Fulguleti de nov-dec 2006 (235)
Raspunsuri - Pagina 5
Laura13 spune:
cred ca am innubunit ... la 2h ma duc la baie sa verific ca nu s-a schimbat nimic
saryta ai niste fete fff frumoase!
ruxandra abia am ajuns de la munca si dani ma intreba daca a trecut timpul si vine bb . l-a pupat, mangaiat si apoi ne-am iubit toti 4
lavinia dani e asa si asa. are ore cand e fff bine, apoi ore cand ii curge nasucul si e infundat. nici nu stiu ca sa mai cred. oricum, daca se mentine situatia, joi merge la prevenar.
gasca
Laura lui Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel
slideshow Daniel
Mamici din Iasi
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006
Donia spune:
Laura ce veste buna, felicitari, ma bucur mult pentru tine!!! Da, 9 luni inseamna o gramada de timp, ce dulce Dani
ruxandra, cu vreo ora inainte de petrecere eram in panica, in graba, ma gandeam "Ce mi-a trebuit??? E ultima oara, gata!" Dar imediat ce au inceput sa vina primii invitati am stiut ca traditia o sa continue... R era fericita, eu pe langa ea, plus emotia fetitelor, rasetele, totul e prea frumos ca sa spun "nu".
saryta, frumoase, costumate si machiate fetele, Halloween in toata regula!
danutz, ma straduiesc cu pozele, azi sper sa le descarc.
Ah, Mandrie si prejudecata... oftat luuuung... eu am terminat de citit o carte scrisa de alta autoare, este povestea scrisa din perspectiva lui Mr. Darcy, si trebuie sa spun ca e, vorba cartii, bewitching... alt oftat luuung
Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.
porumbita80 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Laura13 si pentru ca a inceput sarbatoarea si pentru ca vesti bune nu strica niciodata, doua liniute aseara, confirmate de doua liniute azi dimineata!!!!!!!!!!!!!!!!!! se pare ca sunt Dani a fost primul care a aflat, s-a suparat f rau ca bb nu vine acum si mi-a explicat ca 9 luni e ffff mult . Dar aseara pupa burtica si o mangaia Doamne ajuta sa fiu sanatoasa si sa am un bb sanatos. Dau de baut, stiti, da? Laura lui Daniel - 14.11.2006 Poze Daniel slideshow Daniel Mamici din Iasi www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006 |
sa fie intr-un ceas bun. Felicitari si abiea asteptam noua burtica de la gasca fulguleti.
Stela mamica de voinici Radu(11.06.2008)+Mario Gabriel(31.10.06)
Laura13 spune:
Poze de toamna
Laura lui Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel
slideshow Daniel
Mamici din Iasi
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006
Donia spune:
Laura, super pozele! Intai sa vad joaca in frunze, apoi atata iubire! Frumosilor!
Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.
danutz spune:
Laura, acu' vazui! Sa fie intr-un ceas bun, felicitari si n-ai grija, o sa fie totul ok, ai sa vezi! O sa fie leu, sau leoaica, nu?
Vazui si pozele, placut mult parcul cu crizanteme si Dani iubaret!
Saryta, vazui si petrecerea voastra. Foarte frumoase costume, si pot sa zic, in cazul fetelor, foarte inspirat alese. le faci tu sau le inchiriezi?
Porumbita, ce bine ca ne-ai mai scris. Placut pozele, te-ai facut blonda!!! Placut trenuletul si tortul cu Spiderman!
Lacramioara, cum mai esti? Se intrevede iesirea din butoi?
lizzy spune:
Vai de mine si de mine!!! Iar sunt defazata rau… Cand lipsesc de pe forum se intampla numai chestii faine!!
Draga mea draga Laura, ma bucur de bucuria ta de parca ar fi bucuria mea! Sa fie intr-un ceas bun… s-a intamplat cand trebuia sa se intample… vei avea o sarcina superba si un copilas sanatos, doar sa pui pret pe tine si echilibrul tau, nu lasa nimic sa te distraga, sa ai parte numai de liniste si seninatate de acum incolo…
acs spune:
Laura, felicitari! Sa fiti sanatosi si tu si puiul mic! Cred si eu ca Dani nu mai are rabdare; vrea tovaras de joaca :).
Donia, ce frumos! Petrecere intre fetite! Si Cristi cum se simte intre atatea domnisoare? Victor mi-a zis de cateva ori ca voia sa fie si el fata. Parca mi-a parut rau ca nu are un frate; verisorul e inca prea mic pentru joaca, plus ca nu se vad zilnic.
Saryta, superbe fetele si frumos costumate si machiate!
Porumbita, v-am admirat la petrecere!
Bursucii mei sunt toti trei in vacanta. Profita de asta si se joaca impreuna cat e ziua de lunga :).
Saptamana trecuta Victor a avut o petrecere surpriza la gradi. Noroc ca una dintre mamici a aflat de la educatoare si a facut poze. Ursuletul meu s-a distrat de minune :).