Pufuleti iubiti de ian-feb 2010 (155)
Raspunsuri - Pagina 20
miremia spune:
Citat: |
citat din mesajul lui tomaca Fetelor, voi ati dat pufuletilor mango proaspat sau gulie? Cum le-ati pregatit? Coapte, fierte, crude etc? varsta lui Tudor mami tomaca si bebe Tudor Ioan |
Mango i-am dat la inceputurile diversificarii in combinatie cu mar, pasate. Acum am niste borcanase de la organix cu mango, mar si oaty yogurt (tot incerc sa aflu ce este oaty) si le papa cu o placere....
Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010)
AMR 3.5 kg
mamidepuiuti spune:
citat din mesajul lui tomaca Fetelor, voi ati dat pufuletilor mango proaspat sau gulie? Cum le-ati pregatit? Coapte, fierte, crude etc? varsta lui Tudor mami tomaca si bebe Tudor Ioan |
ii place la nebunie mancarica de gulii( gulii taiate cubulete +mazare boabe+galushte de faina [fierte pt noi toti] si cu smantana )
mami de Alex si Radu
miremia spune:
Ma apuc de un capitol nou inainte sa culc maimutica.
Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010)
AMR 3.5 kg
lucia2000 spune:
Eu i-am dat mango.
L-am dat crud pe razatoare si i-am pus cereale in el.
Lillo spune:
citat din mesajul lui myky791 voiam sa va intreb si eu daca avem voie pomelo pt bebe. Mihaela mami mandra de baieti cucuieti |
Pomelo are aceleasi beneficii/riscuri ca orice alt tip de citrice din supermarket. Daca ii dai portocala sau grepfruit poti sa ii dai si pomelo (e stramosul grepfruitului) E adus din China ptr ca acolo au o adevarata traditie in cultivarea lui.
tomaca spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui miremia
Mango i-am dat la inceputurile diversificarii in combinatie cu mar, pasate. Acum am niste borcanase de la organix cu mango, mar si oaty yogurt (tot incerc sa aflu ce este oaty) si le papa cu o placere.... Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010) AMR 3.5 kg |
Merci
Suna yammi. Am sa incerc
varsta lui Tudor
mami tomaca si bebe Tudor Ioan