Nou stil de viata! ( 304)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns hcclara spune:

Buna fetele, vad ca a murit subiectul, ce mai faceti?
Violeta la multi ani!
La multi ani tuturor celor ce poarta nume de flori!

Noi mai avem putin si plecam in ro, abia astept, cu kilele sunt ok, am slabit nu cat as fi vrut dar e ok, arat bine.

Eu va doresc un "Paste fericit" si fie ca invierea Domnului sa va aduca
tuturor multa liniste si pace in suflete.
va pup pe toate cu drag.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delidana spune:

Buna,

Violeta, la multi ani de ziua numelui!

Claudia, uite eu mai bintui pe aici.
Multumesc frumos pentru urarile adresate cu ocazia zilei tatalui meu. Ai memorie buna, ca eu n-am zis nimic.

Khristin, mai povesteste-ne cum e la sala. Cum te mai simti, ai mai slabit?

Eu de miine vreau sa ma apuc de programul asta, jumate de ora de exercitii, daca vreti dati click pe www.sparkpeople.com/resource/fitness_plan_generator_details.asp?id=99" target="_blank">LINKsi poate se mai inroleaza careva alaturi de mine.

Am avut vacanta o saptamina ca a fost Anul Nou aici, si am profitat de asta ca sa fac o curatenie generala. Cam asta a fost activitatea mea fizica. De miine, iar la munca.

Haideti, poate mai resuscitam subiectul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Zuzilici spune:

Buna seara si La Multi ani! tuturor sarbatoritilor de pana acum. Sa fiti sanatoase si sa va fie pui plini de sanatate si noroc.

Am actualizat listuta si sper sa ma trageti de maneca daca am omis vreo eroare.

Marilena sincere condoleante si sa stii ca daca te-as avea pe-aproape te-as imbratisa cu mult drag. Doua lucruri vreau sa-mi spui: Cum e Mara si care-s cele 2 lucruri pe care ti le-ai propus pe anul acesta.

Dordia La multi ani sanatosi lui Tudorel si sa fie norocos in viatza si plin de realizari. Sper c-ati petrecut bine de ziua lui.

Sa ne traiasca cu numele toate Florile si boboceii subiectului: Camelia, Violeta, Yasmine, Lilly, Delia, Iasmina cat si cei apropiati care-si sarbatoareaza ziua de nume astazi.

Delia, Mephala, Khristin felicitari pentru sala.

Cami feliitari pentru slabit si multumesc pentru dieta. &

Violeta sper sa-ti fi trecut depresia si sa te-apuci de treaba.

Cludia drum bun in tara si Paste Fericit! si voua alaturi de cei dragi.

Rolo feliciarile mele si sa fie intr-un ceas bun.

Si am avut o tentativa de bb2 dar a esuat. Poate c-am sa mai incerc totusi sa vorbesc cu Barza , vorba Isabellei.

Vik, Mik, Lou, Cris, Emilia, Mihaser, Gusta v-am citit si sper sa ne intalnim mai des si sa ne vorbim mai serios anul acesta.

Imi dau seama pe zi ce trece ca viata e prea scurta ca sa tot aman slabitul de pe-o zi pe alta.

Dragelor va urez o saptamana usoara si sper sa va scriu mai des de-acum inainte.

Zuzilici de Isabella Maria (21.04.2006)

Mergi la inceput

Buna dimineatza!
Dragelor miroase a primavara la voi ca la mine nu prea...Ieri a fost o vreme nebuna, nebuna, nebuna.... ninsoare, ploaie, grindina, soare toate in aceasi zi si foarte periodic adica mai precis 2 min. soare apoi ningea cu niste fulgi mari si frumosi de-ti era mai mare dragul sa-i privesti ca dupa alte 2 minute sa se transforme in grindina ... ploaie ... iar soare...si tot asa.

Khristin cred ca esti de acord cu mine cand scriu asta. Cum ati petrecut-o ieri pe Yasmine? Ceva poze mai noi ai? Si cum merge sala? Ai ajuns la kg. dorite?

Mephala la tine cum merge sala? Ce-ti fac baietii? Despre ce documente se vorbea mai inainte pe subiect? Am citit propunerea ta si-ti predau stafeta pentru a face schimbarile necesare. Sunt de acord cu mai multe siteuri postate pentru inspiratie insa cred ca ne-ar trebui ceva care sa ne faca sa postam mai des. Fetelor hai veniti si voi cu cate-o idee ...

