Nou stil de viata! ( 304)
Raspunsuri - Pagina 16
Mik spune:
Nu, Carmen, ai 11001 mesaje !
Cami, imi place ca o faci stiintific. cintarit, analize, una-alta. Bravo !
Eu sunt tot asa, ma mentin fara efort, insa rid colegii daca servesc 2 bomboane de ciocolata in loc de una.
Bravo, Rolo, pentru sarcina !
Sa fie toate bine !
Unde e restul lumii, hai iesiti de pe unde sunteti (frigider, virful patului, dupa ecran de calculator.
(eu nu vreau sa moara subiectul, e clar, da ?)
va pup in grup pe toate
Delidana spune:
Salutare dragelor,
Carmen, sa-ti fie de bine si la mai multe!
Mik, eu am venit la raport, abia am sosit din oras unde am fost la film (The Rite - cu Anthony Hopkins) si mi-am luat citeva carti.
In rest toate bune, incerc sa ma tin de sala, am fost de 2 ori saptamina asta si miine va trebui sa mai fac ceva sport (mi-am propus un minim de 3 zile de exercitii/saptamina), am gantere acasa si o saltea, numai chef sa am.
A mai iesit careva din birlog?
khristin spune:
Salutare scumpelor,
Daca nu ma mai tineti minte, e absolut de inteles, pt. ca nu apuc sa intru pe DC aproape deloc in ultima vreme, ca sa-mi fac mea culpa, dar cu doi copii si un full-time nu mai ramane prea mult timp liber. Voiam sa impartasesc cu voi ca din ianuarie, m-au apucat nervii rau de tot, plictisindu-ma sa ma mai uit in oglinda si sa vad ceva ce nu-mi place (adica sa nu ma mai support), asa ca mi-am facut urgent abonament la gym, si mi-am luat si personal instructor to kick my butt really hard, ca-mi stiu bine lenevia . Asadar de o luna si jumate merg atat eu cat si soata de 4-5 ori pe saptamana la sala si sint mandra tare de lucrul asta. Needless to say cum simt ca mor incet la cat ma omoara instructorul . Partea buna e ca sint mai hotarata ca oricand, chiar uitandu-ma pe lista de aici, observai fara surprindere cum in cateva luni plus sarbatorile de iarna am pus toate kg la loc de unde plecasem asta vara, plus un pic mai mult daca e posibil asa ceva, nici mai mult sau mai putin de 76.8 kg. Dar ideea ca voi pierde din kg pana-n vara ma motiveaza fantastic. Ideal ar fi sa ajung la 60, dar acceptabil merge si-un 65 kg. Azi m-am intors de la munci...aka gym, dupa ce m-a muncit instructorul o ora pe masini de am crezut ca-mi dau duhul cu diverse activitati cu greutati, si apoi am alergat 55 minute pe banda. Dar s-a vazut in sfarsit rezultatul, am ars 670 calorii, si acul cantarul s-a miscat in directia buna.
Delidana, uite ai vazut pe mine m-ai scos din barlog .
Mik, 2 bucati de ciocolata ? Sorry, nu mai stiu ce e aia, dar nici nu-s curioasa Si oricum te invidiez rau pt. alea 50 kg ale tale
Cami, bine ai venit . Bucuroasa sa te vad pe aici, sa-ti traiasca flacaul cel chipes. Am vazut si pozele din Punta Cana si mi-ai starnit nostalgii. De-abia astept sa vina vara, sa fiu fit si sa mergem si noi la ocean in formatie de 4 de data asta !
Mephala, happy working out !!!! Si felicitari inca o data pt. documente!!! Acelasi lucru imi spunea si instructorul meu, ca degeaba exersezi daca nu ai grija la dieta.
Louisea, ce mai face Melina ? Cred ca s-a facut domnisoara mare de cand n-am mai dat eu pe aici…
Maine vreau sa merg la film cu fiimea, vedem Gnomeo and Juliet. Si tot maine avem liber, caci e Snowy Family Day!!!!!!! Asteptam doar vreo 15 cm de zapada Va pup si sper sa devin mai activa pe aici .
Cristina
Yasmine et Chris Anthony
The past is history, the future is a mystery, but today is a gift—that’s why it's called ‘present’.
gusta spune:
Buna seara.
Eu azi am ajuns acasa dupa ce l-am ingropat pe tata sambata.Simt ca ma pierd de durere dar nici sa plang nu pot.Parca tot trece pe langa mine si nu simt nimic.Dupa ce ma voi pune pe picioare revin la voi.
Rolo felicitari.
Pup toate fetele si spor la slabit.
Marilena si Mara Augusta
CRISCOSTY spune:
Buna! Noi suntem raciti cobza..dar cel mai rau este Dany..este acasa cu febra 39 si pe antibiotic. Eu ma tarai pe la servici si ma umflu cu ceai.
Cuscra condoleante D-zeu sa-l odihneasca in pace si tie multa putere sa treci peste aceasta durere
Rolo felicitari, sarcina usoara
khristin spune:
Marilena, sincere condoleante si multa putere sa treci peste incercarea asta!
Cristina
Yasmine et Chris Anthony
The past is history, the future is a mystery, but today is a gift—that’s why it's called ‘present’.
Delidana spune:
Gusta, condoleante. Ma gindesc la tine.
Khristin, bravo, chiar te-ai pus pe treaba.
Eu nu prea ma simt motivata zilele astea, m-am plictisit deja de sala dar stiu ca trebuie sa ma duc daca vreau rezultate. M-am gindit si eu la un antrenor personal dar nu stiu daca merita banii.
Momentan ma lupt cu o infectie la urechea dreapta si am o durere de cap sublima as putea spune.
Crys, multa sanatate.
khristin spune:
Delidana, hai ca am ramas doar noi pe baricade, se pare...Nici eu nu pot sa spun ca sar intr-un picior de bucurie, dupa o zi de munca si cei doi ai mei mici care-mi fac capul mare, dar ma gandesc ca e singura solutie sa mai dau jos din kg . Eu sint genul care nu depun prea repede, dar si dau foarte greu jos . Cat despre personal trainer, in cazul meu, nu puteam sa fac exercitiile pe care le fac acum cu el, caci nu aveam habar de ele. Si nu ma refer la machines, ma refer la diverse squats cu greutati, free weights in toate pozitiile imposibile Asa ca cel putin am invatat ceva, si pot sa le fac si singura appoi. Am observat ca in cazul meu, cel mai bine se vad rezultate la cantar dupa ce alerg pe banda aproape vreo ora, aia ma ucide efectiv Sanatate multa, sa-ti treaca urechea si spor la sport sa ai
Ia sa vedem mai apare cineva pe aici? Weekend placut va urez tuturor
Cristina
Yasmine et Chris Anthony
Delidana spune:
Khristin, asa e, un antrenor te pune la munca si nu prea ai cum sa tragi chiulul.
Eu m-am cintarit azi si m-am ingrozit, am ajuns la "minunata" cifra 70! E clar ca trebuie sa-mi revizuiesc planul. Deocamdata astept sa-mi treaca durerea de ureche si ma tratez cu antibiotice si calmante.
Se vede ceva la cintar de cind te duci la sala? Cind ai inceput?