Mamici si burtici de sept-oct 2010 (193)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nastasie spune:

Citat:
citat din mesajul lui andr33aaa

Lora , Nastasie pt incurajari si informatii. o sa incerc si cu laptele un pic mai cald. mi-e asa de mila de el cand il vad ca se chinuie

andreea, mami fericita de andrei (15.09.2010)

te inteleg, dar incet se va regla.si noi am fost asa, dar acum face singurel.

adriana&razvan-mihai 01.11.2004&calin-ioan 07.08.2010
varsta lui razvan

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui simona24

pupam mamicile,piticii si din cate am inteles,una bucata burtica!

duminica matei a devenit crestin. fetelor, am avut asa emotii... abia m-am abtinut sa nu plang in timpul slujbei. dar dupa ce s-a terminat si au venit invitatii sa ne felicite... dai si boceste. pur si simplu nu ma mai puteam stapani.
dupa slujba, am fost la restaurant, cu rudele si cei mai apropiati prieteni. ne-am simtit foarte bine, dar eu eram zombi rau de tot!!! asta pt ca mateiut al meu,cu o noapte inainte, m-a cam tinut treaza(am dormit doar 3 ore,in 3 reprize).a primit o gramada de cadouri,hainute in special! asa ca pana la 1 anisor, stam linistiti! a primit si caruciorul mult visat,asa ca acum putem iesi si noi la plimbarica.(o mica problema este ca nu prea ma descurc singura cu el. este un carucior jeep-an,aproape cat mine de mare! )
dar cel mai frumos cadou l-a primt de la bunicul meu. a primit niste botosei, o caciulita, o vesta si o jachetuta lucrate de bunica mea care nu mai este printre noi de 13 ani.

am pus si noi cateva pozici de duminica!

am!!!

simona cu matei

sa va traiasca micul crestin.frumos cadoul de la bunicul.sa le stapaniti sanatosi pe toate.

varsta lui razvan

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mihaelka77

fetele!
Azi am fost la vaccin cu minunea mea si nu va spun cum mi s-a rupt sufletul....as fi preferat sa ma intepe pe mine de o mie de ori decat pe ea de doua ori. Oricum s-a linistit repede si a adormit. I-am pus supozitor cu paracetamol, comprese si speram ca totul va fi bine. Are 5,400 kg si 55 cm (de la 48 la nastere) asa ca am o grasunica de fetita.

Mihaela si PETRA (01.09.2010)

eu nici nu am putut sa ma uit.nici la razvan si nici la calin.l-am bagat pe ta-su la inaintare.eu eram cu linistitul dupa.

varsta lui razvan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LUANASHANA spune:

Inca nu am primit nici un PM cu parola si userul de pe mailul comun.Dar mai astept...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns donna79 spune:

am mai intrat si eu nitel inainte de culcare, ca vad ca galuscutul a picat lat dupa ce a urlat in baie ca din gura de sarpe..

Lora - sa inteleg ca acum mananci orice, inclusiv pizza si alte chestii comandate? Adelina nu are obiectii? intreb pt ca m-am saturat de fripturi de pui cu piure, daca mai mananc o pulpa de pui cred ca ... latru!

Kiti - si eu m-am inteles mai bine cu soacra, mergea biata de ea in varfurile picioarelor ca sa nu ma supere, dar parca tot mai bine e singura. Eu sunt mai salbatica din fire...

Eveline - eu planuiesc sa vorbesc cu medicul de familie care este si medicul lui bebe acum cand o sa-l vada la o luna. Daca nu vine cu o alta solutie ma duc si-mi iau violet de gentiana imediat! Simptomele mele seamana mult cu ce zici tu si cu ce am citit pe net.

Andr33aaa, ce experienta urata ai avut! , sa treaca repede!

Ghiocela... ce te-ai mai chinuit si tu, dar bine ca finalul e unul fericit si poti alapta!

Simona sa va traiasca micul crestin! Vedem poze?

Cred ca si eu am sa plang la botez... astept momentul asta de atata vreme ca nu vad cum as putea sa ma abtin...

of...s-a terminat linistea...

Somn usor, bebici si mamici!

Donna, mamica lui Tudor Gabriel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns histamina spune:

Sebastian suge non stop.e un scump.ne apropiem de 4 kg,adica 2,5kg de cand e la mine, in 2 luni.
in rest, nu apuc sa fac nimic.am stat 2 zile cu un picior de domnisoara(epilat) si unul de caprioara(paros), ca atat m-a lasat fi-miu sa fac.
m-am trezit ca am pus lucrurile in buda.noroc ca nu am tras apa.
am mestecat in mancare,fara sa aprind aragazul.
mustacioara mea a rezistat pana azi, 2 luni, de parca eram haiducul vesel.

ma pregatesc pt suptul de la 23-24, 02, 05, 07 09 si apoi........

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns summertime spune:

Citat:
citat din mesajul lui donna79

Hai ca iar m-am luat la harta cu mama!
Uf, nu mai reusesc deloc sa-mi tin gura! Ce ma fac? Acum il schimbam pe bebe si el urla la schimbat ca din gura de sarpe pana se lamureste ca are scutec curat pe el. Evident mi-e tare greu sa-l aud tipand dar trebuie sa ma concentrez sa termin treaba ca altfel m-as pune pe plans si ar ramane copilu cu fundul murdar. Si mama sare cu gura pe mine ca de ce nu-i vorbesc lui bebe in timp ce il schimb. In mod normal ii vorbesc, ii cant dar acum nu stiam cum sa termin mai repede, ma durea sufletul de mila lui, incepuse sa-mi tasneasca lapte din sani ... ce sa mai zic... bine ca are cine sa ma bata la cap.
Voi cum va descurcati? As fi fost tentata sa incerc varianta fara ajutor, dar la cat ma solicita bebele si cum nu l-am lasat niciodata sa planga mai mult de 30 secunde... nu am cum. Nu stiu cum reusiti voi sa faceti curat, sa gatiti etc ca eu nu reusesc nici sa ajung la baie, sa fac un dus e o aventura daca sunt singura iar de gatit nu se pune problema... Doar daca nu ma apuc sa le fac noaptea, cand doarme el, ca ziua nu inchide un ochi.

Aaa... azi a dormit 2.5 ore in caruciorul cel nou! Am facut un drum pana la magazin si apoi l-am lasat sa doarma la soare in curte.

Stai linistita, nici eu nu apuc sa fac nimic. Uneori nici nu apuc sa ma spal pe dinti daca doarme sotul meu si nu o ia in brate sa taca, cu atat mai putin curatenie si gatit...nu-mi inchipui. Lume aimi zice insa ca va trece perioada asta. Astept....

-------------------------------------------------
proaspata mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simona24 spune:

Citat:

Cred ca si eu am sa plang la botez... astept momentul asta de atata vreme ca nu vad cum as putea sa ma abtin...

donna, am pus si cateva pozici! am!!!

simona cu matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simona24 spune:

Citat:

donna, am pus si cateva pozici! am!!!

simona cu matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns office spune:

Citat:
citat din mesajul lui simona24

pupam mamicile,piticii si din cate am inteles,una bucata burtica!

duminica matei a devenit crestin.

simona cu matei

Felicitari!

Tina, de Mihai Alexandru si Iulia Maria

Mergi la inceput