Cade guvernul?
Raspunsuri - Pagina 5
capcaunul spune:
Citat: |
citat din mesajul lui valentinag Mirela,n-a fost nicio sfaraiala,au fost vreo 30000,poate mai mult,dar n-au fost incidente majore!Deja au plecat acasa oamenii! |
Daca aripa dura a membrilor psd mai numara doar 30000 de cotizanti, ponta va avea probleme la viitoarele alegeri cu lipitul afiselor si alte maruntisuri care cer mobilizare. Autocare vad ca au, dar nu prea au cu ce sa le umple.
valentinag spune:
Capcaunule,sincer,si eu am motive sa protestez la adresa Guvernului,dar sa fiu asociata cu PSD,nu merci!
"La vita e bella"
www.youtube.com/watch?v=-3fbAZECphs" target="_blank">Explore Romania
www.lizidesign.com/" target="_blank">Bijuterii hand made
De mancare
Dulciuri
Din gradina mea
emilia.m spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Laura25
Aia care votau fara sa stie ce erau in parlament, nu in guvern, e o mica mare diferenta, totusi Si tu poti intinde o mana - Actiunea 3 sate Am marfa la bazar umanitar DC Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005) Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi 'Cos what I feel is the only truth for me |
Stiu. De aceea m-am exprimat prin " oamenii de la putere ". Sunt toti in aceeasi oala: partidul de la guvernare, opozitia, tot o apa si un pamant. Nu fac decat sa se razboiasca. Nici cu PSD-ul nu am duce-o mai bine.
Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai.
Delphinas spune:
citat din mesajul lui desprecopii Iar, cu tot respectul, masurile de austeritate sunt necesare. Un exemplu ar fi - primaria din oraselul meu natal, Campulung Moldovenesc care ar trebui sa aiba (conform numarului de locuitori) 40 de angajati la primarie - dar are 80 ! De unde atunci bani pentru dezvoltare? Asa e la fiecare primarie! La orice minister, la orice firma de stat. Voi va dati seama ca nu sunt bani si gata? Chiar credeti ca vine Ponta, Dragnea si Vanghelie et. co - si vor tripla salariile, vor acorda prima de vacanta si sporuri de desert? |
Perfect deacord cu tine. Atat timp cat este o lege data, sa se respecte.
Insa la mine in oras cei dati afara de la prefectura, merg la primarie, tot la caldurica, tot la stat, tot la intors hartii de pe o parte pe alta. Si cand mergi cu o problema, sa te fereasca sfantu sa-i deranjezi. Sau sa-i deranjezi din pauza de masa.
T
Ai grija ce-mi doresti ca ti se poate intampla tie
viviana spune:
Sunt multumita ca nu a cazut guvernul.
Criza asta nu este nici din vina guvernului si nici din vina lui Base.
Chiar nimeni nu si-a dat seama cate de distrugator este PSD-ul - in forma actuala?
Pana si lberalii au dat inapoi!
Lasand la o parte antenele si realitatile ar trebui citita si putina politica externa.
Miscari de strada sunt mai peste tot. Franta pierde zilnic, din cauza grevelor, sute de mii de euro. Popularitatea lui Sarkozy a scazut sub 30%.
Apropo, dupa venirea lui Ponta, ca simplu cetatean!!??!!, in fruntea manifestantilor Bogdan Hossu si-a retras oamenii.
Daca privesti in sus si nu simti invidie, daca privesti in jos si nu simti dispret, atunci esti un om deosebit
vivi
sirimie spune:
citat din mesajul lui viviana Sunt multumita ca nu a cazut guvernul. Criza asta nu este nici din vina guvernului si nici din vina lui Base. |
Criza a inceput in 2008, sintem in oct 2010 si nici vorba sa se intrevada ceva pozitiv. Criza din 2008 nu era vina guvernului actual. Vina lui Basescu & a guvernului lui e ca nu au reusit decat sa adanceasca criza din 2008 rau de tot pentru noi astia...
