Nou stil de viata! ( 304)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Zuzilici spune:

Dragelor multumesc de urarile pentru Isabella. Am domnisoara de 5 ani.
Din pacate e un pic racita asa ca am amanat petrecerea cu invitati pe weekendul viitor. Azi i-am dat cadourile si diseara petrecem lejer in familie cu un tort si-o sampanie, ceva.

Meniul meu de ieri:

MD:1/2 felie de paine cu branza+ardei,rosie,castravete, cafea cu lapte
G: o portocala
P: Salata verde mixta cu rosii, ardei si carne de porc cu dovlecei
G: 1 iaurt activia cu seminte de in
C: salata verde cu ridichi si ceapa verde
Apa cu lamaie.

Ieri am mers pe jos vreo ora in adidasi www.bayareakicks.com/wp-content/uploads/2010/09/AVIA_Women_A9995_Avi_Motion_iShape_Toning_Shoe.jpg" target="_blank">acestia si azi ma cam dor muschii picioarelor. Am facut si 20 de abdomene.

Delia sper sa te-ajung din urma la 100 de bucati pe zi.

Donna merg acum sa te trec in listuta.

Mik ce bunatati faci de pasti?

O zi buna tuturor!

Zuzilici de Isabella Maria (21.04.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hcclara spune:

Salutare.am ajuns cu bine ieri dimineata in ro, ce bine e la ai mei, boierie sa fii musafir si sa nu faci nimica.
Zuzi pupici pt Bella,sa va traiasca la multi ani, sa fie sanatoasa si sa aiba numai noroc in viata.

noi in pregatiri de nunta, mergem la bunici de Pasti, vizitam rude...

va pup pe toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mik spune:

Zuzi, am sa fac oua rosii cu vopsea de acum un secol, miel la cuptor, o pasca.
Nu-mi place sa gatesc mult si sa pastrez in frigider.

Sarbatori fericite, dragutelor !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delidana spune:

Salutare!

Mik, ai idee cu ce pot vopsi ouale daca n-am vopsea de oua? Pe aici n-am vazut asa ceva.

Claudia, cine se insoara/marita?

Zuzi, asa imi placi, activa si bine dispusa. Sa porti cu placere adidasii. E important sa ai incaltaminte comfortabila si adecvata. Ai mei au si o parte din pinza care lasa piciorul sa respire.

Mi-am facut exercitiile pe ziua de azi, 1 ora mers, 100 abdomene, genuflexiuni si exercitii cu de 3 kg fiecare.

Cred ca miine fac si eu ceva dulce, weekendul asta avem aniversarea casatoriei, nici nu-mi vine sa cred ce repede au trecut anii.

V-am pupat dragelor, mai treceti pe aici intre 2 sarmale si un cotlet de miel.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mik spune:

Delidana cind eram in Mexic am incercat cu sfecla rosie si cu coji de ceapa si nu a mers.
Am citit ca se poate face cu hirtie creponata. (acum nu stiu daca s-ar gasi asa ceva la tine).

Mergi la inceput

Buna seara tuturor!
Azi am fost mai mult pe fuga si de mancat am cam uitat.

Meniul de azi:
MD: rosie , castravete , ardei si ceva branza feta + cafea cu lapte
G: 5 nachios cu salsa si 3 covrigei mici
P: ( pe la 5 seara): ciorba de zarzavat
C: salata verde cu ridichi si ceapa

Fetelor ma dor muschii picioarelor in spate dar au inceput sa mi se puna si carcei.

Delia la magazinele alimentare in departamentul de baking nu exista colorant alimentar pentru cocaturi? Sa stii ca eu asa ceva am folosit cand n-am avut vopseaua clasica de-acasa.

Claudia ma bucur c-ati ajuns cu bine in tara. Ce nunta pui la cale?

Mik si eu la fel de slabut am sa pregatesc de pasti. Ma gandeam insa ca daca mi-ajuta vremea sa fac mielul la gratar.

Donna tu cum stai cu pregatirile de Pasti?

Dragelor va pup pe toate si va urez spor la treaba.

Mergi la inceput

'Neata,

Mik, hirtie creponata s-a putea sa gasesc dar nu prin zona unde stau. Poate miine, daca merg in oras. Cum anume se vopsesc ouale cu ea?

Zuzi, am colorant alimentar. Cum se vopsesc ouale cu el, pur si simplu le bag in apa cu colorant si le las acolo o vreme? Apa sa fie calda sau rece? Si se coloreaza, nu se ia vopseaua?
Ai grija sa n-ai cumva adidasii legati prea strins.
Eu imi iau numai adidasi din gama running shoes, ceva de genul www.kaboodle.com/reviews/adidas-womens-microbounce-lt-running-shoe-lt-granit-pink-8.5-m" target="_blank">ASTA. Sint comfortabili si foarte usori.

Un weekend frumos tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns donna79 spune:

Ziua buna, doamne frumoase!

ZUZI...eu nu gatesc de data asta, se ocupa mama . Abia am reusit, pasand copilul la sot, sa fac o curatenie si azi dimineata doi cozonacei frumosi
In meniul de maine avem oua, drob, sarmale, c iorba de curcan... traditional.

Mi-e cam teama sa ma cantaresc marti, dupa doua zile cu musafiri..

Dar pana atunci... va imbratisez pe toate si va doresc sa petreceti un Paste fericit, cu pace si lumina in case si suflete, alaturi de cei dragi!

..............................................................................................
Donna, mamica lui Tudor-Gabriel (04.10.2010)

Sa-l ajutam pe Bibi sa se faca mare! http://viatacudba.blogspot.com/
Puteti ajuta donand sau cumparand de la Bazarul umanitar

Mergi la inceput

Buna dimineatza! Tocmai am terminat de vopsit ouale.

Delia pui colorantul in 125ml apa la fiert si pui o lingura de otet. Ouale fierte in prealabil si inca caldute se pun in compozitie si se tin 2-3 min sau oana culoarea s-a prins de ele. Se scot pe o foaie de hartie alba si cand s-ai racit se ung cu putin ulei. Eu de obicei iau un pad de demachiant il imbib in ulei si dau ouale care devin lucioase si lock the color. Scuze de limbaj.

Succes!

Dragelor va pup pe toate si plec sa-mi cumpar carnea de miel. Am sa revin dar daca se iveste ceva si nu reusesc, va urez de pe acum tuturor: Sarbatori feticite si fie ca lumina sfanta sa va bucure sulfetele si casele.

Mergi la inceput

Zuzi, am reusit sa vopsesc ouale inainte sa citesc raspunsul tau. Am cautat pe google o "reteta" si le-am pus in apa colorata la temperatura camerei. Au iesit interesant, desi nu uniforme. Oricum, mie-mi place tare mult rezultatul si iti multumesc mult de tot pentru idee. Mie nu mi-ar fi dat prin cap sa folosesc colorant.

Mergi la inceput