Mamici si burtici de sept-oct 2010 (193)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

Deci ori is batuta-n cap...ori... clar!
Trimiteti-mi, va rog, un PM cu parola de mail, ca nu mere.

Lora, mami de Iustina si Adelina

Carti personalizate - www.carteacopilariei.ro/" target="_blank">Cartea copilariei

Bazar umanitar DC - ajutati copiii

(Niciodata sa nu spui niciodata!)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maitreyi spune:

io m-am pus pe ovulat si de ieri la pranz imi tarai un picior de durere wai da' doaaaaareeeee! am luat un no-spa forte si nic...imi vine sa vars de durere si tremur ca varga...

-----

O poveste cu Minuni - o roza si un fluturas dragalas

Slava Tie, Doamne!

The colder the winter the warmer the spring

Mergi la inceput

ioiii, maitreyi, taman acum?!

Carti personalizate - www.carteacopilariei.ro/" target="_blank">Cartea copilariei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maitreyi spune:

Citat:
citat din mesajul lui LoraG76

ioiii, maitreyi, taman acum?!

da duamna...io sper pana maine sa se termine de ovulat sa trag si io o sarba azi m-oi tarai cum oi putea...da' cine are manichiura french buei? si ovare in pionezze

vezi ca ai pm

-----

O poveste cu Minuni - o roza si un fluturas dragalas

Slava Tie, Doamne!

The colder the winter the warmer the spring

Mergi la inceput

io daca mai scrii asa ma apuc de-al treilea!

deci: propun sa punem poezioara in fata mes. scris de 2ingerasi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eveline spune:

Salutare!

Raportam si noi o noapte dormita bine, atat de bine incat nu sunt sigura daca i-am dat sa manance sau nu noaptea asta... parca totusi i-am dat pe la 3.

Am mai cumparat un infacol si i-am dat ieri inainte de fiecare masa si l-a calmat tare bine, drept urmare noaptea dormita.

Cineva se plangea de dureri in san cand alapteaza, DONNA parca. Am avut si eu la sanul drept, parca erau cutite...am citit una alta pe la capitolul de alaptare si deoarece a avut si Darian depozite albe pe limbuta si obrajori am dedus ca ne-am pricopsit cu o candidoza.... care de la care nu stiu... Am citit tot pe acolo si am trimis mama la o farmacie cu o farmacista mai rasarita si am ajuns la aceeasi concluzie: violet de gentiana pe sani 1 data pe zi/7 zile. Vezi si tu daca ai aceleasi simptome, mai citeste ce mai zic si fetele de la Alaptare si daca este asa trateaz-o caci e tare neplacuta si dureroasa.

Cu cantarul asta am si eu o nedumerire...copilul trebuie cantarit la cat timp dupa ce papa? De alaltaieri pana ieri crescuse 20 g, si de aseara pana azi pe la 10.30 100 de grame (azi dimineata l-am cantarit cam la 20 min dupa ce a papat). Eu ma bucur ca a luat 100 grame efectiv peste noapte dar parca nu-mi vine a crede... sau mai stii, citisem cand era Bianca mica, ca bebelusii cresc numai cand dorm, deoarece in timpul somnului se secreta nu stiu ce hormon de crestere, asa ca dupa o noapte dormita adevarat s-ar putea sa fi crescut... of... Noi detinem recordul la cel mai "suplu" bebe.

Sa nu credeti ca-s nebuna de cantaresc copilul si dimineata si seara insa cantarul nu e al meu si maine trebuie sa-l dau inapoi...asa ca profit si eu..

mamica de Andreea Bianca si Victor Darian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Salutare!
David iar tuseste si are muci galbeni! Noroc ca mai e o zi de gradi si au o saptamana vacanta!
Matei a facut febra peste noapte, la mama! Sper sa nu fie ceva grav ca nu avea nu stiu ce simptome....
Cel mare are filmare azi la gradi! Ne-a spus sa-i imbracam frumos! Pe 11 noem au lectie deschisa cu parintii! Sunt nerabdatoare! Au teme pe saptamani: toamna, familia s.a.! De desenat inca nu prea stie, e o mazgaleala.. Am vazut ca pune culorile corect pe desene! De ex avea de colorat buze si a pus rosu! Poezii invata, ca le-am vazut scrise la panou, dar el abia acum isi da drumul la vorbit cursiv! Deci mai avem de asteptat! Cert este ca am vazut numai progrese de cand l-am dat la gradi! Aaa..ceva foarte important: a inceput sa pape ciorba!
Azi noapte m-am culcat la 1, ca o ora mi-am binoclat la TV(am o placere)! La 3 si la 5 m-a trezit frumoasa ca vrea papa! Aseara a varsat in jet ca am facut imprudenta sa o "foiesc" dupa ce a supt bine! Asa ca a supt mai des peste noapte! Sunt cam chiuna de somn!

