Mamici si burtici de sept-oct 2010 (193)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nikolici spune:

Citat:
citat din mesajul lui botosel452

Buna dimineata si de la noi!

Eu,de cateva zile, efectiv ma rup in 2. Am niste...hemoroizi de ma omoara
Ce supozitoare cu glicerina, ce dulcolax...povesti de adormit copii, se pare...nu stiu ce sa ma mai fac...
Ma intreb daca as fi nascut natural ce s-ar fi intamplat.

Valentina, mami de Alexandra

Ia unguent proctolog, pe mine m-a ajutat foarte mult, mi l-au recomandat in maternitate!eu am nascut natural si tare am suferit din cauza lor.Si acum ce o sa mai sufar..dar am proctologul deja pregatit.:)

cu K2 in 39s si mamica de K1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns botosel452 spune:

Kiti, Nikolici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikolici spune:

Nu am nascut fete, nu stiu dc prind octombrie, dar ma mai primiti in gasca voastra, daca nasc la inceput de noiembrie, da??? :)))Hai ca nu deranjez foarte mult.
In schimb m-am amarat de dimineatza, cand am vazut ca mi-a lovit cineva masina in parcare.:(

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_25 spune:

Citat:
citat din mesajul lui nikolici

Nu am nascut fete, nu stiu dc prind octombrie, dar ma mai primiti in gasca voastra, daca nasc la inceput de noiembrie, da??? :)))Hai ca nu deranjez foarte mult.
In schimb m-am amarat de dimineatza, cand am vazut ca mi-a lovit cineva masina in parcare.:(

Pai cum sa nu fii in gasca noastra?

Ana de Maia Elena(24.09.2010)
Poze

Cum s-a nascut Maia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mari-Mariuk spune:

Citat:

Cum sa nu te primim???? Adica eu daca am nascut in august trebuia sa plec? HA! Sa nu ma fi vrut fetele pe aici eu tot ramaneam!!!

Mariuk, fericita mamica de VLAD-CRISTIAN (27.08.2010)

http://picasaweb.google.com/102527437167244304186

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kiti2205 spune:

Citat:

Atata ti-ar trebui, sa te muti la alta odisee
Doar esti din gasca noastra, nu trebuie sa te mai primim

Kiti, mami de Miruna 06.10.2010 si Vlad 15.05.2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns donna79 spune:

Buna dimi!

Am reusit sa intru si eu mai devreme de pranz, galuscutul doarme in balansoar langa taica-su... e linistee si bineee! Cat o tine oare?

Azi am cedat si m-am muls, i-am dat lapte din bibe si acum e ghiftuit si doarme. Daca asta o fi secretul, asa fac de acum. In mod normal suge putin, doarme putin, urla mult iar suge putin etc

Mari Paun, , vei o mireasa frumoasa si mama minunata la nunta&botez!

Ana ochisorii albastri, bine ca a trecut secretia urata!

Summertime, eu m-as bucura daca al meu s-ar juca asa cum zici tu...dar el cand e treaz maraie

Donna, mamica lui Tudor Gabriel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LoredanaB spune:

Citat:
citat din mesajul lui Mari-Mariuk

Citat:
citat din mesajul lui LoredanaB

Ana eu i-am pus Sarei laptic de la mine in ochisor dar tot nu-i trece de tot.oricum secretia nu mai e asa de abundenta.Ma bucur ca voua va trecut
Summertime nici a mea nu sta locului, e pe duracell...cel mai tare se agita cand o schimb si o las putin fata pampers.

inca o problemuta: noi am incercat sa facem ceva ,nu a mers nici cum ca zici ca m-au cusut doctorii, pe langa ca a fost foarte dureros m-am trezit dupa vreo cateva minute cu o micuta sangerare si de atunci tot sangerez cate putin.a trecut aproape o saptamana si doctorul imi este in concediu...am ranit noi ceva oare pe acolo sau o fi pe baza hormonala? a mai patit cine asa ceva?

Incercati sa folositi un lubrifiant (de la durex e bun) si o sa ,,alunece''muuult mai usor. cica asa e o perioada dupa nastere...noi avem deja 3 saptamani de cand facem ceva si tot greu e la inceput so doare putin...

Mariuk, fericita mamica de VLAD-CRISTIAN (27.08.2010)

http://picasaweb.google.com/102527437167244304186

Pai cu lubrifiant(durex) am incercat, preludiu luuuuuuuuuuung si tot nu merge....sotul zice se distreaza ca are nevasta cu 2 copii dar e virgina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

Citat:

Pai..va fi cel mai asteptat bebe, don'soara ta!

Lora, mami de Iustina si Adelina

Carti personalizate - www.carteacopilariei.ro/" target="_blank">Cartea copilariei

Bazar umanitar DC - ajutati copiii

(Niciodata sa nu spui niciodata!)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

'Neata!
Intru pe fuga, ca azi ii facem ziua Iustinei si avem o gramada de treburi.

Am fost dimineata si m-am tuns, sunt multumita. Nu f. scurt, dar in scari.

donna, da, acum mananc orice, exceptand fasole, mazare, varza...inca n-am avut curaj. A, am mancat si usturoi de 2 ori si i-a placut. Si nu prea mai are colici.

Mihaelka, felicitari pt. kg si cm!

andre_flo, felicitari pt. kg si sa aveti o zi frumoasa la botez!

Mari, pupici Emei! Ce mai face?

Summer, nu-ti fa probleme cu agitatia lui Miriam, parca vorbesti de fie-mea! Ieri era s-o si scap din brate, incearca sa se ridica, capul nu vrea sa si-l mai tina jos defel...copiii astia sunt pe rapid-inainte!

Loredana, felicitari pentru binecuvantarea Sarei! Abia astept sa vad poze!

Gata, fug ca s-a trezit bolfosenia! Va pup!

P.S. Beeeey, Mai3, ai uitat sa intri sa povestesti cum fu de la atatea emotii?!

Lora, mami de Iustina si Adelina

Carti personalizate - www.carteacopilariei.ro/" target="_blank">Cartea copilariei

Bazar umanitar DC - ajutati copiii

(Niciodata sa nu spui niciodata!)

Mergi la inceput