Cade guvernul?
Raspunsuri - Pagina 4
Laura25 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui desprecopii incredibil: Peste 30.000 de oameni protesteazã la Palatul Parlamentului, unde se dezbate motiunea de cenzura. Sindicalistii i-au avertizat pe parlamentari ca daca nu voteaza pentru caderea Guvernului, nu mai ies din Parlament. SURSA: http://www.mediafax.ro/social/imbranceli-in-fata-parlamentului-peste-30-000-de-oameni-protesteaza-foto-si-video-live-text-7579674 Deci e clar ca e miting politic! ************** Linkurile mele: Supereva.ro | Blogul meu | www.facebook.com/#!/desprecopiicom" target="_blank">DC pe Facebook |
Mirela, stai linistita, ca deja jumate din ei s-au dus acasa si mai sunt cativa pe punctul de a pleca.
A zis cineva la o telviziune ca oamenii nu au iesit in strada mai multi si cei care au iesit pleaca deja pt ca nu au incredere, nu se identifica cu cei care i-au scos in strada. Ca nu vor sa defileze sub stindardul PSD, nu au incredere in liderii de sindicat care au o gramada de "bube in cap".
Se incearca sa se umfle gogoasa mai tare decat e, s-au dus niste insigatori care s-au impins un pic cu jandarmii, dar oamenii care au iesit in strada sa protesteze 'pe bune' nu intra in jocul lor.
Si tu poti intinde o mana - Actiunea 3 sate
Am marfa la bazar umanitar DC
Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi
'Cos what I feel is the only truth for me
emilia.m spune:
Eu sper sa cada. In neant. Sunt o adunatura de golani, if you ask me.
Oamenii de la putere nu se mai deosebesc cu nimic de niste adolescenti rebeli care nu sunt atenti la ore si chiulesc de la scoala. Voteaza si habar n-au ce voteaza, voteaza si cand nu sunt prezenti, fura, mint... si cate si mai cate. N-au ce sa caute la putere.
Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai.
Laura25 spune:
citat din mesajul lui emilia.m Eu sper sa cada. In neant. Sunt o adunatura de golani, if you ask me. Oamenii de la putere nu se mai deosebesc cu nimic de niste adolescenti rebeli care nu sunt atenti la ore si chiulesc de la scoala. Voteaza si habar n-au ce voteaza, voteaza si cand nu sunt prezenti, fura, mint... si cate si mai cate. N-au ce sa caute la putere. Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai. |
Aia care votau fara sa stie ce erau in parlament, nu in guvern, e o mica mare diferenta, totusi
Si tu poti intinde o mana - Actiunea 3 sate
Am marfa la bazar umanitar DC
Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi
'Cos what I feel is the only truth for me
andruskandu spune:
citat din mesajul lui Delphinas si nu a picat. T Ai grija ce-mi doresti ca ti se poate intampla tie |
Off topic...
Delphinas, da' tu nu zici nika???? Felicitari pentru minune!
andruskandu spune:
...Si uitati si un link...
http://www.ziare.com/psd/stiri-psd/motiunea-de-cenzura-a-picat-opozitia-cauta-vinovatii-video-147406
Delphinas spune:
Ce mandra e Ilenuta! I se citeste bucuria in ochi. Mai are de unde "mulge" ceva banuti.
T
Ai grija ce-mi doresti ca ti se poate intampla tie
valentinag spune:
citat din mesajul lui Delphinas Ce mandra e Ilenuta! I se citeste bucuria in ochi. Mai are de unde "mulge" ceva banuti. |
Cine ma,Nuti?Hai,nu fi rea!Ca ea si barba'su n-au facut afaceri cu statul,n-au furat!nici usturoi n-au mancat,nici gura nu le miroase!
Mirela,n-a fost nicio sfaraiala,au fost vreo 30000,poate mai mult,dar n-au fost incidente majore!Deja au plecat acasa oamenii!
"La vita e bella"
www.youtube.com/watch?v=-3fbAZECphs" target="_blank">Explore Romania
www.lizidesign.com/" target="_blank">Bijuterii hand made
De mancare
Dulciuri
Din gradina mea
Delphinas spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui valentinag
Cine ma,Nuti?Hai,nu fi rea!Ca ea si barba'su n-au facut afaceri cu statul,n-au furat!nici usturoi n-au mancat,nici gura nu le miroase! Mirela,n-a fost nicio sfaraiala,au fost vreo 30000,poate mai mult,dar n-au fost incidente majore!Deja au plecat acasa oamenii! "La vita e bella" www.youtube.com/watch?v=-3fbAZECphs" target="_blank">Explore Romania www.lizidesign.com/" target="_blank">Bijuterii hand made De mancare Dulciuri Din gradina mea |
Asbolut deloc. Ei lupta pt oameni
T
Ai grija ce-mi doresti ca ti se poate intampla tie