Nou stil de viata! ( 304)
Raspunsuri - Pagina 11
gusta spune:
Neatza la pranz.
Kg mele stau bine scrie cu rosu Zuzi 61 si o mica vacuta de olanda.In rest nici nu are rost sa comentez.
Carmen eu citesc dar ce sa scriu ca ma umflu ca o mica vacuta si dulapul cu dulciuri e din ce in ce mai variat.
Ieri am reusit sa imi invinetesc un ochi ca de sunt sef la prostii.
Marilena si Mara Augusta
vikinga spune:
Mephala cred ca ori au slabit toate fetele ori toata lumea pe facebook:)Ori acum in prag de sarbatori, mai bine nu vorbim de slabit:))Eu am 70.5kg. La kg astea eram cind am ramas insarcinata cu Letizia. Inca vreo 3-4 sa slabesc si e numai bine la inaltimea mea.Tre sa pun niste poze, dar sa le fac intii.De craciun nu mi-am planificat mari mincaruri si dulciuri. In nici un caz. Usurel si mai finut de data asta. Nu a fost usor sa slabesc atita, ar fi pacat sa pun pe mine la loc. de revelion mergem la resto toti 5, nu se va fuma acolo, or sa fie multi prieteni si alte familii. si cind nu mai tine, mai ales cu cea mica, venim acasa si continuam in doi.Vikinga cu cei mai frumosi vikingi: Letizia, Nadja si Aldo
emilia.m spune:
Buna fetelor.
Eu n-am mai dat nici un semn de viata in ultima vreme din cateva motive obiective. Primul e work-related. Se apropie inchiderea de an si e criminal pt cei din domeniul financiar care lucreaza in firme cu deficit de personal.
In al doilea rand am lipsit pt ca si in timpul liber am muncit ajutandu-mi sotul sa filmeze un videoclip la o piesa de-a lui. Apar si eu in videoclip in mai multe secvente si o sa ma vedeti imediat ce va fi gata si incarcat pe Youtube. Ma gandesc ca intr-o saptamana ar cam trebui sa fie ok si vi-l dau sa il vedeti, sa il ascultati si mai ales sa ma vedeti ce mandra sunt la 58 kg.
Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai.
violeta70 spune:
Buna fetelor!
Nu am disparut, insa nu am o stare prea buna. Se pare ca serviciul scartie, rau, si in plus mai sunt si depresiva, pe motive bine stiute, asa ca, vorba Gustei, de ce sa va "acresc" cu problemele mele?
Va doresc un week-end cat mai placut si Sarbatori Fericite!
Insa mai intru pana atunci.
Pupici
vikinga spune:
Citat: |
citat din mesajul lui emilia.m Buna fetelor.Eu n-am mai dat nici un semn de viata in ultima vreme din cateva motive obiective. Primul e work-related. Se apropie inchiderea de an si e criminal pt cei din domeniul financiar care lucreaza in firme cu deficit de personal.In al doilea rand am lipsit pt ca si in timpul liber am muncit ajutandu-mi sotul sa filmeze un videoclip la o piesa de-a lui. Apar si eu in videoclip in mai multe secvente si o sa ma vedeti imediat ce va fi gata si incarcat pe Youtube. Ma gandesc ca intr-o saptamana ar cam trebui sa fie ok si vi-l dau sa il vedeti, sa il ascultati si mai ales sa ma vedeti ce mandra sunt la 58 kg. Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai. |
emilia.m spune:
Gata fetelor. Videoclipul a fost lansat. Este simplu, home made, piesa e pentru adolescenti dar eu tot sper sa va placa.
Pe mine ma vedeti in a doua jumatate, in mai multe scene, prima in care ma dezbrac de un sacou (nimic XXX va asigur)
www.youtube.com/watch?v=4ywPHKRnyCs" target="_blank">http://www.youtube.com/watch?v=4ywPHKRnyCs
hcclara spune:
Salutare! ce mai faceti? slabutza activitate pe aici...
Mik, la multi ani pt Marcy, multa sanatate si noroc in viata!petrecere frumoasa.
Emilia felicitari pt videoclip, mi-a placut piesa, te-am zarit si pe tine, mult succes in cotinuare!
La noi e zapada mare, am de facut cumparaturi, copii au vacanta de marti, am facut bradul aseara, mi-am facut suvitze blonde, m-am tuns, imi sta bine, nu am poze, ma doare gatul din nou, de sarbatori suntem acasa, si la socrii...
eu va doresc tuturor Craciun fericit si un an nou asa cum va doriti!
va pup cu drag.
Gabrielama spune:
Am un moment de liniste, Filip doarme, Mara mazgaleste ceva, asa ca iaca va urez de acum Craciun cu liniste si fara excese alimentare!
Eu raportez 64 de kg, 8 dinti la Filip, unul in minus la Mara, un om de zapada in curte (care s-a cam topit..) si oboseala prea multa.
roxana1974 spune:
Va salut dragelor! Marturisesc ca am intrat un pic pe YM si am dat peste Ruxi si am pove putin...mi-era atat de dor de voi toate si de fiecare data cand eram online ma limitam din lipsa de timp si din disperare doar la citti mailuri si gata...nu am mai intrat pe DC "de atunci".
Mi-am ingaduit o mica pauza azi si v-am citit cele 11 pagini. Mi-a facut bine.
Zuziliceo ce tare ca ai incalecat. Eu nu ma mai pot tine departe de acest sport minunat si voi avea calutul meu odata! Jur!
Avem cai noi la Salicea, un cal minunat si puternic, cal de sport unguresc, o iapa pe nume Menta, o iubesc. Am si sarit cu ea un X...doar din trap, dar a fost fantastic pentru mine...inseamna atat de mult, e un vis implinit! sunt fericita! Prietena mea si-a cumparat cal intre timp si ea e atat de fericita! O sa pun poze la un moment dat...
Vikinga am citit ca te-ai facut vegetariana, ce tare! Acum am citit ce ai mai papacit da' de prind ceva idei bune de la tine, intotdeauna ai fost inventiva cu mancarica...eu intre timp m-am dat la peste, cam odata pe saptamana bag niste somon. Si eu am blocaj in fata carnii, dar din pacate nu neaparat din mila pentru animale (desi chiar nu sunt de acord cu sacrificarea lor) totusi motivul meu e din cauza de toxine care raman in corp in procesul de digerare a carnii...aici disputa poate fi lunga - o vesnicie, dar nu ne apucam de ea :-).
Fetelor dragi, vreau sa stiu de Anda (Carina) cine ma poate ajuta cu un tel (mi-am schimbat telefoanele si am pierdut multe numere). Oare mai scrie aici, nu am vazut-o nici in listuta de pe pagina 1.
Bebeluselor mai vin...macar zilele astea...si poate cine stie, ma resetez si ma reorganizez, deocamdata mi se intampla multe...si atentia mi-e impartita in prea multe directii.
Va pe toate si va urez Sarbatori Fericite!
Pe curand!
Roxa-boxa
bb_yasmi spune:
hello
va urez si eu : Craciun fericit si un An Nou plin de bucurii si implinirii!!
ne revedem la anul in martie (in februare voi naste) cand incep din nou un alt "stil de viata" .
mami de fetita cu codite 3+ si baietel nazdravan 32
AMR 8 sapt!!!!!!!!