Cade guvernul?

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mirunajr spune:

Si daca va cadea ce se va schimba? va fi mai bine? va curge lapte si miere?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valentinag spune:

Bineinteles ca n-o sa cada!

"La vita e bella"
www.youtube.com/watch?v=-3fbAZECphs" target="_blank">Explore Romania

www.lizidesign.com/" target="_blank">Bijuterii hand made
De mancare
Dulciuri
Din gradina mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns desprecopii spune:

SI daca guvernul cade, la ce va asteptati? Nu sunt bani si gata. In Romania se produce prea putin - deci nu sunt incurajati particularii. In plus, un guvern PSD vrea impozitare in trepte ceea ce va face ca multinationalele sa se mai gandeasca o data daca vor ramane sau nu in Romania.

Iar, cu tot respectul, masurile de austeritate sunt necesare. Un exemplu ar fi - primaria din oraselul meu natal, Campulung Moldovenesc care ar trebui sa aiba (conform numarului de locuitori) 40 de angajati la primarie - dar are 80 ! De unde atunci bani pentru dezvoltare?
Asa e la fiecare primarie! La orice minister, la orice firma de stat. Voi va dati seama ca nu sunt bani si gata? Chiar credeti ca vine Ponta, Dragnea si Vanghelie et. co - si vor tripla salariile, vor acorda prima de vacanta si sporuri de desert?

Singurii bani care pot aduce bunastare in Romania vin de la sectorul privat si ceea ce vrea PSDul sa faca e dezastruos!

In plus, nu uitati ca PSDul vrea sa puna pe putere nu ca sa aduca voua masina noua si concediu la Montecarlo - ci ca sa isi ascunda dosarele de coruptie care sunt pe rol si care au inceput sa ticaie.

Linkurile mele: Supereva.ro | Blogul meu | www.facebook.com/#!/desprecopiicom" target="_blank">DC pe Facebook

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns r_ocsy spune:

Sper ca NU ... ar arunca tara in haos !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adrianaa spune:

Nu cred ca va cadea guvernul, iar daca se va intampla nu ma astept la nimic bun in viitor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inaioana spune:

Nu cade.
Tocmai de aia au si adus atatia oameni in strada, sa forteze o mica mineriada, doar ca nu mai sunt vremurile pentru reteta asta a lor.

Ioana cu Katja (30 martie 2004),Serghei (2 mai 2006) si www.youtube.com/watch?v=jioYwuky3tk" target="_blank"> Gruia (DPN ian.2011).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns muffin spune:

Fiti atenti ce spune Antonescu: Domnul Boc trebuie trimis la munca.

Asta din partea primului chiulau al tarii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns desprecopii spune:

http://www.evz.ro/detalii/stiri/baltazar-caderea-guvernului-ar-putea-genera-o-catastrofa-in-economie-910463.html

Trist ca s-a ajuns la asa ceva. Pana la urma opozitia e in mainile unor iresposabili. Daca se intampla asa ceva insa, as vrea sa stiu cine va fi tras la raspundere, ca de suferit vor suferi toti romanii.

Linkurile mele: Supereva.ro | Blogul meu | www.facebook.com/#!/desprecopiicom" target="_blank">DC pe Facebook

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdalena67 spune:

sper sa nu mai auzim prea mult de acest guvern care a nenorocit o tara intreaga, si care a reusit sa ne asmuteasca pe unii impotriva celorlalti.
daca nu le-ar fi fost atat de frica, nu s-ar fi impotrivit sa vina lumea la miting, nu aduceau mii de politisti si jandarmi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns r_ocsy spune:

Citat:
citat din mesajul lui magdalena67

sper sa nu mai auzim prea mult de acest guvern care a nenorocit o tara intreaga, si care a reusit sa ne asmuteasca pe unii impotriva celorlalti.
daca nu le-ar fi fost atat de frica, nu s-ar fi impotrivit sa vina lumea la miting, nu aduceau mii de politisti si jandarmi.

stoian

Mi se pare normal sa aduca politisti si jandarmii ca sa supravegheze bunul mers al lucrurilor ; e suficient intr-o masa de oameni sa fie cativa instigatori si totul sa explodeze , sa fie violente si asa mai departe . Sau poate ti-ar placea o devastare a cladirii parlamentului ... la ce ne-ar ajuta ???

Mergi la inceput