Albinutze de Mai-Iunie 2009(93)
Raspunsuri - Pagina 17
oana_MVT spune:
Andata recuperare rapida sotului. Sper ca nenorocitul care l-a lovit va plati daune.
Nemora, bine ai revenit.
Ana cate ati mai tras si voi. Spre ca de acum in colo sa fie bine si sarcina si Darius.
Dana si tie sarcina usoara in continuare.
Eu sunt la dieta anti-inflamatoare. Adica nu am voie: lactate ( cu exceptia iaurtului care e de alta natura
), paine, cartofi, porum, rosii, portocale, cafea. alcool, ciocolata, carne rosie, mancare preprocesata. Ce am voie carne de pui si peste pe gratar sau in abur, legume pe gratar sau crude, fructe crude, seminte si nuci …. cam atat. Aaaaaa si lapte de cocos care nu imi place deloc. Plus iau 5 picaturi de tinctura de Melissa (Lemon Balm). Trebuie sa tin dieta asta strict o luna apoi mai vedem. Deja am slabit 5 kg in ultimele 2 luni, cu dieta asta mai dau 5 jos. Cred ca o sa ajung sa ma plang ca sunt prea slaba, ceea ce nu mi s-a intamplat niciodata in viata.![]()
mami de Tudor (24/07/02) si Eduard (02/05/09)
philip spune:
Oana, din pacate cu hipertiroidism ai toate sansele sa slabesti, la mine e mai nasol.
Ana, Dana, Nemora, Mirela, ma bucur sa va revad.
Andata, muuuulta sanatate sotului.
Otilia, suntem mai bine, de acum incepem exercitii pt manuta, deocamdata asa prin bandaj...
oana_MVT spune:
Andreea, Isi foloseste Nick manuta? Il doare? Trece si asta si se face el baiat mare.
Tu cum te simiti? Cu dieta pe care o tin eu sigur slabesti, e si gluten free.
mami de Tudor (24/07/02) si Eduard (02/05/09)
dicirstea spune:
La multi ani sarbatoritilor!!!
Nemora, superfetite ai!
Unde e dr asta homeopat de care zici? Tb musai sa-i fac o vizita.
Theo a reusit, in sfarsit sa raceasca rau de tot. Nu ca as vedea asta ca pe o realizare, dar ma minunam ca pana acum nu a luat nimic de la Matei, care mergea la gradi o saptamana da una ba si a avut de toate.
L-am simtit de ieri ca are niste inflexiuni ciudate in voce si ca incepe sa fornaie, a fost mama azi cu el la dr. si inca nu era asa rau, de pe la 19 a inceput sa se tufleasca si de la 2 suntem treji, cu febra, muci, tuse, flegme...
CAPRA CU 2 IEZI

mamica lui Matei Constantin
(21.05.2007) si a lui Theodor Cristian
(03.06.2009)
MINUNEA MEA
www.flickr.com/photos/11558563@N06/" target="_blank"> A DOUA MINUNE 2
A DOUA MINUNE
www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Ajutati-l si pe Darius!
Sa o ajutam pe Georgi sa mearga
Manu - papusa fara picioare
otiliap spune:
alynta, ce de-a bunatati ai pregatit!! cum ai facut cornurile cu halva?? 
andata, cum se simte sotul?? 
miruta, un
pt printesa, sa iasa dintisorii mai repede, fara durere si febra.
oana mvt, dieta asta e pt tiroida?? multa sanatate si sa auzim numai vesti bune! 
andreea, multa sanatate si piticutului!! cat trebuie sa stati cu bandajul?? 
dicirstea, si voua va uram multa sanatate, sa treaca repede raceala!! 
alynta27 spune:
Salutare!
Daca va intrebati cum mai aratam, va satisfacem curiozitatea cu ceva poze!
Otilia multumim de cafea! fara ea as fi cheuna! Amestec halvaua cu gemul si asta e umplutura! Mai bag si ceva aroma: vanilie sau rom! La aluat bag ce am prin casa: oua, margarina/unt, lapte si apa sau numai unul din ele, drojdie, faina, un praf de sare si ulei! Aluatul asta il folosesc cam la orice: gogosi, cornuri, placinte!
Oana ce vointa ai! Bravo! Te-ai obisnuit, ti-e greu?
Andreea ma bucur ca e mai bine N!
Deci sanatate!
La mine tusesc in cor si au muci! Acum le curat nasul, le bag picaturi, aerosoli le-am facut. Astept sa vad ce se mai intampla..
Alina-Mirela mami de
Maria(14.09.2010),
Matei (15.05.2009)
si David (27.06.2007)
POZE
Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra
strunfita spune:
Multumesc de sfaturi
Problema e ca nu-mi vine sa vorbesc cu vecina, mi se pare comportament de gradinita si ma enerveaza la maxim
, daca am facut ceva ce nu i-a convenit, trebuia sa-mi fi spus... cel mai rau imi pare ca sufera copilul meu. Ma mai gandesc sa vad ce fac ... poate-i trimit un mail ...
Nemora, sunt niste scumpe fetele tale!
Oana, sanatate multa si succes cu regimul 
Alynta, Miruta, am vazut poze foarte frumoase!
Am facut ieri vaccinul, bineinteles ca de azi-noapte are febra, nu mare, cel mai mult a avut 37.6, banuiesc ca-i vaccinul ca alte simptome nu are. Cat timp are voie sa faca febra de la vaccin, sa stiu cand sa-ncep sa ma-ngrijorez?
Carmina +
Andreea (21.05.2009) si
Bogdan (04.02.2005)
Poze ***Poze *** Poze
"Live like you were to die tomorrow, learn like you were to live forever." Gandhi
Bebe Beca spune:
CARMINA, suces cu vecina, poate reusesti sa o abordezi direct, ii vezi reactia fata in fata, e-mailul.... eu cred ca ar trebui sa te ingrojorezi atunci cand va face febra, adica dupa 38 incolo si doar daca febra nu trece in cateva zile...
Miruta si Alynta, vazut poze mumoase!
Oana, mie mi se pare tare greu sa tin un regim anume, asa ca te compatimesc
Eu acum am reusit sa-mi pun fundul jos, am culcat si fata si am o pauza pana se trezeste, pentru ca nu mai fac mancare!!!!!!!!!!! Pe bune daca nu mi se ia, din cand in cand.... Rebecutza mica este cuminte tare, acum se joaca in liniste, ca sa nu se trezeasca sara. Mergem mai departe cu antibioticul, joi terminam si dupa o saptamana facem din nou exudatele, sa vedem daca am scapat.
Ioana,
Rebeca (16.05.2004),
Sara (17.04.2009) si
22+ 
Creste fata mica... Creste si minunea Rebeca
http://community.webshots.com/user/Berecutza
http://community.webshots.com/user/bebeca2004
http://community.webshots.com/user/bebebeca