Gravidute&Mamici de IASI (121)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns btz_ovi spune:

Buna seara!!!

Anilasa am citit ca ai fost la dr Stan la consultatie.Imi poti spune,te rog frumos,cum a fost?Si pt ce problema ?Paul are transaminazele mari la ficat si dorim o interpretare a analizelor si am decis sa mergem la el maine seara.
Ti-as ramane recunoscatoare daca mi-ai putea da cateva informatii despre el.

Apropo,am vazut ca ai vb de vitaminele de la Forever.Si eu am luat Kids in sarcina,un faloc ce-i drept ,le-am oprit dupa nastere iar cand am reinceput cu ele am observat ca il agita foarte mult pe Paul.

Acum nu vreau sa mi-o iei in nume de rau,insa nu as fi prima care ar pati asa ceva.Mai multe mamici au semnalat aceasta problema,au dat copilasilor aceste vitamine urmand sfatul reprezentantilor insa dupa o perioada toti copilasii au avut probleme cu stomacelul de la ele.Daca ar fi fost un singur caz as fi crezut ca e o concidenta,insa mai multe cazuri semnaleaza deja o problema.
Tu sa nu te superi pe mine,eu iti spun doar parerea mea,am observat si eu pe pielea mea cum de la ele,prin laptele meu,Paul e nervos,agitat,plangacios.

Le-am luat la sfatul surorii mele,dansa e foarte "obsedata" de aceste produse de la Forever,nu contest faptul ca sunt bune,insa folosite pe termen lung provoaca diverse afectiuni.

Si nici nu am incredere in ele,pe nici un recipient nu figureaza o certificare ISO sau un prospect.

Asta e doar o opinie si atat.
Pupici!!!!!!!!!!

Bytz si Ovi, parinti fericiti de PAUL CHRISTIAN 21.07.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia-stefy spune:

Va ofer o fierbinte....

Stefy vad ca nu a mai facut nici febra, nici de altceva nu s-a mai plans. As vrea sa cred ca a fost un episod trecator....

Ani, eu mananc multe fructe si Stefy cu mine... Incearca sa ii dai fructe si legume mai mult. Tot ce e in recipient contine si chimicale pe langa vitamine.

Andreea, nu sta in baza faptului ca durerile de cap sunt de la sarcina. Eu n-am avut nici dureri de cap si cu atat mai putin de inima. Du-te la un control, ca s-ar putea ca sarcina sa-ti fi starnit anumite glande sau organe. E adevarat ca da somnolenta... din considerentul ca ficatul lucreaza mai greu, munceste pentru doi, dar nu migrene. O durere de cap suportabila poate, dar nu mai mult. Nu vreau sa te sperii, dar daca mai continua, eu zic sa faci niste analize mai serioase...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Citat:
citat din mesajul lui oana_oana26

Alina, am fost si noi la ortotech dimineata pe la 11 si ceva.
Daca stiam largeam echipa ca cica suntem cam "vecine"
Pup

Mamica fericita de doua buburuze

http://lb2f.lilypie.com/P2KQp2.png

Voi ce problemuta aveti?! Matei are plaftus la ambele picioare! Si ii trebuie ghetute ortopedice! I-am facut modelul mai decupat, pe albastru! Avem de asteptat!
As vrea sa aflu si eu mai multe de la parinti ai caror copii poarta!

Alina-Mirela mami deMaria(14.09.2010),Matei (15.05.2009) si David (27.06.2007)

POZE

Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra

Mergi la inceput

Buna! Am lipsit ieri ca m-am bagat pe treaba un pic, ca s-au cam adunat! Stiti ca azi e sarbatoare?! Si sambata!
Am avut lectie deschisa la David la gradinita! A fost frumos! Erau o adunatura de plangaciosi la vederea parintilor! Mi-a placut cum a fost! Au cantat ceva "mimat", au identificat fructele, desenat, lipit, pictat! La urma au primit bulina rosie pe manuta!
Cand am mers cu Matei la Ortotech am asteptat un pic! Acolo mai era un baietel de varsta lui. Blondul meu m-a foit peste tot pe cand celalalt copil era linistit!
Aseara am mers la medicul de familie! Matei are ascultatie pulmonara asa ca suntem pe Klacid!
Maria si David sunt bine! Fetita are 5300g si e lunguta! Papam doar san si e o cuminte!