As zice ca e o vina suficient de mare sa plece singuri.. dar nu vor pentru ca www.tolo.ro/2010/10/26/pentru-firmele-de-partid-economia-si-a-revenit/" target="_blank">firmele lor prospera
r_ocsy spune:
Sirimie : dar cine sa vina in loc, ca pana la urma toti au afaceri !!! PNL -ul care se pare ca vrea o noua motiune de cenzura ??? Of, cat m-am saturat, in loc sa faca treaba se cearta intr-una, e mai rau ca la circ .
sirimie spune:
O alternativa viabila ar fi sa vina un guvern de tehnocrati - profesionisti - care sa nu fie trasi la raspundere de politicieni. Care sa nu faca alegeri politice falimentare ca alea facute de Boc (de ex. cind a ales sa optimizeze sistemul bugetar dupa campania electorala prezidentiala, care a avut o singura alternativa sa mareasca TVA etc). Basescu si Boc sunt din pacate incapabili sa faca ceva corect pentru noi, ei fac numai pentru ei.
Rufus spune:
citat din mesajul lui sirimie O alternativa viabila ar fi sa vina un guvern de tehnocrati - profesionisti - care sa nu fie trasi la raspundere de politicieni. |
Eu stiu ca tu stii ca asa ceva este o himera.
Tehnocrati s-ar mai gasi, insa legile aprobate de ei trec prin parlament. Unde sunt politicieni. Iar politicienii voteaza, dupa cum stii, dupa cum le tuna sefilor lor, care mai destept decat celalalt.
Si, care, au interese diferite.
Daca tu crezi ca ar exista un guvern in Romania, in acest moment, care sa emita o lege (de ex. cea mult discutata a invatamantului) care sa treaca, in consens, printr-un parlament cu actuala configuratie, eu zic ca te inseli.
O politica de guvern este sustinuta de o majoritate politica, care isi impune viziunea pe o perioada de timp, isi asuma succesele si esecurile; politicienii sunt cei votati de oameni, dupa cum le este mai bine cu unii sau cu altii, nu guvernul.
Iar rolul opozitiei este de a lupta, cu orice mijloace, sa-si atraga alegatorii care nu i-a votat, printr-o activitate pozitiva; la noi, opozitia isi dedica intregul timp in care cei care i-au ales (sa le fie bine), pentru a injura non stop majoritatea parlamentara si guvernul desemnat de aceasta.
De aceea eu nu pot intelege, oricat m-as chinui, pe cineva care sustine caderea guvernului actual, in conditiile alternativei care exista la acest moment si in conditiile crizei, inclusiv politice, in care ne aflam; din acest punct de vedere, consider ca opozitia ar trebui sa plateasca, inclusiv penal, pentru mentinerea acestui climat de teroare in viata noastra si pentru nivelul execrabil al vietii in Romania. Desigur, alaturi de cei ce guverneaza.
Rufus, Tora si iadele www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=80cd684043d64e6bf268f6&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email br / " target="_blank"> Retrospectiva 2008 www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=a1ed73f473ea25944e234a" target="_blank">Retrospectiva 2009
sirimie spune:
De acord cu tine, guvernul de tehocrati trebuie sa aiba sustinere parlamentara. Probabil ar fi nevoie de sustinerea tuturor politicienilor. Daca ar fi ei capabili sa vada dincolo de interesul personal care le cere sa fure cat pot de mult in cel mai scurt timp...
Si eu stiu ca si tu stii ca ideile despre viziunea politicienilor pe termen scurt sau lung si despre asumarea esecurilor sau a succeselor de catre ei nu au suport in realitate.
Eu as spune ca politicienii sunt - in corpore - asa de prost calitativi pentru ca sunt votati de oameni care uita de la o alegere la alta si care sunt fraieriti cu pixuri si faina in campania electorala. Aia care nu sunt fraieriti si ar avea o optiune viabila nu merg sa voteze pentru ca sunt prea scarbiti...
Opozitia face ce trebuie sa faca opozitia. Pana acum se poate spune chiar ca e incompetenta sau nu pot face mai mult, Guvernele Boc au facut exact ce au vrut - prin ordonante de urgenta si masuri care se bat cap in cap, tampite, dupa atata timp numai in intentii masurile sunt bune..