutv in 2 zile ale. Pe sfarcuri am dat cu violet de gentiana, insa dupa fiecare supt se curatau... sugea cu violet cu tot asta micu, si nu se murdarea deloc, de la juma de ora de supt cred ca-l inghitea cu totul. Asa incat, chiar daca se spunea sa dau o singura data, eu dadeam cu violet dupa fiecare supt, care tinea intre doua mese, practic. Important e ca mi-a trecut, nu ma mai doare sanul cand suge, inauntru, cum ma durea pana atunci de parca aveam cutite, ma mai doare un pic sfarcul de la molfoleala cred...

Cat despre Infacol, ce sa spun... am citit si eu ca tot omul pe net despre infacolul produs in Anglia versus astea de la noi care-s in Olanda sau Grecia. Cica nu se compara... Am avut o sticluta din Anglia data de cineva careia i-a ramas... a fost OK insa nu i-am dat des de frica c-o termin imediat si ce ma fac?! Problema-i ca totusi s-a terminat si a inceput "distractia" de nopti nedormite si urlete. In Anglia n-am pe nimeni, la astia de pe net mi-a nu stiu cum sa apelez, asa ca, decat deloc am zis sa iau unul de la noi. Asa ca am cumparat ieri unul, din farmaciile noastre, produs in Olanda, 19 lei. Vad ca are acelasi efect ca si celalalt... cel putin pana acum... sper sa si ramana asa.

Fug ca au trecut 3 ore si s-a trezit trompeta.Revin...

mamica de Andreea Bianca si Victor Darian

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ionela.n

Donna, si eu sunt una din amaratele cu dureri la sani. De cateva zile folosesc un mamelon de silicon de la avent, cel mai mic nr si se pare ca e mult mai bine. Bebelina suge destul de bine la el si incet incet mi se refac si mie sanii. Intre alaptari ma dau cu garmastan sau glicerina boraxata. Glicerina ajuta si la curatarea limbutei incarcate (asa a zis pediatra mea).

--------------------------------------------------
Fericita mamica de Raisa Nicoleta (02.10.2010)

Ionela, glicerina obisnuita sau cu stamicin/nistatin?
Pe mine Garmastanul nu prea ma mai ajuta, de asta cred ca e altceva, eventual o candidoza cum zicea Eveline. Plus ca ma doare si am inteapa tot sanul, nu numai in zona mamelonului, si nu numai in timpul suptului. OOoffff... dece trebuie sa fie asa dificil? Am avut cateva zile super ianinte, mi se parea alaptatul cel mai usor si mai frumos lucru din lume...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pity27 spune:

buna dimineata!
tocmai aseara cand promisesem ca va povestesc cum a fost plimbarea noastra pe la spitale, a dormit piticul aproape toata noaptea si am recuperat o parte din orele pierdute in lunile astea.
totul a inceput saptamana trecuta cand am fost la un control de rutina la medicul pediatru, care a observat o displazie de sold. am zis ca ea ceva obisnuit la medlife sa-ti spuna ca ai una, ca sa investesti bani in analize la spitalul lor. m-am agitat dar nu f tare. totusi am facut o programare la eco de sold la doctorul stamate mircea.
a doua zi a venit si doctora de familie, care l-a gasit cu displazie de sold, hernie ombilicala si suflu la inima. ei, acum am inceput sa ma panichez, ca erau 2 doctori care imi spuneau cam acelasi lucru.
sambata am fost la grigore alexandrescu la dr basca, si are intr-adevar henie ombilicala, i-a pus un plasture la buricut, dupa ce l-a indesat inauntru, si sa-l tinem 2 saptamani.
tot sambata am fost si la dr marinescu care este medic ortoped si dupa un control ne-a zis ca nu are displazie si sa-l tinem cu pampersul, ca o sa deschida el piciorusele cum trebuie mai tarziu.
luni am fost la programarea dr thiery, care a zis ca e ok, ca are picioarele la locul lor, si sa-i fac totusi ecografia la stamate.
marti am fost la fundeni la dr ioana gheorghiu, medic cardiolog pediatru care l-a gasit cu un defect la inimioara, of, daca as intelege ce a scis pe foaua asta v-as spune exact denumirea, ce-i drept are pe peretele dintre ventriculul stang si cel drept in muschiul despartitor o gaurica. asta se inchide in primele 6 luni de viata sau este posibil sa ramana acolo pt toata viata. dar nu e ceva grav, se poata face fotbalist , oricum este inoperabila.
aseara am fost si la stamate la eco, am sunat in fiecare seara sa repreogramez consultatia care era pe 12.11,si in sfarsit ne-am linistit, ecograful a zis ca suntem sanatosi, ca vom avea un mers normal.
pe mine m-au obosit toate plimbarile astea, atatea emotii. este groaznic sa astepti ca sa-ti spuna cineva ca este in regula copilul tau.

aura, mami de TUDOR 09.09.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paticut spune:

Donna draga mea, Miron l-a primit cum nu ma asteptam de bine pe Stefan.
e extrem de iubitor, atent, foarte grijuliu si repeta aproape obsesiv:"e atata de micuuut". e fan mare muls - si nu-si dezlipeste ochii din sanii mei cand fac asta - Stefan vrea san doar cu protectie de silicon eu avand pseudosfarcuri si de smirghel. nu ma mai dor asa tare sanii ca la inceput dar primul tras e crima......oricum in ritmul asta nu mai am lapte prea mult.

Dupa muls, Miron are grija sa-mi aduca garmastanul si scoate el putin si-mi pune pe deget ca sa ma ung. nu uita nici sa puna sabsimplex-ul in laptele lui Stef.. dar care din pacate nu are efect. la noi faza cu colicii este exact pe dos...noaptea - la doua ore ne trezim sa papam iar de la 4 pana la 6 - 7 avem jale cu strambatul, scartaitul, stransul de picioare, oftatul, etc... mi-e mila de el de mor si nu stiu ce sa-i mai fac.

of!
hai ca m-am intins..

tre sa plec ca maine e ziua mamei mele si fug sa-i iau un tortisor...va citesc mai pe dupa-amiaza...

pupam mamicile si ultima burtica!

Mergi la inceput

Eveline, multumesc pt sfaturi, azi cred ca dau o fuga la farmacie.

Intrebare: astazi scoateti bebeii la plimbare? E soare dar frig...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LUANASHANA spune:

Si eu vreau userul si parola de la mail, va rog! a am chef sa vars niste lacrimi citind mesajul de stafeta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kiti2205 spune:

Citat:
citat din mesajul lui LoraG76

kiti, f. frumoase pozele si protagonistii si comentariile!

Lora, mami de Iustina si Adelina

Carti personalizate - www.carteacopilariei.ro/" target="_blank">Cartea copilariei

Bazar umanitar DC - ajutati copiii

(Niciodata sa nu spui niciodata!)

Multumim. Asteptam si noi poze cu falcutzele de Adelina.

Kiti, mami de Miruna 06.10.2010 si Vlad 15.05.2006

Mergi la inceput