Albinutze de Mai-Iunie 2009(93)
Raspunsuri - Pagina 18
andata spune:
Dragele mele dragi, am citit pe sarite si m-a induiosat mult grija voastra... Toate sunteti deosebite si va iubesc mult.
Soata se taraie prin casa, acum a plecat taraindu-se la control, nu a vrut sa ma mai duc cu el. Ieri am fost, doctorul nu a venit, i-a dat programare pt azi la 5, dupa ce am stat pe holuri de la 10 pana la 1.30, ca nu a catadicsit nimeni sa ne spuna ca au schimbat programul de luni. Deja de la 12 pitica nu mai avea rabdare...
Individul care l-a accidentat nu a dat inca nici un semn de viata, noi acumulam bani irositi pe drumuri si medicamente, boul care se ocupa de protectia muncii la firma sotului incearca sa il convinga sa isi schimbe incadrarea la concediul medical eliberat in concediu de boala... Acum e trecut ca accident spre/de la locul de munca si idiotul spune ca nu e bine, ca in cazul asta e accident de munca si implica firma. Si ca nu conteaza ce a declarat al meu la politie si la spital, ca tot trebuie trecut doar concediu medical pt boala.
In rest... Mandra mea are parca Red Bull in loc de sange, nu sta o clipa locului, are 78 cm si 12.5 kg. Vorbeste pe limba ei toata ziua, a invatat sa imi aduca biberonul cand i-l cer, rareori spune si tati pe langa mami, ham ham pt toate animalele, pui pt toate pasarile, ao pt alo. Ii place waka waka al Shakirei si cum aude melodia impreuneaza mainile si le agita... Ma topesc dupa ea dar ma si oboseste peste masura.
Pupici dulci tuturor si sanatate multa bolnaviorilor si bolnavioarelor.
Cat e soata acasa intru si mai rar pe net, ca a pus el stapanire pe calculator 
Mami de un fecior, o fecioara si o scumpa racusoara
www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=clipe%20de%20vara%202010&page=4" target="_blank">Participam si noi la concurs - un vot va rugam - ant-1 si ant-2
Bijuterii unicat
blog de mama
Si ingerii au nevoie de ajutor
Blogul lui Mihaita
philip spune:
Miru, minunata Antonia, dar deja stiai asta, nu?
Oana, si eu tin o dieta anticandida, eu oricum nu mananc gluten, la asta am voie cartof si orez, am mai dat jos, nu zic, plus ca alerg etc, am ajuns la 68 dar as vrea (si mi-a recomandat si dr) 65. ma simt tare bine, am o conditie fizica cum nu aveam nici cand eram adolescenta. adica cu atat mai mult nu atunci
Nick foloseste manuta dar trebuie sa facem exercitii cu degetelele, sa nu se prinda pielea cu ele incovoiate.
am vazut poze cu printesa lui tati, creste ca din apa
sanatate tuturor!
andata spune:
Dici, mare nevoie aveam de sfatul tau acum, ca ala de la protectia muncii a sunat iar!
Mami de un fecior, o fecioara si o scumpa racusoara
www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=clipe%20de%20vara%202010&page=4" target="_blank">Participam si noi la concurs - un vot va rugam - ant-1 si ant-2
Bijuterii unicat
blog de mama
Si ingerii au nevoie de ajutor
Blogul lui Mihaita
oana_MVT spune:
LA MULTI ANI ankkaa!
Dici sanatate lui Theo.
Otilia, sper ca dieta va ajuta la reglarea functiilor tiroidei. Dr. naturopat sustine ca tiroida mea e inflamata si dieta anti-inflamatorie o aduce la normal. Cred ca are dreptate ca deja ma simt mai bine.
Alina si Carmina multumesc. Mi-e greu ca nu pot manca ce se pregateste in casa. Nu pot manca nimic gatit cu bulion sau suc de rosii, nu pot manca paine sau paste ( eu am paine si paste de orez). E mai bine la servici ca imi iau numai ce am voie sa manac si nu ma tenteaza nimic interzis.
Andata 
Eduard are 83.5 cm si aproape 11 kg. Stam bine la inaltime dar la greutate mai avem de recuperat. Ieri a zis prima minciuna.
A desenat cu creionul pe usa, tata l-a prins cu creionul in mana si l-a intrebat cine a scris pe usa si Eduard a zis “Tudo”. Seara cand am ajuns acasa l-am intrebat si eu si a zis tot “Tudo”.
S-a uitat in ochii mei asa inoncent ca ma umfla rasul.
mami de Tudor (24/07/02) si Eduard (02/05/09)
DanaMi spune:
hello 
va multumesc pt felicitari, nu nominalizez ca sigur sar pe cineva si nici prea mult timp nu am ca ma trimis niste mailuri 
Andreea nulta sanatate lui Nik si sa ne dai vesti bune 
Mirela am vazut-o pe Anto, e o dulcica
dar tu stii asta 
Andata multa sanatate si recuperare cat mai rapida sotului si tie multa putere sa le duci pe toate, off numai ghinioane ati avut anul asta 
Ioana si voaua va doresc multa sanatate, cred ca-i cel mai nasol sezon de raceli, si Bubu e miucioasa si tuseste si iar nu am putut sa-i fac vaccinele de 1 an 
Otilia, Alinta, Oana si restul fetelor ..multi 

