Nou stil de viata! ( 304)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns donna79 spune:

Buna dimineataaa!

Eu prima, eu prima... am 87.9 ... va rog sa nu ma lasati sa ma fac de ras singura! astept biceeeee si un numar considerabil de porci. Nu numai ca nu am slabit dupa nastere dar am mai si luat 3kg. De azi ma declar activa si nu ma mai ascund dupa motive de genul: alaptez, deci trebuie sa mananc.
Am repus cantarul de bucatarie in drepturi ca pana acum l-am folosit doar pentru a cantari mancarea copilului, azi imi scot notitele din 2009 si sper din toata inima mea sa repet experienta de atunci (-18kg) si chiar s-o depasesc.

ZUZI , ce dor mi-a fost de voi. Juniorul e bine, multumim, creste vazand cu ochii. La luarea de mot n-am ajuns inca, abia are 6 luni, ne vom ocupa de dez-motare la 1 an.

Meniul pentru azi:
MD - cafea, un iaurt mic+30gr cereale
P - pui la gratar cu fasole pastai
C - salata cu de toate.

Va spun diseara daca am respectat meniul sau nu.

O zi buna tuturor!

..............................................................................................
Donna, mamica lui Tudor-Gabriel (04.10.2010)

Sa-l ajutam pe Bibi sa se faca mare! http://viatacudba.blogspot.com/
Puteti ajuta donand sau cumparand de la Bazarul umanitar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mik spune:

Bine ai revenit, Donna !

Raport : 50,4kg, vreau sa ajung la 48kg, caci arat pufoasa si nu-mi place.

Meniul de azi :
- cafea neagra si piine prajita cu dulceata de afine
- fasole verde, carne de miel, un iaurt, un mar
- salata verde cu ceapa verde, putina brinza, o felie de piine.

Ceai si apa cit e ziua de lunga.

Revin spre seara cu biciusca in mina.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

heelloo

zuzi

va rog frumos,sa ma scoata si [pe mine cioneva din lista de gravi plssss!! multumesc

raport 55 kg!!!!!!! la 1,69 m!!!!

mamica implinita de fetita si baietel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Zuzilici spune:

Buna dimieatza suratelor.

Raport dezastruos: 93 kg.

Meniul de ieri:
MD: paine cu o felie de cascaval si ardei verde + Cafea cu lapte +
P: o salata verde cu rosii, masline si somon afumat destul de mare dreasa cu otet balsamic si ulei de masline
G: 1/2 portocala + 1 activia cu boabe de soia prajite
C: 1/3 din salata de la pranz + 2 linguri de salata de fasole uscata facuta cu ceapa, ardei, morcov.

Donna scuzele mele , am interpretat gresit data de nastere de la semnatura. Au inceput sa-i iasa dintisorii lui Tudor?

Delia ! Ai vreo modalitate de-a scoate fetele din barlogurile lor? Cum te mai simti?

Mik pai eu cred ca tu ai nevoie doar de ceva sport, nimic altceva. Zau ca la 50.4 nu prea cred ca esti asa pufoasa...

Dragelor ultima strigare ... ma mai aude cineva...cine vrea sa ne mai dea binete....hai ca v-astept cu drag si chef de vorba dupa cate se pare.

Zuzilici de Isabella Maria (21.04.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Zuzilici spune:

Citat:
citat din mesajul lui donna79

Buna dimineataaa!

Eu prima, eu prima... am 87.9 ...

Donna daca tot mi-ai dat raportul fii buna si da-mi si inaltimea ca sa te pot trece in listuta. Si data ta de nastere o vreau.

O zi buna tuturor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delidana spune:

Buna dragelor,

Am reusit sa fac o plimbare de 1 ora azi. Orice minut de miscare conteaza.

Zuzi, inca nu m-am apucat de programul acela, azi char aveam chef de mers.

Am avut abonament la sala dar dupa vreo 2 luni nu m-am mai dus. A trebuit sa renunt pentru citeva zile, apoi acele zile s-au transformat in 1 saptamina si uite asa....numai cind ma gindesc sa ma duc inapoi ma apuca lehamitea. Drept urmare incerc alte variante de miscare si momentan sint la faza de mers pe jos 1 ora/zi. Treptat sper sa ma apuc si de abdomene si exercitii cu ganterele.

Conform informatiei de pe prima pagina, ziua de raport e in Mai, da?

Donna, bun venit!

Mik, ce ma bucur ca esti alaturi de noi!
Eu cred ca trebuie sa ma duc in Franta ca sa slabesc, am auzit ca francezii maninca putin si bun, adica exact ce-mi trebuie mie. Si daca e sa ma iau dupa meniurile tale, vad ca zvonurile sint adevarate.

V-am pupat dragelor, pe miine.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Zuzilici

Donna daca tot mi-ai dat raportul fii buna si da-mi si inaltimea ca sa te pot trece in listuta. Si data ta de nastere o vreau.

O zi buna tuturor.

Pentru lista: 1.63m, 12.06.1979

Evident, nu m-am tinut prea bine de plan... am avut cateva gustari: un morcov, o jumatate de para, cateva felii de portocala, un baton de cereale. iar la cina am mancat doi crackers de graham cu ceva branza.
Oricum, am mancat mai putin decat pana acum dar parca tot imi e foame. Stiu ca va mai dura ceva pana ma voi obisnui...

ZUZI ...Tudor nu are dintisori inca, doar nervi...
DELIDANA, MIK, mutumesc pentru primire!

..............................................................................................

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delidana spune:

Salutare dragelor,

Mi-am facut plimbarea de seara, 1 ora, apoi niste exercitii cu si 100 abdomene. Ma simt mai bine.

Zuzi, eu iti zic de pe acum LA MULTI ANI pentru Isabella! Sarbatoriti in weekend?
Mi-ai facut pofta de somon afumat. O sa caut sa vad daca gasesc asa ceva pe aici.

Carmen, mai vino seara pe la noi....cum era cintecul?

V-am pupat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mik spune:

La multi ani, Isabella, fetita dulce de Zuzi !

Ieri nu am lucrat caci miercurea am liber si copiii stau acasa. Asa ca am gatit bun-bun si am mincat ca un purcel. Rau !

Meniul de azi :
- biscottes cu gem de gutui, cafea neagra
- o felie de carne de miel, vinete grecesti, iaurt simplu, mar
- salata verde cu ceapa verde si castravete. putina brinza. un fruct

Ieri m-am urcat nitel pe bicicleta si am citit dind din pedale. Altfel mi se pare timp pierdut.

Va pup in grup pe toate.

Mergi la inceput

Hello!

La multi ani cu fericire si sanatate pentru micuta Isabella!!!

ZUZI... petrecere frumoasa!

Azi pana la ora asta n-am dat pe afara de cumintenie in privinta mancarii, dar... nu-i bai, Ma straduiesc mai mult de acum incolo.

Va pup pe toate!

Mergi la inceput