Nov-dec2010- BV ANA,CRISIS! BV LETZY,DANAIT!(144)
Raspunsuri - Pagina 20
misticgirl spune:
Gata, sunt fresh acum! Am facut dus, m-am epilat, m-am dat cu creme, sunt gata pt intalnirea cu bebe, daca el asa vrea!
Doar ca in afara de pierderea dopului, nu sunt simptome, drept urmare sper sa apuc noiembrie in varianta 2 in 1.
Multumesc pentru sustinere, fetelor! Sper sa nu fie nevoie de motate pt mine pana saptamana viitoare ![]()
Anymona, asteptam poze cu micutul tau, te rugam! Daca ma opreste la spital maine, ne vedem ![]()
Beatrice, sper sa mai stea bebele tau la caldurica pana luni. M-am cam deprimat cand am citit mesjul tau si ai spus ca doctorul nostru nu este in week-end
. Daca ne apuca nasterea in week-end, ce facem? Eu nu vreau sa nasc cu alt medic (mai ales daca e vb de Florin Popescu, cu care nu am nimic personal, dar nu-mi inspira incredere maxima). Presupun ca de aceea mi-a spus dr Haiduc sa ma duc maine dim la Filantropia, sa vada daca mai tine sau nu colul pana luni. Eu maine ii spun sa-mi faca cezariana in cazul in care crede ca sunt sanse sa ma apuce in week-end si el nu este.
Claudia
37+
si
Nicholas (25.11.04)
marizta spune:
buna burtici
felicitari danait..totul va fi bine cu bebe tb sa fi optimista, felicitari letzy.........sa va traiasca bebeii si sa va bucrati de ei
HAI ANDREEA
off nasteti toate si chiar asa in decembrie cine mai ne tine si noua galerie...
fetelor voi aveti burtica tare cand stati in picioare?
33 + 
Doamne ai grija si de noi
misticgirl spune:
Doura si Miruna, va asteptam cu vesti bune de la control, sa fie cum vreti voi ![]()
kamik, eu am seri in care ma umflu la fata, cred ca depinde de ce mananc si de cate lichide beau.Am observat ca daca beau f multa apa peste zi, seara sunt cam umflata la fata, probabil ca retin lichide, nu stiu. Oricum, la prima sarcina m-am umflat mai tare decat acum. Picioarele mi se umfla aproape in fiecare seara (doar daca as sta numai in pat nu s-ar umfla). Mainile nu mi se umfla.
Claudia
37+
si
Nicholas (25.11.04)
crisis81 spune:

bag si eu un rand de:

HAI ANDREEA !!!

Multumim de aprecieri
! Am intrat si eu pe contul ursuletilor si am vazut cei mai superbi bebei

.
Ma doare un pic taietura dar in rest sunt f bine.
Bravegirl iti dadeam tie sfaturi de cum sa doarma Patrick singurel si asta al meu sta zi si noapte mufat si ar manca in continuu.
Ma uit la el si nu-mi vine sa cred ca este al meu, ca din mine l-au scos, nu-mi vine a crede ca am facut si eu un copil.
Mi-am facut tampoanele alea degeaba ca am foarte putine lohii.... schimb un always pe zi.... daca vreau.
Ma bag si eu la nani ca vad ca doame si asta.... azi noapte a stat mufat si eu nu m-am odihnit deloc.
Cris
mami de Teodora si
38+ cu
Sebastian Mihai
"Cele mai importante lucruri in lume au fost realizate de oameni care au continuat sa incerce chiar si cand se parea ca nu mai este nici o speranta." - Dale Carnegie
marizta spune:
fetelor puteti sa imi dati si mie adrs de yahoo si parola?
msss
33 + 
Doamne ai grija si de noi
allexxia_m spune:
Doura, Miruna sa veniti cu vesti bune de la control! 

misticgirl sa stea minunea ta pana cand vrei la caldurica! Stiu cum te simti caci si eu am doctora plecata 3 zile si tot asa, nici eu nu as vrea sa nasc cu altcineva .....
Asa ca sa ne rugam amandoua de BB nostrii sa mai stea pana luni la caldurica!
Mie la control, ieri mi-a zis doctora ca am colul putin scurtat dar inca este inchis, asa ca sper din tot sufletul sa ramana asa pana luni!
39+ 
Lidia_P spune:
Hai Andreea!!!
Felicitari la toate fetele ce au nascut si bebei sanatosi, mancacisi si necolicosi.
mami de
Ianis Andrei
ratusca83 spune:
beatrice, tu ai dat comanda pe 3suisses??? vreau sa iau si eu ceva si nu stiu in cat timp sosesc produsele![]()
..pupici
36+ cu
si ingeras in ceruri
AMR cat vrea "ratusca" mica!!!
Siuta spune:

HAI ANDREEA !!!

Sashenka, sa ne tii si pe noi la curent cu nasterea Andreei
!
Felicitari Dana si Lentzi 

! Sa aveti bebei sanatosi!
Kamik,si eu ma trezesc umflata dimineata , ma dezumflu iar seara cred ca mai pun 2 kg. Asta e, asa mi s-a intamplat si la prima sarcina !
Sugubina, bine ai revenit acasica
!
Vasari, sanatate multa Mariei !
Andreea, mamica de Anastasia si bb2
ukume24 spune:
Fewtelor ma puc si eu sa spal prima tura de hainute pentru bebe. Parca am emotii![]()
34+
Luca Stefan
S-a intamplat minunea mult asteptata!