Albinutze de Mai-Iunie 2009(93)
Raspunsuri - Pagina 13
CarlaV spune:
Otilia, multumesc de intrebare, da, ieri am reusit sa fac tot ce mi-am propus, sunt destul de aproape de obiective, desi mai am de lucru in continuare.
Fetele sunt bine, ieri am fost cu Saby la control, s-a inchis timpanul dar continuam tratamentul si mai mergem o data luni. Maine merg cu amandoua la pneumolog sa vad cum au trecut peste viroza. Ele se simt bine, nu mai au nimic.
Sa stii ca mi-e greu sa realizez ca tatal meu nu mai este, si el a murit acum aproape 10 ani. Cand e vorba de ceva atat de recent si de oameni care mi-au marcat viata, este la fel de greu. As avea multe de spus dar nu este locul aici, imi pare rau ca v-am zapacit cu depresiile mele.
andata spune:
Buna seara, stup.
Scuze ca nu am mai intrat. Al meu sot a fost lovit de o masina pe trecerea de pietoni, are piciorul in ghips si dureri in tot corpul. Azi am ajuns la medicina legala sa scoata certificat, soferul nu a dat nici un semn de viata, nici la spital nu a venit.
Va pup pe toate si revin cand ma simt in stare sa mai scriu ceva.
Mami de un fecior, o fecioara si o scumpa racusoara
www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=clipe%20de%20vara%202010&page=4" target="_blank">Participam si noi la concurs - un vot va rugam - ant-1 si ant-2
Bijuterii unicat
blog de mama
Si ingerii au nevoie de ajutor
Blogul lui Mihaita
andata spune:
BTW, ne votati si pe noi la "Clipe de vara"? Pleeeeaaase
www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=clipe%20de%20vara%202010&page=4" target="_blank">Participam si noi la concurs - un vot va rugam - ant-1 si ant-2
Bijuterii unicat
blog de mama
Blogul lui Mihaita
Bebe Beca spune:
Andata, imi pare tare rau de asa intamplare urata. Semaforul era rosu sau verde? Imi pare tare rau, multa sanatate!!!!
Am facut astazi dovlecei umpluti si ardei, foarte buni au iesit...
Acum sunt la ora de engleza cu rebeca, astept sa termine. Va pup!
Ioana,
Rebeca (16.05.2004),
Sara (17.04.2009) si
22+ 
Creste fata mica... Creste si minunea Rebeca
http://community.webshots.com/user/Berecutza
http://community.webshots.com/user/bebeca2004
http://community.webshots.com/user/bebebeca
CarlaV spune:
Andata, nu pot sa cred 
. Multa sanatate sotului, bine ca nu a fost mai rau. Soferul vinovat a mers la politie? Sotului poti sa-i dai arnica montana ch30 din ora in ora, cate 5 granule, ajuta mult la vindecare, poti face asta 3-5 zile.
Serialbastre spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui CarlaV Si eu plang dupa Adrian Paunescu . L-am cunoscut cand eram de varsta Sabinei si apoi am lucrat cu el si cu Andrei pana acum 5-6 ani, inca nu pot realiza ca s-a dus alaturi de Vieru, sotii Teodorovici, Tatiana Stepa si Emilian Onciu . |
Din punctul asta de vedere te invidiez.

