Prietene la bine si la greu - 68
Raspunsuri - Pagina 16
laurairina13 spune:
[pfiu ce imi frec manutzili de bucurie]
Hai Alexaaaaaaaaaa!!!
pseu: si ce nume frumos ati ales pentru printesa to be!!!
Mami de rechinasa Amalia Teodora (03.11.2009)
laurairina13 spune:
Si sa nu uit sa felicit Danutzu by Dymo
La multi ani fulgusor frumos!
monis5 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Lumi_Richard Monis,spune-mi cum e luna,ca mor de curiozitate,si de la mine nu se vede..... Lumi SEXY MUMMY de Alexa Annabelle Denise 7 Oct 2009 Poze Alexa Annabelle Denise www.youtube.com/watch?v=mzOPlaMmkSg" target="_blank">Filmulet1 www.youtube.com/watch?v=nbjgqqH5BN8" target="_blank">Filmulet2 www.youtube.com/watch?v=JiHmBGr3F6I" target="_blank">Filmulet3 `Daca asteptam sa traim intr-o lume mai buna trebuie sa contribuim la crearea ei.` Mahatma Ghandi |
acu s-a ridicat, dar cand a rasarit, era jumate, portocalie si enorma. si are si un pic de halou in jurul ei, m-am tot holbat ca parea ireala
Monis si piticutzul Santiago (02 nov '09)
laurairina13 spune:
Natalia, Ancutzic, is pe aici, m-am apucat de crosetat de sezon, tocmai ce am terminat in seara asta un fular pt moi si caut acu pe net model sa imi fac si sepcuta din acelasi fir, sa am set
Cu astea ma laud..in rest tremuram de frig ca tampitii astia inca nu au dat drumul la caldura in blocuri in Mangalia, si am in casa 17 grade. In dormitor tin nonstop caloriferul electric, factura la curent e deja dublata, ce sa mai zic...
Si ma stresez ca tre sa ne apucam de pregatiri pt ziua rechinasei. Meniuri, chestii in perioada asta crizata..etc etc.
In rest, citesc, va citesc, si va recitesc
DORIS_71 spune:
DANUT
sa cresti mare, sanatos si sa ai parte de mult noroc.
Si acum agitatele:
HAI ALEXA
shtephy spune:
Citat: |
citat din mesajul lui douradoudou sunteti incredibile..cele mai tari cred ca mai stau vreo 20 de minute si gata..sunt cam dese..la cateva minute si dureaza vreo 30 de secunde alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri (17.09.2009- 12.11.2009) si 37+ cu Maysaa |
Hai Alexa!!!!Hai Maysaa!!!
many_bani spune:
Am niste emotii de imi vine sa plang, ceva combinat cu retrairea clipelor de acum un an si cu atmosfera de acum ptr. Alexa. Nu cred ca pot dormi pana nu aflu ceva, am stomacul asa de strans.
Alexa ma ptr. voi sa fie totul bine
mami de Vlad (29.10.2009)
Ancutza_Bro spune:
deci e clar, se naste intr=o zi cu Vladut
Curaj Alexa
cred ca dimineata o sa avem un fulgusor proaspat intre noi
eu va pupicesc, noapte buna everybody
ps: Licurix sa bagi poze cu fularul stii tu, tre' sa treaca de controlul calitatii
Anca, mamica fericita de Sabina Ioana (03 nov 2009)
laura - andreea spune:
Fetelor, chiar ca sunteti cele mai tari Am un milion de emotii, eu din pacate nu am avut parte de suspans si alte majorete. Dar ce conteaza? Gargarita a fost si este superba! Ma duc sa pun o poza de la nastere ca sa ma credeti pe cuvant. M-au apucat melancoliile
Hai Alexa si Mayssa cu nume superb
Monis, sa nu dormi si sa dai de stire imediat! Las si eu laptopul deschis si cand se va trezi printesa, verific!
poze