Alina-Mirela mami deMaria(14.09.2010),Matei (15.05.2009) si David (27.06.2007)

POZE

Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paticut spune:

Buna ziua,

gata mi-am revenit binisor.. asa ca soper sa fiu mai activa de acum.. mai ales ca ne pregatim de predarea stafetei...)spre rusinea mea nu stiu unde - nu vazui mesajul de la 2 ingerasi ) - da-l gasesc eu!

deci: felicitari pianna - si recuperare rapida si Hai Nikolici.. urma scapa turma! Nastere usoara si incep sa agit ultima pentru tine!

dupa micul dejun al Anei - pe care-l primesc cu placere aleg ciocolata din oferta anaalinei.

un pentru ovarul dureros in plina ovulatie al lui maitrey, insotit de urari de crestinare cu har si petrecere frumoasa...

Office- pupam vaccinatu' sa treaca repede...

Lorag - - esti ca o rasuflare proaspata de primavara in mesajele tale - tu si maitrey! (vrabia mihai viteazu - nici nu a sosit iarna si eu cu gandu' la primavara) - si asta ca va laudati cu varste d'alea de mi-e si rusine.... eu ma apropii cu pasi repezi de 37 ani!!! - asa ca bb3 - adio!

Buburuza - ma bucur sa te recitesc - la cat mai multe saptamani si kg pentru bb Sofia. de ciclu nu stiu ce sa-ti spun la mine a sosit dupa 6 luni si asta fara sa alaptez....iar in ceea ce priveste ce vom folosi contraceptiv.. eu aleg ca si prima data steriletul intrucat toate celelalte pastilute au dat gres (am avut ciclu inca 6 luni continuu).

natasie si maitery - felicitari pentru grasunei...eu inca nu stiu cu cat ne laudam.. vom vedea curand.

revin....

aaa... KAT, Tanamera -

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns donna79 spune:

Citat:
citat din mesajul lui eveline

Salutare!

Raportam si noi o noapte dormita bine, atat de bine incat nu sunt sigura daca i-am dat sa manance sau nu noaptea asta... parca totusi i-am dat pe la 3.

Am mai cumparat un infacol si i-am dat ieri inainte de fiecare masa si l-a calmat tare bine, drept urmare noaptea dormita.

Cineva se plangea de dureri in san cand alapteaza, DONNA parca. Am avut si eu la sanul drept, parca erau cutite...am citit una alta pe la capitolul de alaptare si deoarece a avut si Darian depozite albe pe limbuta si obrajori am dedus ca ne-am pricopsit cu o candidoza.... care de la care nu stiu... Am citit tot pe acolo si am trimis mama la o farmacie cu o farmacista mai rasarita si am ajuns la aceeasi concluzie: violet de gentiana pe sani 1 data pe zi/7 zile. Vezi si tu daca ai aceleasi simptome, mai citeste ce mai zic si fetele de la Alaptare si daca este asa trateaz-o caci e tare neplacuta si dureroasa.

Cu cantarul asta am si eu o nedumerire...copilul trebuie cantarit la cat timp dupa ce papa? De alaltaieri pana ieri crescuse 20 g, si de aseara pana azi pe la 10.30 100 de grame (azi dimineata l-am cantarit cam la 20 min dupa ce a papat). Eu ma bucur ca a luat 100 grame efectiv peste noapte dar parca nu-mi vine a crede... sau mai stii, citisem cand era Bianca mica, ca bebelusii cresc numai cand dorm, deoarece in timpul somnului se secreta nu stiu ce hormon de crestere, asa ca dupa o noapte dormita adevarat s-ar putea sa fi crescut... of... Noi detinem recordul la cel mai "suplu" bebe.

Sa nu credeti ca-s nebuna de cantaresc copilul si dimineata si seara insa cantarul nu e al meu si maine trebuie sa-l dau inapoi...asa ca profit si eu..

mamica de Andreea Bianca si Victor Darian

Eveline, , eu sunt amarata cu dureri la sani. Imi vine sa urlu, nu mai pot. Bebe suge maxim 10 min dupa care se joaca cu titi si atunci ma lesina de durere. Imi e greu si incep sa evit pusul la san de cate ori plange, pana acum asa il calmam. Am citit si eu la alaptare dar am vazut ca al meu nu are nimic alb pe limbuta si m-am gandit ca n-o fi asta. Treaba cu violetul de gentiana mi se pare cam ... extrema. Nu vreau sa-l vad mov pe fata dar nici nu mai rezist asa...

Of.. cu cantarul... tu trebuie sa-l returnezi si eu am capatat doua (ma rog, cu imprumut, dar pot sa le tin pana creste bebe).

Bravo pt noaptea dormita bine. Deci functioneaza Infacolul? cel care se gaseste la noi in farmacii sau cel din Anglia? ma gandesc sa incerc si eu...

Donna, mamica lui Tudor Gabriel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns donna79 spune:

Felicitari Pianna!!!

Donna, mamica lui Tudor Gabriel

Mergi la inceput