POZE

Cum a aparut Printul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana_oana26 spune:

Alina,
trimit PM

Mamica fericita de doua buburuze

http://lb2f.lilypie.com/P2KQp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anilansa spune:

Buna dimineata
Vin si eu la o cafea ... l-am dus pe Darius la popii si eu sunt la munca.... dupa ce am citit mes voastre cred ca iau masuri ... nu ii mai dau lui Darius vitamine ... dar de terminat le va termina sotul

ella, am fost dimineata si am luat aparat salin de la Tehnica medicala de langa Hala... e 120 Ron.

btz_ovi... multumesc pt informatii in legtura cu vitaminele... eu lui Darius ii daudoar 1 pe zi si nu tot timpul... cei drept uit de ele si nici nu imi place sa bag chimicale in copil.... stai linistita ca nu ma supar delc la nici o parere/ sfat care mi se aduce.
In legatura cu Dr. Stan, azi are program de la 4.30 - 8.00, consultatie e 30 ron fara programare ... Eu de cate ori am apelat la el ... am fost multumita, e o persoana cu care se poate discuta... si te lamureste ...la el am mer pt...furung - si nu am ajuns la chirurgie, receli mai usoare sau mai severe si chiar si la controale de rutina. Acum la utimul control la Darius a fost un control de rutina ... Sper sa fii si tu multumita si sa fie totul bine ... sanatate multa pupitului tau.... poate intra si Inesa, ca si ea a fost cu Bia la el.

iulia, asa cum am zis vitaminele le am in casa ... dar nu i le dau tot timpul ... mai mult le-am luat pt sot ca la ce stres are in fiecare zi e terminat... Darius papa foarte bine legume si fructe ... isi ia singur cate un mar, o para, banana, portocala si papa ... supa de legume e nelisita la noi in casa ... si cu foarte mult zarzavat.

aly, multa sanatate lui Matei

Alina cu Darius Gabriel
http://community.webshots.com/user/Anilansa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella10 spune:

Multumesc de informatie Anilansa;am intrat pe site si am vazut acolo;cred ca o sa ne procuram si noi unul...insa mai dureaza caci plecam intr-o mica vacanta

Ella mamica fericita de BIANCA ANTONIA(02.02.2008) si 18+

vine bebe

Mergi la inceput

Ani multumesc!
Ella unde unde?!

POZE

Cum a aparut Printul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anilansa spune:

ella, ne iei si pe noi .... unde

Alina cu Darius Gabriel
http://community.webshots.com/user/Anilansa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inutsa spune:

De mult nu am mai dat pe aici. Creste fata, scade timpul meu liber . Dar e f frumos, ma inteleg din ce in ce mai bine cu ea. E o pupacioasa, sociabila si lipicioasa daca cunoaste persoana.
Profitam de vremea frumoasa de afara si mai mult prin parcuri stam. Se joaca in parc, doarme in carut, o pun sa mearga pe jos si o ia la fuga, hlizindu-se, in directia opusa, cica ma pacaleste. De obicei plecam de afara pe la 6-7 seara, eu franta de oboseala, ea-plina de energie.
Am fost in vizita la bunici, unde a smotocit pisica, saraca. In week-enduri mergem la mine la tara, bucuria ei, toata curtea e a ei, ii hraneste pe ham-ham si pe pisica. E comica tare.
Eu mai am cateva sedinte la stomatolog si scap . Dar mai astept sa vina "finantele" pe card.

Am vazut o gasca mare de gravidute, carora la urez bun venit si sarcini usoare!

btz am fost si eu la dr Stan si am fost multumita de el. Si noi cu furuncul si apoi cu ceva respirator. Dar cand am avut mai mare nevoie de el si il sunam in disperare [eu fiind la tara atunci , deci nu puteam sa merg direct la el] , nu mi-a raspuns niciodata la tel. Si l-am sunat ceva, nu gluma! Nu stiu ce sa zic, poate cu pacientii "veterani" nu e asa, dar eu asa am patit. Ca specialialist e bun, nu am ce zice. Dupa episodul ala, nu am mai mers la el. Daca vreodata nu o sa am cum merge la pediatrul la care am mers ultimele dati, o sa ajung la el la cabinet.
Cam asta e

Mai intru la "scarpinat" limba si altadata, ca acu merg la tara
Un week-end fain!

Inesa, fericita de Bianca-Maria (14 iulie 2009)

Mergi la inceput