mamica de
BIANCA MARIA 28.04.2009 si
+ 21 
AM IMPLINIT 1 ANISOR
dicirstea spune:
Andata, oricum iti spuneam, acum am vazut ca ma si intrebai...
Daca era urgent de ce nu ai dat tel sau mail? Ca acum e tarziu sa te sun...
E un puturos ala de la protectia muncii,,,rectific, si puturos si prost!
(sper sa nu-mi iau ceva avertisment pt treaba asta
)
Fiind accident de circulatie se cerceteaza de catre politie, cei de la firma trebuie sa completeze o stiva de hartii si declaratii si copii dupa raportul politiei si dupa cel de la medic si sa lege un dosar si sa-l depuna la ITM, in maxim 10 zile (legea zice 5, dar se poate lua o derogare ptr asteptarea raportului politiei).
Asta e tot, dar e adevarat ca e laborios dosarul, nu toti insspectorii au competente sa il faca, iar altii cer bani (pana la 1500 lei) sa faca un dosar de accident de muna.
Dar pentru un insp de protectia muncii accidentul de traseu e cel mai usor, ca toata cercetarea o face politia, doar tb atasate documnetele de la personal, numerotate paginile dosarului, facut opisul si dus la ITM.
Angajatorilor nu le plac situatiile astea ca intra in ochii inpectorilor si vin in control mai des.
CAPRA CU 2 IEZI

mamica lui Matei Constantin
(21.05.2007) si a lui Theodor Cristian
(03.06.2009)
MINUNEA MEA
www.flickr.com/photos/11558563@N06/" target="_blank"> A DOUA MINUNE 2
A DOUA MINUNE
www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Ajutati-l si pe Darius!
Sa o ajutam pe Georgi sa mearga
Manu - papusa fara picioare
otiliap spune:
buna dimineata fetele!!
alynta, multumesc de reteta. chiar nu mi-ar fi trecut niciodata prin cap sa amestec halvaua cu gemul. ma gandeam ca e mult mai dificla reteta.
ce fac copiii?? gata cu raceala?? multa sanatate!! 

strunfita,
printesa, sa nu mai faca febra! si oricum, nu e o febra de ingrijorat, pt ca la vaccin, pana la 38 - 38,5 e normal sa fie.
beca, sanatate fetelor, sa iasa exudatele bine! 
otiliap spune:
andata, sanatate sotului!!
felicitari printesei pt kg si cm! e super bine cu 12,5 kg! cat despre red bull, asa e si al meu.
dar bine ca sunt sanatosi. 
oana mvt, bafta multa cu dieta!
micului mincinos! ![]()
danami, 
alynta, am vazut pozele. imi place mult cea cu tati si maria, unul dormind pe verticala, altul pe orizontala. ![]()

cris, pe unde umbli?? 
alynta27 spune:
Salutare!
Multumim de vizionare!
Matei o pupa pe surioara "stergandu-i" cate o limba pe fata! Ii mai pune cate o jucarie pe cap! David zice ca e micuta, o dragaleste pupandu-o si cerand sa o ia in brate! O iubesc tare mult!
Aseara am pecat cu totii la cumparaturi! Am avut emotii, dar a iesit bine! Acusi plec sa-i fac ghete ortopedice lui Matei! Am tot citit despre asta pareri pro si contra! Inca nu stiu cat de bine ii fac...
Andata pe mine ma enerveaza rau situatiile astea! Dupa ce ca omul e cu necazul si durerea sa-l mai bata si aia la cap...
Aseara am fost rea! M-am certat cu un betiv de la partier dupa ce ne zice sa ne strangem gunoiaele, de la partier, ce au cazut de la termosistem. Si cred ca sunt 2 bucati mici de polistiren cazute accidental! Dar m-am luat de el tare pt ca intr-o zi ma injura de zor ca arunc jos apa acumulata de la ploaie pe naylonul de pe rufe! L-am "binecuvantat" bine si atunci, dar acum mi-a incaput iar la mana!![]()
Alina-Mirela mami de
Maria(14.09.2010),
Matei (15.05.2009)
si David (27.06.2007)
POZE
Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra
dicirstea spune:
Ma bucuram cumva ca Theo nu a luat nicio raceala de la Matei??
Lasa ca s-a gandit sa recupereze acum
desi e pe tratament de luni, se pare ca nu are rezultat, pentru ca azi la 10 avea 40.3 temperatura. Eu eram pe drumuri, mama se pierduse cu firea, nici nu zici ca a crescut copii (bine...nu ne-a crescut ea ci bunica) si in afara de a plange pe langa copil nu a avut nicio reactie, nici macar sa il forteze un pic sa ia medicamntele.
Asa ca am sunat salvarea, care bineinteles ca si plecase pana am ajuns eu.
Nu stiu ce a avut, nu are nimic la plamani, doar rosu in gat, dar are niste muuuci, neam de neamul meu n-a vazut asa ceva. Oricat i-am aspirat nu ies, nu stiu unde sunt ascunsi, il deranjeaza foarte rau cand respira, de fapt respira numai pe gura.
Nemora, unde era homeopatul de care ziceai?
Stiti vreo farmacie homeopata in zona Colentina?
CAPRA CU 2 IEZI

mamica lui Matei Constantin
(21.05.2007) si a lui Theodor Cristian
(03.06.2009)
MINUNEA MEA
www.flickr.com/photos/11558563@N06/" target="_blank"> A DOUA MINUNE 2
A DOUA MINUNE
www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Ajutati-l si pe Darius!
Sa o ajutam pe Georgi sa mearga
Manu - papusa fara picioare