Nov-dec2010- BV ANA,CRISIS! BV LETZY,DANAIT!(144)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ioana_Mami spune:

Ma scuzati ...
Eu sunt cu indicatile ca nu stiu sa umblu pe prima pagina
Nu vreti sa trecem pe prima pagina si contul pentru bebei?

Fericita 38+ Raisa Maria
................................................................
AMR ...cat vrea printesa...cine suntem noi sa stim ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danaint spune:

Lucas a facut un icter agresiv, e la lampa. Nu se stie de ce e asa agresiv:( a cerut din nou bibe.

Eu sunt bine, fara dureri. Ingrijorata doar...

s38 Lucas Petru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

Dana hai k totu se va termina cu bine

stiu k poate nu e momentu, dar eu m-am cam speriat cand am citit ce ai patit.
chiar nu si-au dat seama k pierzi lichid? tu nu ai simti nimic?
te intreb k eu am o senzatie k as pierde lichid. si vroiam sa stiu cum a fost la tine

Ralu si buburuza va
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt 30+ cu Natalia Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisuletzul spune:

dana....totul o sa fie bine!!! la noi exista numai bine si foarte bine

Kitty

34+
Mami si TATI(in special) in pentru ca au o cu numele de Eva Maria !!!

AMR 5 sau 6 SAPTAMANI!!!....sau cel putin asa sper....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ratusca83 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ioana_Mami

Ma scuzati ...
Eu sunt cu indicatile ca nu stiu sa umblu pe prima pagina
Nu vreti sa trecem pe prima pagina si contul pentru bebei?

Fericita 38+ Raisa Maria
................................................................
AMR ...cat vrea printesa...cine suntem noi sa stim ?

ioana...rezolvat..am trecut contul langa cel vechi...

dana, suntem langa tine..nu te speria...o sa vezi ca totul va fi bine

35+ cu
si ingeras in ceruri

AMR cat vrea "ratusca" mica!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anya2010 spune:

Citat:
citat din mesajul lui danaint

Lucas a facut un icter agresiv, e la lampa. Nu se stie de ce e asa agresiv:( a cerut din nou bibe.

Eu sunt bine, fara dureri. Ingrijorata doar...

s38 Lucas Petru

Doamne ajuta sa fie totul bine!Suntem alaturi de tine.

Ana 38+ cu Gabriel
Mult a fost putin a ramas..6 Nov e aproape!!
Minunate sunt lucrurile tale Doamne!
Minunea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EvaF spune:

Citat:
citat din mesajul lui crisuletzul

Eva...din cate vad baietelul tau are o slabiciune pt castraveti
e un dulce!!!!

Kitty

34+
Mami si TATI(in special) in pentru ca au o cu numele de Eva Maria !!!

AMR 5 sau 6 SAPTAMANI!!!....sau cel putin asa sper....

Da, Kitty, e nebun dupa dicotiledonatele astea castraveti, odata a luat din frigi un castravete cu tot cu tzipla aia de plastic si asa a muscat din el, pana sa apuc sa il scot si sa il spal.

Inainte era cu rosiile, mai ales cele cherry, are o manie cu ele, le rupe in doua si suge numa zeama si semintele, lasa pielea.

Eva & Luca (08.09.2008) acum 30+ cu Noah (30. 12. 2010)

"To fill the hour -- that is happiness." (Ralph Waldo Emerson)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sashenka_h spune:

Dana felicitari ptr ursulet si sunt convinsa ca totul este bine...nu se poate altfel

Ana ai o minune de copil, superb si bucalat. Bravo si te pup cu drag

Bravo Letzi sa-ti traiasca minunea si te asteptam cu detalii.

Andreea chiar vroiam sa intreb de tine ptr ca am vazut ca nu ai dat nici un semn si stiam ca maine e ziua cea mare. Sunt alaturi de tine si iti tin pumnii si astept vesti. Si pentru incurajari scot motatele .