Beca, nu am reteta de dovlecei umpluti pe blog, dar am citit ca ti-au iesit foarte buni.
Otilia, eu am facut o tava din aia mare de aragaz, mi-au iesit 29 de bucati.
Andreea si
Cezara - Ilinca (2.06.2009)In bucataria mea
Concurs Clipe de vara - ser1, ser2
Serialbastre spune:
Andata, am vrut sa te sun azi. Am primit cateva mesaje (goale)de la tine ... cred ca a incaput telefonul pe mana Ioanei.
De intamplarea cu sotul ... nu am cuvinte. Multa sanatate! ![]()
Andreea si
Cezara - Ilinca (2.06.2009)
In bucataria mea
Concurs Clipe de vara - ser1, ser2
CarlaV spune:
Andreea, nu sunt de invidiat din punctul acesta de vedere, pana la 30 ani am lucrat cu 3 oameni care mi-au influentat viata si cultura: Adrian Paunescu, Toma Michinici si George Pruteanu, toti sunt acum in rai. As fi preferat sa nu-mi marcheze nimeni viata atat de mult si sa nu am motiv sa plang dupa nimeni. Dintre cei trei, pe Paunescu l-am cunoscut cel mai devreme, la 3 ani, apoi pe Michinici la 16 si pe Pruteanu la 19, iar de la Flacara am castigat primii mei bani la 16 ani, dl. Arsenie inca mai lucreaza acolo
. Regret enorm ca nu am voce, mi-ar fi placut mult sa cant folk, degeaba am mostenit urechea de la tata (a fost inginer de sunet la Radio).
Noi ne-am pus mocheta in sufragerie, este mult mai bine asa. O vreme am avut covor, apoi am lasat parchetul gol, cand a inceput Sabina sa mearga am pus blana, din primavara eram iar cu parchetul. Ideea de mocheta nu mi-a placut niciodata, dar acum am gasit una groasa si care se potriveste cu restul mobilei, fetele sunt fericite si culmea ca-mi place si mie si nu ma mai stresez cand stau pe jos sau umbla desculte.
andata spune:
Inainte de toate, multumesc Andreea (serialbastre) si Elena (nicuratze) pt voturile de la concurs 

Ioana, multumesc de urari. Trecerea cu pricina nu are semafor. Norocul lui insa a fost ca la trecere oprise o masina de politie, care i-a acordat prioritate. Asta care l-a lovit a venit pe langa masina de politie si daca nu ar fi fost politistul pe faza sa il urmareasca si sa ii faca semn sa treaca pe dreapta probabil ca ar fi fugit de la locul accidentului. Tot politistul a sunat si la 112, ca al meu nu stia nici ce l-a lovit! Pe mine m-a sunat din ambulanta...
Voi sunteti bine? Tu cum te mai simti?
Carla, multumesc mult pt recomandare. O sa caut maine sa ii cumpar. Ce fac fetele?
Andreea, 
. Scuze de mesaje. Nu prea am stiut pe ce lume am fost azi si telefonul a ramas acasa cat am fost la ML. Sigur a incaput pe mana teroristei, ca pe ea nu am mai tarat-o dupa noi. Trec si eu sa votez acum pozicile tale, pup cu drag.
Bijuterii unicat
blog de mama
Blogul lui Mihaita
dicirstea spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui andata Inainte de toate, multumesc Andreea (serialbastre) si Elena (nicuratze) pt voturile de la concurs ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ioana, multumesc de urari. Trecerea cu pricina nu are semafor. Norocul lui insa a fost ca la trecere oprise o masina de politie, care i-a acordat prioritate. Asta care l-a lovit a venit pe langa masina de politie si daca nu ar fi fost politistul pe faza sa il urmareasca si sa ii faca semn sa treaca pe dreapta probabil ca ar fi fugit de la locul accidentului. Tot politistul a sunat si la 112, ca al meu nu stia nici ce l-a lovit! Pe mine m-a sunat din ambulanta... Voi sunteti bine? Tu cum te mai simti? |
Nu pot sa cred

iti dai seama ca daca nu era masina de politie alaturi nu-l mai prindeati nici la pastele cailor!Ala e un criminal si sper ca va primi ce merita!
Multa sanatate sotului si refacere rapida!
CAPRA CU 2 IEZI

mamica lui Matei Constantin
(21.05.2007) si a lui Theodor Cristian
(03.06.2009)MINUNEA MEA
www.flickr.com/photos/11558563@N06/" target="_blank"> A DOUA MINUNE 2
A DOUA MINUNE
www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Ajutati-l si pe Darius!
Sa o ajutam pe Georgi sa mearga
Manu - papusa fara picioare

. L-am cunoscut cand eram de varsta Sabinei si apoi am lucrat cu el si cu Andrei pana acum 5-6 ani, inca nu pot realiza ca s-a dus alaturi de Vieru, sotii Teodorovici, Tatiana Stepa si Emilian Onciu
.