Delia sa stii ca m-ar tenta si pe mine niste Yoga pentru intinderea muschilor ...dar la slabit ajuta sau nu prea? Ce mai face Negruta? Nimic de raportat in domeniul animalelor? Ai mai avut vreun intrus in ultima vreme?

Ruxi cum iti place Sibiul? Am incerat sa-ti vad pozele dar nu mai sunt acolo. Poti sa-mi dai un alt link sau o invitatie?

Louisea am incerat s-o vad pe Melina si n-a mers nici link-ul care-l salvasem de la tine. Se poate sa-mi mai trimiti o invitatie, please!

Emilia felicitari pentru videoclip si la cat mai multe.

Violeta cum te mai simti? Hai iesi din butoi.

Cami stiu ca n-ai timp dar macar evolutia kg. o vreau pentru listuta. Il pe Raducu si pe mami cu ambitie.

Vik draga mea spune-mi ca nu ne-ai parasit. Banuiesc ca acum ai chiar mai putine kg. decat ceel dinainte de-a ramane gavida cu Letitzia dar sper sa ne mai tragi pe noi macar de maneca/urechi daca o luam razna... Te Vikingo si te-astept sa ne scrii ca tare mi-e drag sa te citesc.

Mik gata ai terminat cu Mexicul? Esti in Franta definitiv?

Gusta astept sa-mi scrii de Mara si de pregatirile pentru Pasti. Stiu ca tu intotdeauna faci cate ceva mai special. Te-ai apucat de gradinarit sau e inca prea frig?

Dragelor va doresc o saptamana cat mai placuta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mik spune:

Zuzi, sunt in Franta cu copiii de la inceputul anului.

Si a mine e venit primavara cu soare si flori, cald mai putin.

Fetele, tre' sa ne mobilizam, sa ridice mina cine (mai) arata ca o zina, ca la mine nu e cazul, m-am facut pufoasa rau.

Ma deghizez in Delidana ( Delia) si scot biciul daca miine nu dati raportul.
E clar ?

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Mik

Ma deghizez in Delidana ( Delia) si scot biciul daca miine nu dati raportul.
E clar ?

Mik.

Bravo Mik scoate biciul de la naftalina ca se pare ca e cazul.

Eu am nevoie de vreo cateva bune rau de tot ca nu mai tine figura. Nu m-am cantarit ca si-asa is inca un pic depresiva dar sunt sigura ca nu stau bine deloc. Totusi se pare ca undeva in creierasul meu vocea de pe la 25 ani a inceput sa "tipe" ca s-a saturat de Marinusa Balenusa cu care se tot lupta de atata vreme si ca e timpul sa m-apuc serios de treaba. .

Hai dragelor iesiti din barloguri ...ca-i primavara pe-afara si-n curand trebuie sa ne punem costumele de baie...Aveti curaj!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delidana spune:

Salutare dragelor,

Zuzi, ma bucur tare mult sa te vad si sper ca barza sa treaca in curind pe la tine. Multumiri pentru re-actualizarea listei.

Mik, daca a-i vedea-o pe Delidana ai scoate doo bice, nu unu. Am 70 kg.

Sint cu rusii pe cap si nu m-am simit excelent azi. Gimnastica mea va trebui sa mai astepte.

Sint curioasa daca mai iese cineva din birlog.

Mergi la inceput

Salutare Delia!
Cu rusi sau fara rusi zi-mi repede ce-ai mancat azi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns donna79 spune:

Buna seara, doamne frumoase si deosebit de stilate!

Am vazut ca-i rost de bice si am venit sa incasez cateva M-am aberat rau in ultima vreme (culinar, desigur), am mancat ce mi-a picat in mana si rezultatul ... rezutatul il declar maine dimineata ca e zi de raport.

Noapte buna!

PS - poate trebuia sa intreb daca ma mai tineti minte...ca in ultima vreme scriu un mesaj la 6 luni ...ma mai primiti?

..............................................................................................
Donna, mamica lui Tudor-Gabriel (04.10.2010)

Sa-l ajutam pe Bibi sa se faca mare! http://viatacudba.blogspot.com/
Puteti ajuta donand sau cumparand de la Bazarul umanitar

Mergi la inceput

Buna Donna! Sigur ca-mi aduc aminte de tine asa ca bine-ai revenit si te-astept maine la raport. Ce-ti face baiatul? Cum ati sarbatorit luarea de mot?

Delia sa stii ca m-am inscris si eu pe siteul postat de tine.

Mephala sa stii ca te vad dupa masina aia de alregat ... asa ca nu te mai ascunde.

Lou ai inceput munca?

Mergi la inceput