Mami Andreea 36+ Horia Paul+, Iustin Nicolae (03.04.2006) + Sasha Andrei (30.12.2008)

AMR...teoretic 4 sapt....practic oricand

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EvaF spune:

Citat:
citat din mesajul lui BraveGirl
Eva, m-am regasit total in cuvintele tale...si eu ii spusesem lui Symo ca lumea se fereste sa spuna cat de greu e la inceput, mai ales. toata lumea iti spune doar ce frumos e, se fereste sa vorbeasca deschis, sa spuna cat de obositor e, ce inseamna sa nu dormi un an de zile, sa pici de somn si sa te gandesti de n-ori sa renunti, dar sa nu o faci. E greu, dar superb. Arianna se trezea si la 45 min. Eram zombi. Am rezistat pana pe 03.03.2010, cd eram gravi. Avea un an, 3 luni si jumatate. Eu insa n-am renuntat total la mine. Adica dupa diversificare, am inceput sa ies si fara ea. La inceput o ora, apoi dupa un an am iesit si mai multe ore, am lasat-o si la mama peste noapte. o alaptam la culcare si dimineata la prima ora. Eu dupa un an am inceput procesul de intarcare, mai intai cu scoaterea meselor d epeste noapte. A fost greu, dar frumos. Mi-e dor sa-i simt mirosul ala de bebe care suge la sanul meu. Cd il am pe Patrick la san, parca o vad pe ea cd era asa mica. Si ma apuca bocitul

Corina, mai bine sa spunem adevarul gol golutz asa cum l-am trait. Daca ma apuc sa zic ca vaaaai, copilul meu a mancat ziua la 3 ore cum scrie la carte si noaptea dormea dus, eu aveam sanii fara ragade, eram senina, dormita, vesela si tzopaitoare nu ajungem nicaieri. O sa creada fetele care alapteaza acum ca e ceva in neregula cu ele. De aceea multe femei isi pun intrebarea: De ce copiul meu nu doarme ca al ei, de ce nu e grasut ca al ei, daaa, e clar, nu am lapte bun, daaaa, e clar nu se satura...Si uite asa renunta. Nu trebuie sa spunem minciunele care le fac pe celelalte sa deprime, toate intampinam greutati, mai mici sau mai mari, si copiii nu sunt toti la fel, unii mananca mai putin, unii- gen fi-miu, maaare fan tziztzi ar fi dormit cu sanul in gura, asa si facea primele luni, cauta tzizti si in somn cu guritza si statea cate o ora la san, apoi adormea si dupa o ora jumate iar ma trezea iar o ora la san- mai mult. Cert e ca da e frumos, clar, si f inaltator asa cumva, nu stiu cuvantul exact, te simti responsabila si implinita, dar si obosita si cu nervii in pioneze de muuuuulte ori.

Eu aud tot felul de istorii in parc, de la mamici care au "altfel" de istorii cu alaptatul, asa le infloresc ca daca ai alaptat macar o saptamana iti dai seama ca se brodeaza rau... nu inteleg ce castiga spunannd neadevaruri si culmea...mie...care am mancat alaptat pe paine. Ma rog...

Si eu as fi vrut dupa varsta de 6 luni cand era mai marisor sa il las cu cineva din famile, dar nu s-a oferit nimeni si nici nu l-as fi lasat nimanui decat alor mei. Care lucreaza amandoi, cam complicat, si care mi-au zis clar:" pana nu face 3 ani la noi nu sta".

Apoi am venit in Fr si de socri nu comentez...

Eva & Luca (08.09.2008) acum 30+ cu Noah (30. 12. 2010)

"To fill the hour -- that is happiness." (Ralph Waldo Emerson)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inacat spune:

Buna ursoaicelor,
intru doar un pic sa va dau cateva amanunte despre Elfica si ursuleata ei.
Azi am fost la Isis-Constanta si le-am vazut pe amandoua acolo.
Sunt bine, sanatoase si se descurca si cu alaptatul, ceea ce e minunat dupa operatia de cezariana.

Va dau date despre pitica sa puteti completa lista micilor ursuleti:
bebe Iulia Andreea, 2,500 Kg, 47 cm, apgar 9, cezariana, Dr. Zaher, Clinica Isis-Constanta

Mai intru maine si recuperez.

35+

Mergi la inceput